femei Bartolini - fotografii, simptome, tratament

disconfort sever în „loc intim“, temperatura si oboseala - toate acestea sunt semne de batrolinita, inflamații ale vaginului. Aceasta patologie poate provoca complicatii grave la femei, astfel încât tratamentul Bartolini este necesar imediat, de îndată ce simptomele neplăcute.femei Bartolini - fotografii, simptome, tratament
Boala Bartolini care cauzeaza inflamatie a vaginului, ar trebui să fie tratate imediat

De ce boala apare

Între bazele labia la intrarea în vagin, în interiorul țesutului este Bartholin glanda. Acesta asociat conducte de organe, care sunt situate pe suprafața interioară a labiilor mici. Bartholin glandei oferă hidratare deschiderea vaginala, alocând secrete mucoase vâscoase, care asigura ungerea organelor genitale în timpul excitației sexuale.

Atunci când glandele inflamație parenchimului Bartholin și situate în jurul fibrei „se topesc“ și au format capsule mici cu conținut purulent. Această inflamație se numește Bartolini (a se vedea. Foto).

cauza importanta de bartolinită - obtinerea agentului infectios in zona labiilor.

Bartolini poate cauza o varietate de agenți patogeni:

 • Microorganismele sunt cu transmitere sexuala - gonococi, Trichomonas, Chlamydia.
 • microorganisme Nespetseficheskie - stafilococi, E. coli, Streptococcus spp.
 • patogeni fungici - fungi Candida.
femei Bartolini - fotografii, simptome, tratament


Fotografia prezinta boala Bartolini

In cele mai multe cazuri, diagnosticul bolii este detectat nici unul, dar mai mulți agenți infecțioși, adică Bartolinită are loc sub influența unui microbi masiv atac.

Trebuie remarcat faptul că nu toate femeile care au fost recuperați de boli, boli cu transmitere sexuala, pot dezvolta Bartolini. Este nevoie de o combinație de mai mulți factori, pentru a provoca un proces inflamator.

Ce declanseaza Bartolini la femei:

 • Imunodeprimați din cauza stresului cronic, terapia cu antibiotice prelungită, hipotermie, beriberi.
 • Bolile cronice care răspândesc prin infecție fluxul sanguin (pielonefrite, carii, adenoid).
 • Microtrauma în labiilor mici și vestibulul (de exemplu rachesyvanie sau ceruire).
 • Nerespectarea igienei personale (in special in timpul menstruatiei).
 • interventii ginecologice (de exemplu, avort) sau intervenții chirurgicale ale tractului urinar efectuate cu normele antiseptice depreciate.
 • Promiscuu fără utilizarea de contraceptive de barieră.
 • procesele inflamatorii in zona sistemului vaginului si ale cailor urinare, atunci când infecția poate pătrunde cu ușurință în glanda Bartholin (vaginite, uretrite).
 • Purtarea lenjerie strânse și îngustă - există o compresie a glandelor sale anexe, din cauza care secretul este concentrată în cavitatea, și începe să se răspândească infecția).

Infecția cu agenți patogeni apare cel mai frecvent prin contact sexual, cel puțin - prin sânge sau limfă în prezența infecției în alte organe și sisteme.

Semne si simptome bartolinită

Manifestările clinice ale bolii depinde în mare măsură de amploarea și stadiul bartolinită. În funcție de gradul de apariție anomalie este împărțită în (cronică) bartolinită acută și recidivantă.

bartolinită acută manifestată sub forma unor adevărate sau false Bartholin glandei abces. În abces adevărat, inflamația se dezvoltă în glanda și țesuturile din jur, în timp ce fals (kanalikulit) - inflamatorii procese au loc în principal în cancerul duetului exterior.

bartolinită cronică apare în cazul în care procesul nu este dolechennym ascuțit și ulcer deschis spontan. chist glanda Bartholin poate să apară datorită recurența constantă a bartolinită cronice.

femei Bartolini - fotografii, simptome, tratament
Bartolinită poate să apară din cauza slăbirii imunității

Simptomele bartolinită, în funcție de tipul de boală