Ferestre din lemn cu mâinile lor special de fabricație

  • Instrumente pentru fabricare
  • Efectuarea de cadre: caracteristici ale procesului
  • Cum se taie sticla: Recomandări
  • Asamblarea ferestre duble din lemn
  • Ferestre din lemn: beneficiile

Cu prevalenta de azi din PVC ferestre ferestre ferestre din lemn, nu predea pozițiile lor, și continuă să fie populare. mai curat din lemn, de asemenea, rezolvă problema de bază a modelelor de plastic - efectul de seră.Ferestre din lemn cu mâinile lor special de fabricație

Schema de geamuri din lemn.

În plus, lemnul, din cauza structurii sale, este capabil să mențină un anumit climat în camera în care setul. Pe lângă aspectul estetic vă permite să facă acasă un spectaculos și de neuitat. Made ferestre din lemn din cele mai valoroase specii de copaci, astfel încât acestea sunt lungi și completează stilul camerei. De multe ori, aceste sisteme de ferestre ales de oameni vizualizări mai conservatoare, care preferă designul clasic al casei.

Datorită producției moderne de ferestre din lemn nu sunt afectate de dăunători, UV și precipitare. Toate acestea se realizează prin tratarea lemnului cu compuși speciali care îmbunătățesc caracteristicile materialelor. Realizat astfel de ferestre cu geamuri duble și triple cu geamuri, care va proteja casa ta de frig. În ciuda tuturor inovațiilor tehnice în producție, este posibil să se efectueze un ferestre din lemn cu mâinile sale, standuri pentru a câștiga numai că au răbdare și unele de calificare în lucrul cu instrumente si lemn.

Instrumente pentru fabricare

Pentru a face o fereastră dublă vitraj, se utilizează:

Ferestre din lemn cu mâinile lor special de fabricație

Instrumente pentru fabricarea de ferestre din lemn.

În unele cazuri, pentru o caneluri fit precise, de exemplu, utilizarea este de preferință manual si scule.

La fabricarea de ferestre din lemn se utilizează o gamă destul de mare de lemn fiecare posedă calități specifice. De exemplu, lemnul de stejar este cel mai puternic dintre toate, dar, de asemenea, de a lucra cu ea este mult mai dificil, pentru că este destul de greu.

In timp ce un fel de lemn pe care o preferați, trebuie să vă amintiți că arborele ar trebui să fie în mod ideal uscat. In caz contrar, în procesul de uscare a produsului finit, rama se poate fisura și acest lucru va duce la faptul că înlocuirea cerceveaua să fie complet, ceea ce suportă din nou costuri suplimentare.

Înapoi la cuprins

Efectuarea de cadre: caracteristici ale procesului

În primul rând efectuează toate măsurătorile. Fa-o cu măsură de bandă. Ferestre, chiar și în standardul „Hrușciov“ poate diferi în dimensiune, să nu mai vorbim de clădirea privată unde ferestrele pot fi diferite forme și mărimi. Prin urmare, dimensiunea limitată a ferestrei nu este necesară, este necesar să se efectueze măsurători lor pentru fiecare fereastră cu vitraj dublu.

Ferestre din lemn cu mâinile lor special de fabricație


Varietatea de rame din lemn.

o metodă fereastră cadru este aplicată „nut si feder“ pentru conectarea barelor de lemn. O astfel de conexiune a pieselor este considerat cel mai robust și are o durată lungă de viață. Pentru a realiza un astfel de compus suficient pentru a fora fantă verticală în rack, și o tăietură orizontală prin vârful. Adâncimea șanțului în acest caz, ar trebui să corespundă lățimii lemnului. Markup, în lipsa unor bunuri de desen, puteți pur și simplu tăieturii superficial bomfaier. Cu final propil efectuate puzzle și a elimina excesul de lemn. După aceea ar trebui să găsiți centrul barei, face treaba cel mai bine este să utilizați etriere. Groove Jigsaw retezate forma dorită, iar același principiu ar trebui să respecte toate cele 4 sloturi.

După terminarea lucrului cu montanți verticali, se trece la orizontală. Ei au nevoie să taie vârful, a cărui grosime trebuie să depășească ușor deschiderea canalului. Acest lucru se face pentru o mai dense si mai precise montarea pieselor între ele. Baza în Spike, care se va conecta la baza canelurii, este necesar să se rotunjească dalta.

După toate lucrările pregătitoare efectuate în bucăți de sticlă. Fantele pentru aceasta sunt, de obicei următoarele dimensiuni: înălțime de 10 mm, latime 14 mm. Atunci când se fac toate sloturile și cepurile, puteți începe să asambla cadru, doar pentru o mai bună detalii de conectare pentru tot spațiul de andocare ar trebui să se aplice adezivul, de preferință, un tâmplar. Excesul de adeziv înainte de solidificare sale trebuie îndepărtate.

Înapoi la cuprins

Cum se taie sticla: Recomandări

Ferestre din lemn cu mâinile lor special de fabricație

modele de trafic stekloreza pe sticlă.

Înainte de a începe să taie sticla, aveți nevoie pentru a finaliza cu exactitate întregul aspect. Dimensiunea acesteia trebuie să se potrivească exact cu dimensiunile cadrului, chiar și o abatere de 1 mm, nu este considerată validă. Atunci când geamul este tăiat, să urmeze anumite reguli:

  • ar trebui să utilizați mănuși și ochelari de protecție, sticla nu intră în ochi;
  • tăiate de sticlă doar pură;
  • înainte de a începe cu tăierea, suprafața sticlei este lubrifiat cu ulei;
  • incizie se face singură mișcare, puternic, fără întrerupere.

Pentru a determina dacă o adâncime suficientă la fantă, apăsați ușor pe dispozitivul de tăiere de sticlă. Dacă auzi scârțâind, apoi o adâncime suficientă. Când se formează incizia, sticla este glisat pe marginea suprafeței pe care este tăiat, și este presată cu o forță mică. Taiati din partea de sticlă de pauză departe. După această margine trebuie să fie tratată cu hârtie abrazivă cu granulație fină, astfel încât să nu cauzeze un prejudiciu.

Înapoi la cuprins

Asamblarea ferestre duble din lemn

Înainte de a trece la instalarea finală de modele de ferestre, este necesar să se efectueze montarea acestuia. Mai întâi instalați sticlă și, dacă este necesar, să efectueze unele reglaj fin. După aceea, scoate sticla din cadru și cauza de etanșare în jurul perimetrului. Acum, sticla poate fi complet configurat și fixați-l Ștapic. Dacă intenționați să instalați mai multe ferestre (două, trei), apoi le-a pus după instalarea talonului geamului și cu fixare.

În producția industrială de ferestre din lemn excesul de umiditate a fost îndepărtat între cadre prin silicagel. Disponibil această substanță în granule, care este umplut între panouri, și cu noroc, poate fi găsit în unele magazine de bricolaj.

Făcând ferestrele le puteți folosi compresorul, prin zona dintre geamuri este umplut cu aer uscat. Dar, chiar dacă un astfel de instrument nu, fereastra în sine este umplut cu aer, ca lemnul - mai degrabă materialul poros.

După structura ferestrei este asamblat, acesta poate fi vopsit în culoarea dorită, sau pur și simplu să acopere compoziția de lac, care va crea o protecție suplimentară împotriva pătrunderii umezelii.

Lac poate fi utilizat în mai multe straturi pentru o culoare mai intensă.

În cazul în care vopseaua se usuca, puteți începe să montați accesorii, potrivite pentru stilul general al camerei.

Înapoi la cuprins

Ferestre din lemn: beneficiile

Atunci când se compară structuri din lemn convenționale fereastra din lemn și beneficii, în special unități de sticlă a doua. Aceste ferestre au un nivel crescut de performanță de izolare de zgomot, care este deosebit de important atunci când stau în oraș.

Prin astfel de ferestre prevăzute izolare termică bună și fără condens, deoarece nu așa-numitele „articulațiilor rece“, din care, deoarece poate încețoșa sticla. Unele dintre aceste beneficii face din lemn lideri ferestre din plastic între ordinare și ferestre din lemn comune astăzi.

Showcase Okna Corp