fibroame uterine plante medicinale - modul de a trata fibrom rostopască - Upland uter - brusture

fibrom uterin tratamentul upland uterului, rostopască, brusture

Cum de a trata fibrom uterin brusture
Rădăcină de brusture atunci când fibrom
5 g de rădăcini de brusture zdrobite în pulbere, se toarna 2 cani de apa clocotită și infuzat 12 ore. Ia 100 ml de 4 ori pe zi curs de tratament - 30 zile, 15 zile libere. Cursuri continua până la vindecarea completă fibroamelor. rădăcini de brusture au proprietăți antitumorale, astfel încât tratamentul fibroamelor brusture foarte eficient.Sucul din frunze de brusture
Femeia a găsit fibrom uterin mai mari - 20 de săptămâni. Medicul a insistat pe o intervenție chirurgicală, și inima slabă pacientului. Aceasta se referă la ziarul „Herald HWL“ cu întrebarea: „Există un fibrom de vindecare fara ierburi de chirurgie?“.

Borovaya uter cu fibroame

Cum de a trata fibrom uterin rostopască

Rostopasca - de asemenea, mijloace foarte eficiente pentru tratamentul mioamelor nu este la fel de eficace ca tratament al uterului upland. Rostopasca este capabil de a trata orice tumori în creștere a corpului si a tesutului.

Rețetă de regim rostopască și miomul uterin
Infuzie de rostopască se poate face în diferite moduri:
1. Se toarnă vodca uscat iarba (1:10) și timp de 15-20 de zile


2. Strângeți sucul de rostopasca planta proaspătă și conserva cu alcool (1: 1).
Pentru tratarea soluției băutură postit: într-o jumătate de pahar de apă fiartă rece pentru a se dizolva in prima zi - una perfuzii picătură, în al doilea - cele două picături, a treia - trei picături și așa mai departe până la cincisprezece picături mici. În cazul în care tratamentul rostopască simt semne de otrăvire, ritmul de creștere scade ar trebui să încetinească. Apoi, rândul său, în jos infuzia de rostopasca pe o picătură - C15 scade la 0. Dupa cateva luni de tratament fibrom rostopască poate fi repetată.
Nu-ți fie frică de rostopască, chiar dacă el se referă la plante otrăvitoare, dar unele femei le iau fără a afecta sănătatea de 3 ori pe zi, timp de 1 linguriță. Numai este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră pentru a afla dacă rostopasca nu este contraindicat pentru tine, dacă aveți orice altă boală cronică.

fibroamelor tratarea altor ierburi

Yarrow, urzici în tratament popular remedii de fibrom
Se amestecă părți egale de iarba coada șoricelului, frunze de urzica. 1 lingura. de amestec pentru a umple un pahar de apă fiartă, 1,5-2 ore. Ia 100 ml de 3 ori pe zi, după mese. Aceasta ajută pentru a opri sângerarea uterină cu fibrom uterin.

Tratarea fibroamelor pungă de iarbă ciobanului

Cum de a trata fibroame tinctura de alcool de ierburi
Acesta poate fi folosit ca un remediu pentru fibrom uterin pe bază de plante. Ia 25 de grame de muguri de pin, gălbenele, coada șoricelului, propolis, Artemisia, Marina rădăcină, rostopască, zahăr și 1 litru. alcool, insista 2 săptămâni. Bea 1 h. L. De 3 ori pe zi. Marin tinctura de rădăcină poate fi înlocuită farmacie bujor