Fie că alcoolul este conținută într-un cvas acasă în ce cantități

Acasă de preparare a cafelei este preparat cu adaos de drojdie, zahăr și biscuiți, astfel încât alcoolul este produs de la 0,5% la 2% în procesul de fermentație, dar depinde foarte mult de zahăr cât de mult ați adăugat, mai mult zahăr, cu atât mai mult puterea și cvas naturale a crescut suprascriere alcool , astfel încât concentrația de alcool în prepararea cvas poate fi reglat pe.Și dacă vom adăuga în timpul gătirii cvas Berry. procentul de alcool este crescut.

Riscant stă în spatele volanului după o cvas băutură.

Vizionarea o bere și modul în care a fost preparat. Unele infuzare matusa arunca drojdia și zahărul și pus într-un loc cald. Fermentarea are loc și formează ceea ce se numește o bere preparată la domiciliu, care este, de asemenea, numit kvas. Pentru a rezista la un astfel de lichid are la 9 grade de alcool, cum ar fi berea, și, în unele cazuri, până la 11 ca de struguri sau vin de prune. Totul depinde de cantitatea de ingrediente. Și dacă o astfel de băutură kvass, apoi stau în spatele volanului este exact imposibil, chiar dacă aveți această băutură numită kvas. Deși am primit și folosit vinul de pâine. Dacă bei o băutură făcută fără drojdie, cantitatea de alcool în ea va fi de până la cinci grade, dacă ați folosit malț. Nu prea puțin. Dar, ca și în cazul în care numai pâine neagră, zahăr și apă, apoi 2 la sută, astfel încât BREW este prea viguros.Depinde de cât de mult pentru a pune Brew de drojdie și zahăr.

Chiar dacă să facă acest lucru, așa cum este scris pe o etichetă care este blocat pe un borcan de must cvas, care se comercializează în magazine - este produs prin fermentare numai în termen de 12 de ore vor fi deja de 3 grade. Dacă dețineți un pic mai mult - cum să fiarbă o bere tare. Din experiența personală de la inserturi, cum ar fi berea kvass, chiar dacă faci rețete cele mai inofensive. Tipul de prescripție „yadrena cvas de la mătușa Tanya“ (o jumătate de pachet de drojdie, trei cani de zahar) ar dori Baltika „nouă“.

Fie că alcoolul este conținută într-un cvas acasă în ce cantități

Orice produs fermentat conține grade și kvasok nu face excepție. Dacă ai băut Cvas, este posibil ca într-o oră, două ore, vă poate arăta prezența breathalyzer alcool. Unele infuzare puternic făcute special, în care aproximativ 9-12 grade, este tipul de spălare. In kvass convențională poate conține un număr mic de grade, aproximativ 1,2 la suta alcool. Deci, obține doar în spatele volanului este periculos dacă știți că puteți verifica pe alkotestere.

Determinat fără alcoholometer procent destul de dificil de etanol în cvas acasă. rețete Cvas și condițiile de depozitare sunt diferite.

Dacă nu iau în considerare toate „factorii de corecție“ de greutate corporală, o bună digestie și disponibilitatea de gustări și de alți factori, oamenii din spatele roata mai bine să fie în siguranță și să nu ia de preparare a cafelei înainte de călătorie. Și dacă încă tentat să aștepte cel puțin o oră pentru fiecare două sute de grame de cvas primite înainte de a sta în spatele roții - ar fi mai corect.