felinele

Pagina 1 din 11

felinelor

De strămoșul tuturor pisicilor au existat două ramuri principale ale pisica: pisici de mari și mici. Împreună cu o pisica in miniatura Barchan în subfamilia de pisici de talie mică și include animale mari, cum ar fi râsul, puma, leopard pătat. Toate au în comun nu este dimensiunea și aspectul, precum și o origine comună. Pisica Subfamilia familie pisici mici combină pisici domestice și pisici sălbatice mici, precum și animalele mai mari - linxul, puma, oceloți. Subfamilia include pisici mari lei, tigri, leoparzi și yaguara.Osobnyakom în familie sunt leopard de zăpadă și ghepard.Toate pisicile sunt create pentru vânătoare. Printre acestea, nu există nici un animal vegetarian sau omnivore - numai animale de pradă. Acestea sunt toate proiectate pentru a vâna în jos și să-l omoare victima: ochiul se poate vedea în întuneric, urechi aud cel mai mic foșnet, tăcut, urmele pașilor falci puternice și colții ascuțiți și gheare retractabile curbate ca săbiile, întotdeauna ascuțit.

Pisici - alergători săraci. Ele nu sunt persecutori, și vânători ambuscadă unică. Ascultați apropie de victima de la o distanță să o vadă, să se strecoare în sus, apăsându-i corpul din plastic la sol, sari pe pradă, să se agațe de ghearele ei și ucide musca puternic - pentru ca pisicile pradă. Împingeți pentru a sări înapoi picioare da fără a alerga, mai mult și mai puternică decât partea din față. Ghearele sunt, de obicei, îndoite și ascunse sub piele, întotdeauna ascuțite și profund se agață de victimă. Intepaturile de forță da maxilarului, care sunt mai scurte și, prin urmare, mai puternic decât cel al familiei câine.Leoparzii sunt modul cel mai favorabil de natura pisicilor mari. Leoparzii se găsesc în aproape toate din Africa și Asia, din Turcia în India și Orientul Îndepărtat. Ei s-au adaptat să trăiască în savane, în deșert, în munți, în junglă, și chiar și în taiga rece - acolo trăiesc cele mai rare - de leopard Amur, un strat cald. Fiind cel mai mic dintre pisici mari, leopardul nu este inferior lor în putere și vânează aceeași pradă: în antilope mari, zebre, porci sălbatici. În absența leopard pradă mari prinde rozătoare, pești și chiar insecte. Abilitatea de a se adapta la orice condiții prevăzute leoparzi fiind.

felinele


Leoparzii, spre deosebire de lei, tigri și jaguari, broaște excelente cu săgeți, care sporește oportunitățile lor de vânătoare: în copaci care urmăresc maimuțe și păsări. Leoparzii africani târât copaci prada lor. Acolo, în distanța de la sol prădători, leii și hienele hoți, leopard pot mânca în condiții de siguranță și se lasă rămășițele mesei sale până la următoarea fără teama că turnator.

Leopard, reperat pielea ca un ghepard și un fizic puternic - un leu, a primit numele de la doi „Leo Pardo". Leopard, de asemenea, numit leoparzi si pantere. Panthers adesea numit mare koshek.A negru știați că pantera neagră și un leopard pestriță - unul și același animal? În natură, se întâmplă ca puii de animale colorate se nasc, lipsit de culoare - păr alb albinos, pielea echitabil și ochii roșii. Pe de altă parte, o supra-abundență de materie întunecată conduce la animale negre - melanistic. leoparzi Melanistic se nasc mai des decât în ​​alte animale. Partidul Black Panther - un leoparzi melanistic. Dacă te uiți atent, pe pielea unei pantere negre poate fi văzut chiar și mai întunecate „leopard“ pete.

Închis masca de culoare panteră în umbra junglei, fără a interfera cu o vânătoare de succes. În lumina vânător negru savană nu se poate ascunde, pentru a obține produse alimentare la el din greu, dificil și să supraviețuiască. Prin urmare, Panterele sunt mai frecvente în junglă, și rareori supraviețui în savane.