Fibroadenom - tratamentul remedii fibroadenoamele populare și metode

remedii populare de tratament fibroadenom

Sănătatea femeilor necesită o îngrijire specială și o atitudine serioasă pentru tratamentul bolilor ginecologice apar. O mulțime de probleme dă fibroadenom - o tumora care se dezvolta in san si a uterului la femei si glanda prostata la barbati. Dar astăzi, acesta poate fi un tratament eficient, sub rezerva detectarea în timp util.Medicina traditionala pot partaja retete cu mii de vindecare de la aceasta boala. Se recomandă să urmeze programul de menstruație, nu alerga inflamație a sistemului de reproducere. În cazul în care tumora este încă acolo, nu se pot angaja în muncă fizică grea, băi de soare sub razele directe. Femeile și bărbații pot folosi o varietate de ceaiuri și ceaiuri de plante.

Tratamentul Oamenii de fibroadenomas

Cand fibroadenom uter gasit o femeie si medicii insista asupra operației, ea a decis, înainte de a merge sub cuțitul chirurgului, utilizați metodele de medicina tradițională. Profitând de sfatul vindecatori traditionale, ea a fost capabil de a elimina tumora, folosind o abordare holistică. Aici sunt sfaturi.

1. Este necesar să se pisa și se amestecă 1 parte de rodie scoarță de copac. 2 părți de crengi de stejar scoarță, scoarță de copac, 1,5 părți ramuri Viburnum. Se toarnă 1 lingura 250 ml de n hrana animalelor de apă clocotită, se fierbe sub un capac într-o baie de apă timp de 5-7 minute. Eliminați de la căldură, infuzat timp de 45 minute. bulion luxat este împărțit în trei părți egale și să bea de trei ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de mese. Acest decoct poate fi băută chiar și atunci când sângerarea, ar trebui să fie urmat exact doza.

2. Într-o sticlă de jumătate de litru, fără a umple burat flori de Hypericum. se toarnă ulei de floarea soarelui până la partea de sus, aproape de bine și a pus pe o lună într-un loc întunecos. De 2 ori pe săptămână, trebuie să se agită. După perfuzie, se toarnă ulei în flacon de sticlă de culoare închisă, în fiecare noapte la culcare tampon impregnat cu ea, și să intre în vagin.

Tratamentul fibroadenomas ierburi

Reteta № 1: infuzat 15 c. iarbă troscot 200 ml apă fiartă. Ia 100 g de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Retsept№2: 10 gr. H. arenarium fierbe în 200 ml de apă, o băutură caldă, 100 g de 2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă.

Reteta № 3: 40 g de praf din rădăcina Bryonia albă se adaugă 1 litru de amestec de miere diluat 1: 1 într-un alcool insista 14 zile. Ingera desert lingura de 3 ori pe zi înainte de mese.

Reteta № 4: 15 gr. yarrow se toarnă 200 ml de apă fierbinte, Brew câteva ore. Bea sub formă de căldură, 100 g de 2 ori pe zi.

Reteta №5: infuzie de tulpini de anin bea 100 grame. De 2 ori pe zi. Se prepară insistând 10g. materie primă per 200 ml de apă fierbinte.

Număr Reteta 6: Partea de deasupra solului și rădăcina pădurii pentru a colecta în timpul înfloririi. 1 lingura uscat zahăr brut 200 g. apă clocotită. Bea o cană înainte de micul dejun și înainte de culcare. Durata tratamentului este nelimitat.

Tratamentul cu acid citric

Fiecare plantă ziua 2 sau 5 g de acid citric în 200 g de apă dezghețată, fierte sau primavara. Ia băut volumul de lichid de 2 ori după mese.

Tratamentul cu tinctura de ierburi

Reteta №1: 100 g insista. inflorescențe de Echinacea purpurea la 100 de grame. vodca. Se dizolvă 30 picături în 50 ml apă și se bea de 3 ori pe zi.

Reteta №2: 10 gr. mușețel medicament insista în 200 ml apă fierbinte și se bea 100 g de 2 ori pe zi, după mese.

Tratamentul de ulei fibroadenomas din ierburi

Pentru a prepara uleiul medicinal din plante pot fi folosite inflorescențe prime de Echinacea purpurea și flori de mușețel de droguri.

reteta ulei: unt se prepară după cum urmează - 50 g. prime pe bază de plante se toarnă 0,5 l de ulei de porumb sau ulei de măsline, infuzat soare 3 zile. Apoi se încălzește pe o baie de abur timp de 3 ore presate. Ulei pe bază de plante tampon de impregnare, se introduce în vagin peste noapte.

efectul curativ al uleiului preparat prin următoarea rețetă.reteta ulei: 10 g de rădăcină elecampane măcinat. pelin. mușețelul de droguri și 20 g de sulfina și iris rădăcină și se toarnă 800 de porumb sau ulei de măsline. Se lasă să se infuzeze într-un loc întunecos, timp de 24 de zile, agitând zilnic. Apoi se strecoara. Introdus în vagin la tampoane de noapte îmbibată în acest amestec. Înainte de a se recomanda extract de mușețel preparat spălătură per 3 linguri Raw 1 litru de apă clocotită.

Tratamentul fibroadenomas bai calde

bai calde pot fi luate în absența hemoragiei. Apa se adaugă la bulionul, a făcut din colecția de plante medicinale. Nevoie: 1 Volovik vopsire kg, 0,5 kg Potentilla târâtor, 1 kg de frunze de praz. 250 gr. violete rădăcină, 250 gr. Schinduful toamna, K. prostrata 1 kg, 0,5 kg de in. Aceste băi promovează resorbția tumorii.


S-au găsit eroare în text? Selectați-l și alte câteva cuvinte, apăsați Ctrl + Enter

Tratamentul de colectare fibroadenoamele „Matochkina Nest“

Efectiv trateaza tumori ale uterului și a altor boli de colectare de sex feminin, numite în oameni „Matochkina cuib“. Acesta include: 60 g Filipendula șase blade rădăcină, rădăcinile Polygonum 20g șarpe, galangal, Burnet, cretusca, mlaștină Comarum. Trebuie să adăugați 20 gr. iarbă perestupnya alb, tătăneasă, Sitnik rămuros, Belozerye Marsh, lemn dulce, dracilă, păducel. Același număr de Iarba mare, rădăcină de obligeană, rădăcină de brusture. Limonium, păpădie. Cu toate acestea au nevoie de aceeași cantitate de porumbar, măceș, valeriana. Geranium sanguineum, negru soc. Și 20 g de Viburnum scoarță, scoarță de stejar, tulpini de arin si ciuperci.

Toate componentele sunt la sol, se toarnă 3 litri de vodca, insista 30 zile. La expirarea timpului filtrului tinctura dorit și să ia 1 lingura De 3 ori pe zi, înainte de mese.

Tratamentul de suc de Viburnum fibroadenomas

Pentru a pregăti medicamentul poate fi pentru viitor, magazin în frigider. Pentru a face acest lucru, se amestecă părți egale de suc de Viburnum și miere. Bea cursuri, în primele 20 de zile, dimineața și seara, înainte de o linguriță de masă 1. După o pauză de 20 zile pentru a lua 20 de zile, în același timp, un desert lingura. Al treilea curs -, de asemenea, să ia 20 de zile, dar 1 lingura.

sare fibroadenom Tratamentul

Pe proprietățile curative ale sare au cunoscut mult timp, acesta este un instrument de mare, nu a ajutat doar multe femei scapa de. fibroadenoame de san, oamenii de tumora la glanda prostatei. Până la începutul procedurii necesare pentru a prepara 1 linguriță de sare cu echitatie, 300 ml de apă se încălzește la 60-70 ° C Sarea s-a diluat în apă și umectat tampon aplicat timp de 10-15 ore la nivelul abdomenului inferior in prostata si glanda mamara.

alte rețete

îndepărtarea rețete minunate ale femeii uterului și fibroadenom mamar în comun având o experiență pozitivă de a scăpa de boală.

Reteta №1: se toarna o cana de apa fierbinte 3 linguri stigmate de porumb, se fierbe, se fierbe timp de 10 minute la foc mic, tulpina 30 minute și bea 50 ml de 3 ori pe zi. Reteta №2: 2 linguri tocată ierburi Potentilla gâscă și se adaugă 0,5 litri de lapte fierbinte, infuzeze 2 ore, tulpina și băuturi 0,5 cani de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă.

Reteta №3: fierbe timp de 5 minute în 0,5 litri de vin natural de struguri 3 linguri ierburi tocat manșetă, se lasă timp de o zi, apoi se strecoara si se bea 1/4 cana de 3 ori pe zi.

Reteta №4: 3 căni de apă clocotită se toarnă 2 linguri. l. nap iarbă, să insiste 15 minute, se strecoara si sa ia o jumatate de cana de 3 ori pe zi, înainte de mese.

Reteta №5: macina si se amesteca 1 lingura mușețelul balsam de lamaie si ierburi, se toarnă amestecul se fierbe apa prin golire 4 chasa și băuturi calde 1 pahar de 3 ori pe zi.

Reteta №6: macina si se toarna un pahar de apă fiartă 1 lingura ierburi rostopască, stea 15 minute într-o baie de apă clocotită, tulpina 40 minute și bea cald 1/4 cana de 3 ori pe zi înainte de mese.

Reteta №7: se amesteca 2 linguri Topuri briar zdrobit crengi și 5 fructe, se toarnă amestecul se fierbe apă și se fierbe timp de 15 minute la foc mic. După 30 minute, se strecoara si se bea 0,5-1 pahar de 3 ori pe zi, timp de 0,5 ore, înainte de masă sub formă de căldură.

Reteta №9: se amestecă 1 lingura ierburi rostopască, flori de musetel si galbenele. se toarnă într-o lingură de termos 1 un amestec de 0,5 litri de apă și se fierbe din stânga pentru o zi. Apoi se strecoara, se incalzeste usor si bea 0.5 cesti de 3 ori pe zi, timp de 20 de minute înainte de a mânca.
Reteta №10: Se coace în cuptor ceapa maro, de 3-4 ori pe zi, pentru a mânca o ceapă coaptă timp de 5-10 minute înainte de masă. ceapa Baked au proprietăți anti-inflamatorii și anti-tumorale.

tratamentul fibroadenom

48 ani femeie in varsta au suferit de ofertele boala tuturor celor care se confruntă cu aceeași problemă pentru a încerca să folosească rețeta ei. Ar trebui să fie în seara într-o tigaie smalț se toarnă 3 litri de apă, se pune pe foc, și imediat ce fierbe apa, se arunca în 120 g de pulbere de clor. După un moment de fierbere trebuie adăugată încet, părți de 84 g. bicarbonat de sodiu, după ce a scos tava din foc. Din nou, fierte timp de un minut, apoi se scoate tava de la căldură și se răcească ușor bulion se adaugă la acesta, 30 g de acid boric și se amestecă bine.

Turn de lichid roz. Se toarnă într-un borcan de sticlă de trei litri și se lasă peste noapte să se așeze. Până dimineață, precipitatul stabilește, iar în partea de sus a acesteia este roz pur Vodicka. 100 ml din această apă trebuie diluat în 2 litri de apă călduță și această soluție stropitoare.

Prima săptămână - în dimineața pe stomacul gol într-o zi;

Două săptămâni - 2 zile;

Treia săptămână - 2 ori;

săptămâna a 4 - o dată;

Dacă este necesar, puteți repeta tratamentul până când veți obține bine după pauza de o luna.