Fetele, cum ar fi mașini

Din moment ce masina de dragoste a decis să le compare cu fetele))

1. O fată ca BMW.

Initial, fata este frumoasă, independentă și solicitante. Uneori poate fi foarte obraznic, pentru că ea nu se poate bucura de fiecare detaliu. Acesta este proiectat pentru viteză. Fii rapid și decisiv - acest lucru este în mod clar motto-ul ei. Acesta va fi întotdeauna un partener de afaceri de încredere, dar poziția sa nu va pleca. Cele mai multe dintre aceste fete sunt în continuare foarte mult timp în splendida izolare. La urma urmei, se pare că nu există nici măcar un astfel de om, care este dispus să-l accepte pentru ceea ce este. Da, în principiu, nu există oameni care pot trăi aceeași viață așa cum este. Bright, rapid și exclusive. Când ea în cele din urmă îl găsește - ea a fost surprins. Ferm.)) În cele din urmă, o căsnicie fericită și o continuare a vieții vii neuitat, rapid. Chiar și copiii au aceste fete sunt mereu acolo cu ei, dar au întotdeauna o opinie.Linia de fund: aceste fete sunt ușor de găsit, dar greu pentru a menține. Dacă aveți această poluchitsya- ești un adevărat cunoscător al BMW.

2. O fată ca Mercedes.

Uimitoare tip fată. Este delicat, foarte rapid și se iubește pe sine. Cu o fată foarte confortabil. Ea se considera o doamnă din înalta societate, dar încă un pic nedotyagivaet. Cel mai adesea principalul său zanyatie- turism salonul de înfrumusețare și se aduce în mod constant în ordine. Fata asta are nevoie de un confort constant și interesant de făcut. Ea însăși este dificil de a veni cu unele sau de divertisment. Cu oameni este ușor și simplu. Toate văzând-o cred că ai găsit regina ta. Și rămâne doar de a alege. Căsătoria de multe ori vine după 20, pentru că trebuie să conțină și să placă bărbatului ei. Este posibil ca, în scopul de a vedea mai interesant, ea a divorțat și cârlig următoare. Cu o astfel de fată nu este rușine să iasă în principiu, dar nu toate tehnicile.

Linia de fund: Dacă aveți nevoie de o soție confortabil, fata ta choice- Mercedes, doar mai ordonat;) se poate obține departe de tine;)

3. O fată ca Maserati, Ferrari, Lambo.

Mmm ... aceste fete sunt ca o rochie de seara pe un designer de abrupt. Ele sunt sexy, incredibil de frumoasă, dar complet inaccesibil. Cel mai adesea, în goliciune sufletul lor. Da, învelișul exterior înseamnă a deveni, dar o fată să ia cu ei dacă trebuie să apară pe recepție exclusivă, tu crai. Pentru a trăi cu un astfel imposibilă. Ele sunt ca trandafirul, iubesc doar pe ei înșiși și nu văd pe nimeni în jur. Ei au nevoie de o mireasă bogată, care ar fi furnizate numai. Și dacă o femeie confortabil Mercedes, o fată dintr-o Lambo. Dacă o fată dintr-o dată, există copii, apoi sa așezat cu ei continuu bona până când ea merge la saloane de înfrumusețare și petreceri de elită.

Linia de fund: ești liber și ai nevoie de o fată pentru a merge de câteva ori? Este ideal pentru tine.

4. O fată ca Bentley.

Aici el-rafinament, stil și înalta societate. Aceste fete arata intotdeauna bine, mereu gata să iasă, iar aspectul său este întotdeauna evenimentul. Ea însăși iubește, dar nu uita de prietenii lui. Politicos, frumos, gazda uimitor și bine capabil să se prezinte. Astfel de fete pot vorbi mult, dar părerea ta este doar ascultă. La urma urmei, nu are dezavantajele și este adevărat. Cu oameni este suficient pur și simplu pentru că ei sunt atrași de un astfel de ideal care nu se va schimba, nu va trăda și combină nu numai fata de elita societății, dar, de asemenea, o gospodină excelentă. Întotdeauna gata să stea cu copiii, să fie atent și să fie o mamă bună.

Linia de fund: dacă aveți nevoie de ideal- este. Dar dacă nu se va plictisi cu asta;?)

5. O fată ca Audi.

Ușor merge. Întotdeauna la curent cu cele mai recente evoluții. El nu încearcă stea deosebit afară din societate, dar încă mai iese în evidență. Activ, prietenos, vorbăreț. Ușor de a face prieteni. Și crede-mă, este într-adevăr o mulțime de ei. Deoarece este ușor și simplu. Este un prieten de încredere și o sursă de lumină. Sunt momente. Când ea a fost doar imprevizibil, atât de mulți se tem să se ocupe de ea. La oameni au toate cu ușurință, fără ponravilsya- următor. Copii? Acestea sunt fie o bona sau purtat cu ea.

Linia de fund: Dacă aveți nevoie de o foarte ușor, apoi mergeți mai departe! Dar, amintiți-vă că prietenii sunt uneori mai importante.

6. O fată ca Alfa Romeo.

În opinia mea, fata asta este cu adevărat exclusivă și are trăsături destul de neobișnuit altora. Este elegant, are un sentiment de stil, dar stilul ei este complet diferit de restul. Este folosit pentru a fi un original manierat. Cum este asta? Cu ușurință. Ea a comportat întotdeauna foarte politicos, cultural și poate sprijini orice conversație, dar în același costum pe Mohawk neutroni punk si rochie din anii '80. În același timp, se simte ca un pește în apă. Cu bărbați este relativ simplu. Sau frica si da la o parte sau dragostea ei și purtat pe mâini. Cu copii devine pe bine. Deși, uneori, acestea sunt încă speriat de aspectul ei), dar fiind o mama -. Copiii nu se plictisesc de ea.

7. O fată ca Chevrolet, Ford, Nissan, Mitsubishi.

Te-ai întrebat de ce m-am alăturat fetelor? ) Răspunsul este simplu. Acum vei înțelege.
Aceste fete sunt diferite, dar de cele mai multe ori ele sunt acasa - confortabile. Chiar mai mult de familie. Pentru ei principalul lucru - pentru a crea o familie, atunci este posibil să se construiască o carieră. Cu ei calm și confortabil. Pe o fată poate fi invocată ca o gazda excelenta, iar daca acesta este - un partener de afaceri. Calm, echilibrat, va ajuta întotdeauna. Rar plâns, mereu încrezător. În principiu, cifra destul de medie a societății, dacă nu pentru un singur lucru. Ca și în brandurile de mai sus-menționate sunt masini de familie, deci nu este un sport ... Aceasta este mic, dar semnificativ culminant al acestor fete. Dacă ei găsesc nișa lor în societate și distracție cele mai preferate (nu neapărat acasă, de familie, și poate fi curse cu motor si gimnastica, dar orice), apoi doar du-te nebun. În cel mai bun sens al cuvântului;) Ei sunt incredibil de luminoase și imprevizibile. mutarea lor în fiecare devine perfectat. Ochii lor sunt literalmente va ilumina orice stradă. =) Dar, înapoi acasă, ei devin din nou exact confortabil. Acest lucru nu este fata ideală. Ei au problemele lor, dar cel mai adesea este într-o astfel și să se căsătorească. La urma urmei, ei sunt credincioși tovarăși, prieteni buni și mame mari. O mamă a unei astfel devushki- remarcabile. =) Pat va scălda în iubirea și grija, dar este obișnuit cu propriile decizii. Cu bărbați este relativ ușor) La urma urmei, și ei aleg. Cel mai simplu mod de a prinde o fată, până când ea a găsit o scânteie, atunci puteți obține pentru el în al doilea rând, dacă nu în a treia, după ce copilul. Cu toate acestea, derzayte- îți place;.)Linia de fund: În aceste fete cele mai multe ori se căsătorească. bine cu ei. Doar frumos și confortabil. Prin - nu drugomu- trece.

8. Femeia ca Mazda.

Acest tip de fete sunt foarte, foarte independent. Ele sunt folosite pentru a realiza tot ceea ce noi înșine. Dar în timp ce ei nu au toate se dovedește. Destul de brusc, care, chiar agresiv, nu e bine. Ei - ca haute couture, care este o variantă rară a originalului, și în cazul în care ceva este teribil de plictisit de imprimare. Nu se potrivesc întotdeauna toate, iar acest lucru le-ar putea deranja chiar mai mult. Rar atinge un succes la nivel mondial, dar sunt experți în nisa lor. Copii la ei - chiar un obstacol mic pentru viata buna. Și cu bărbații, ei preferă să nu stea pe ceremonie. Rareori se căsătorească și adesea lăsat în splendida izolare.

Linia de fund: Dragoste spiritual. atunci acest lucru este în mod clar opțiunea dumneavoastră. Dacă găsiți un limbaj comun cu ea - vei fi un erou - noroc. ;)

9. O fată ca Toyota, Honda.

Delicious, distinctiv, uneori, dar foarte rar este superb. Partidul fată. El iubește nu neapărat cluburi de noapte, dar o petrecere pentru sigur. Întotdeauna la curent cu cele mai recente evoluții după noutățile de prezentare de moda - afaceri, cultura și într-adevăr, orice tendință - aceasta este calea ei. Îi place totul nou și original. Undeva ceva luminos și memorabil. Ea are un caracter schimbătoare, pentru că moda este nestatornică;) Din moment ce nu este întotdeauna ușor, dar este distractiv sigur. Cu bărbați problema? Nu, desigur! Ele sunt de multe ori aproape de ea, dar ca prieteni, căsătoria suna o fată ca asta este teribil ... Pentru că mama mea, ea va fi mediocru. este probabil să fie copilul aproape de la copilărie pentru a lua la petrecere.

Rezultatul: luminos, memorabil - o viață de distracție în înălțimea de moda este furnizat, dar este în valoare de bani cheltuite de moda)?

10. O fată ca Fiat, Suzuki, Opel.

Cu o astfel de fată obișnuită. Ele sunt simple. Ei nu au nevoie de moda, nu au nevoie de cele mai recente tendințe. Ei au găsit o nișă mică și de a trăi fericit în ea. Ei găsi rapid, în principiu. Cel mai adesea, aceste fete sunt numite funcționari gri. Viețile lor sunt destul de raționalizate, practic toată ziua este pictat și nu se abat de la planul. Foarte rar aceste fete sunt knock-out undeva mai sus, dar dacă se întâmplă acest lucru. Ei au transformat complet și să devină mai sigur pe sine și gata pentru orice provocare. Ei sunt mama obișnuită, cu care copiii în condiții de siguranță. Casatorit merge, de asemenea, fără probleme, în principiu;)

Linia de fund: aveți pace completă de spirit? O fată - pentru tine. Principalul lucru - se potrivește cu programul;)

11 fete, cum ar fi Hyundai, Kia.

Pare a fi luminos, aparent lipsită de griji, dar ceea ce este bystrosduvayuschiesya ce? El este pasionat de natură, dar nu sunt gata pentru a obține lucruri de facut. Cu ei distractiv pentru a merge la un complet diferite petreceri tematice și expoziții. Ea a efectuat rapid departe, tot ce va spune și a alerga să caute o nouă ocupație. Ei pur și simplu nu se plictisesc, dar poate ajunge obosit pentru a termina supa, care a plecat pe aragaz, deoarece începutul unei noi serii;) hostess bun, dar mama mea din ea prea nonentrainment), ci de la oameni perii numai în modul în care, pentru că atunci când ne-am întâlnit prima dată crezi. ea știe atât de mult;)

Linia de fund: Dacă doriți să neatenției? Hai! Doar opriți robinetul în baie, dar era târziu și a uitat să închidă;)

12. O fată ca Hummer, Kamaz.

Adevărul este un paradox, o mașină străină, și brand-ul nostru intern, dar ele sunt atât de similare;)
Aceste fete sunt foarte perturbator. Pentru ei nu există opriri și se rup mereu până la țintele lor. Nu contează, carton sau un perete de beton în fața ei. Crede-mă, va atinge toate obiectivele lor, dar nu întotdeauna în mod pașnic. Ele sunt destul de militant, pentru că ar fi pe picior de egalitate cu bărbații. Dar cei mai mulți oameni sunt pur și simplu frică de ei. ei ies rar căsătorit, iar dacă merg, cu atât mai des soțul să-i - ca un copil mic. Casele sunt incredibil de grijuliu, deoarece munca pe care o au destul de agresiune), dar gospodinele sunt nici una. Deși soțul ei, în principiu, se compensează.

Linia de fund: Dacă ești slab în spirit și doresc să fie ca un zid de piatra, e fata ta.

13. O fată ca Land Rover, Land Cruiser.

Ele sunt mai simple decât un Hummer, dar poate fi, de asemenea, mai mult;) Intotdeauna gata pentru orice obstacole, dar nu întotdeauna le depăși. Mai moale, Kinder. La oameni este destul de ușor, pentru că o fată nu este atât de înfricoșător. Chiar mai interesant, pentru că este pentru orice kipesh. Gata să urce în noroi până la urechile lor și de a ieși, dar numai împreună;) de multe ori au nevoie de sprijinul unei persoane dragi, care ar fi un complet puternic. Ca o mama a malchika- ideală.

Linia de jos: place ceea ce este mai murdar, pentru a alege o fată, dar să fie pregătit pentru dominația;).

14. O fată ca Logan, Citroen, Peugeot.

Oh ... Sunt doar delicioase, usor merge, aerisit cum ar fi ciocolata aerată. ca întotdeauna să trăiască în lumea lor, ușor ca dantelă franceză. Cu ei distractiv. Dar ele sunt împrăștiate. Ei nu uita problema copilului în magazin. La urma urmei, ei sunt uituc și neatent. Dar ele sunt întotdeauna delicioase. Oameni ca acestea, deoarece acestea pot lua și o întâlnire și doar de mers pe jos. Ei vor fi fericiți pe tot parcursul, principalul lucru pe care atunci când excomunicat undeva, ea nu a uitat că, și nu prin trecerea unui om teribil;)

Linia de fund: toată viața în dantelă, împrăștiere, dar luminozitatea), dar fii atent, se poate uita că tu - soțul și tatăl copiilor ei.

15. O fată ca Jaguar.

Cat. Doar o femeie pisică. Gratioasa, inteligent, frumos. Pe lângă aceasta este întotdeauna cald;) Gata pentru noi descoperiri și realizări, are grijă de un număr de persoane care se află. Întotdeauna gata să ajute. În orice caz, vizualiza va fi direcționat în mod specific la ea, pentru că ea știe cum să se prezinte în mod corespunzător, fără patos și glamour. Și ce mama ei?)) Este întotdeauna acolo cu un copil, dar uneori prea protectoare de el. Un bărbat cu o femeie se simte relaxat. Dar fii atent, nu merg pe calea intereselor sale - ar putea sfârși în lacrimi;)

Linia de fund: ai nevoie de soția grațios? De la care se va face griji mereu despre copii - este în așteptare pentru tine înainte. Dar ia în considerare interesele sale, și repede se merge.

16. O fată ca Lada, VAZ.

Um.Eto noastre toate! Ei sunt vecini, prieteni de la ușa următoare. Aceste fete, cum ar fi tipul lor. Întotdeauna gata să ajute cu masina, cu ei distractiv de a vorbi în condiții de egalitate a ceea ce unele gadget-uri auto. Da, ea va înțelege întotdeauna, să accepte și să aprecieze. Dar, pentru înalta societate și pentru partide, cu greu se potrivește. Ea nu este interesat. STAIL ei - este adidași, tricou și blugi. Este atât de convenabil;) Ea-cel mai bun prieten de sex feminin. Firește bărbați este ușor și simplu, mama mea - automobilist - este distractiv;)

Linia de fund: ce să spun, se căsătorească cu o astfel de iubire și să adore. Principalul lucru - nu se împotmolească în pace și dau seama că nu e un tip. Și fata. Frumos;)