Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

Se pare, de hârtie inutile, în cazul în care acesta se ocupe în mod corespunzător poate deveni un lucru foarte util si destul de puternic. În patria hârtie încă 220 de ani iH, realizate din papier-mache au fost produse pentru căști de soldați. Traducere din cuvântul francez înseamnă „hârtie mestecate“ și nu ar putea fi mai bine, surprinde esența tehnologiei.Toad pusculita

Astăzi a devenit la modă să împrumute. Am uitat vechea zicală înțeleaptă: să luați altcuiva, și să-i dai. Anterior, fiecare casă avea propria bancă fără dobândă, care ar putea împrumuta bani - de obicei pusculita. Să încercăm să facem un balon și pastă de hârtie maleabilă cu propriile sale mâini un imens broască verde. În cazul în care urechile lipici și coada, veți obține o pisică. Să începem o clasă de master.

Acesta trebuie să lucreze:

 • ziar;
 • hârtie igienică;
 • revista;
 • folie;
 • Clei PVA sau pastă;
 • un balon;
 • tăietor de hârtie;
 • masa de papier-mache;
 • vopsea și o perie.

Master class pentru a face broaștele

 • Nadu Ball și prins pe 3-4 straturi de ziar umed. Amânată timp de câteva ore, așa că a secat.
 • Paste 5-6 straturi de hârtie igienică. Fiecare strat trebuie sa fie uscat timp de 2-3 ore.
 • Efectuarea folie și laminate într-o foaie de revista tub picioarele din spate ale cifrelor noastre.
 • labele din față este cel mai bine pentru a face doar folia. Fixați totul pe flancuri. Greutate pasta de papier-mache și de a ajuta netezi contururile.
 • În acest moment, puteți elimina mingea și să facă o fantă pentru pusculita. Dacă era o clasă de maestru, care arată cum să facă un mar sau o para, ar trebui pur și simplu lipici stick la frunza.
 • Formarea de buze de hârtie igienică.
 • Greutatea papier-mache stivuite pentru a forma ochilor, nasului si a verucilor pe spate.
 • Toad pătate cum ar fi măr verde. Ochii fumurii și stomac.

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

  jucărie utile pentru copii și adulți gata. Aceeași tehnologie este folosită atunci când lipit păpușă cuiburi, mere, sau aceeași grăsime banca pisica de porc.

  Matryoshka, mere

 • Master class „Matryoshka“ începe cu bol fix. Obkladyvayut cu ziare ude în 3-4 straturi. Se lasă să se usuce și apoi tencuite cu 4-5 straturi de ziar sau cârpe, de fiecare dată lăsând timp de 2-3 ore la matrioșkăi viitor, pisica sau mere uscate.
 • Scoateți mingea. Aliniați marginile pentru a face mai ușor pentru a lipi apoi formele de piese.
 • Aici este un Matryoshka este rezultatul. Pentru a face aceasta, a trebuit sa folosim galeata email.

  Master class pentru a face un mar, poate fi realizată cu o minge sau utilizând prezenta mere. Pentru a obține papusa cuiburi corect, este mai bine să folosiți originalul. Acest Matryoshka obkladyvaetsya ziar umed și pe schemă.

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

  Papier-mache Carton

  Tehnologia de fabricație al jucăriilor, care utilizează o masă omogenă de papier-mache, a fost mult timp cunoscut în întreaga lume. Acesta vă permite să nu numai tri-dimensională de cifre: pisica, mere, Matryoshka. Masa de formă fină de carton înmuiate în cal, cerb. De la este ușor de a face coarne. Cu toate acestea, în coarnele de rigiditate trebuie să introduceți accesorii.  Maestru de curs de gătit prime

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

 • În loc de un standard de carton plat ia tăvi obișnuite ou. Șură cu apă caldă. Sfâșie și inmuiat timp de câteva ore. Se macină într-un amestecător suspensie uniform și se filtrează printr-o sită.
 • Am amesteca cu lipici alb sau pastă. Se pare mase plastice pastă de hârtie maleabilă, de la care puteți face chiar coarne. Trebuie amintit faptul că masa se usucă repede, astfel încât este necesar să-l pregătească dintr-o dată.

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

  coarne de cerb

  Pentru a face coarne de cerb, coarne trebuie mai întâi îndoiți de sârmă. Apoi, pentru a conferi o mai mare sârmă de adeziune folie de hârtie igienică. corn mare este dificil să se facă într-un du-te. Prin urmare, masa de papier-mache din carton și adeziv trebuie să fie preparate într-o singură porție, dar nu toate coarnele dintr-o dată.

  Obkladyvayut frame „test“, dându-i forma dorită. Atunci când coarnele sunt uscate (3-4 zile), ele vopsea vopsea și să acopere orice vopsea. Ei pot face elani mare care atârnă pe perete. Interesant va arata coarne mici pe partea de sus a copilului dumneavoastră, ca parte a unui costum de carnaval.

  Dacă sunteți o sculptură peisaj și a modelat un cal, apoi atașați corn, se poate face cu ușurință un cerb exotic.

  Master-ciuperci de fabricație de clasă

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

 • In partea de jos a masei de boluri semicirculare stivuite carton și lipici. Finger ar trebui să facă o adâncitură. Hat este gata.
 • Do cârnați plastilină putem de la grădiniță.
 • Noi punem detaliile și colorarea.

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

  Casă de păpuși

  Asigurați-vă jucării din papier-mache nu este doar interesant, dar, de asemenea, foarte simplu. Deci, asigurați-vă că pentru a efectua o clasă de master pentru copii sau împreună cu ei. Ușor și nu foarte scump pentru a cumpara o casa pentru Barbie. Scump, neprețuit va face pentru copii o casa cu copii.

  Pentru a efectua o clasă de master pentru copii, veți avea nevoie de câteva cutii de carton, lipici, bandă și vopsea pentru a decora casa. Și ce o casă fără un tub? Acesta poate fi realizat dintr-un tub de hârtie igienică.

  Pentru a face o locuință decentă în care să trăiască și să fie capabil să cal și păpușă cuiburi, și chiar o pisică, trebuie să taie ferestre, închide o ușă. Peretele din spate nu se poate face. La al doilea etaj Matryoshka Lodge. Are nevoie de mobilier.

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini

  Pentru copii - începători constructori master class ar trebui să facă tata. O vacanță pentru a sărbători distracție housewarming de păpuși cu întreaga familie. Micul Dollhouse aduce bucurie în marea ta casă comună.

  A se vedea, de asemenea,

  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini
  Cum sa faci o masca din papier-mache
  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini
  Atelier: Felt jucării de Crăciun „Owls“
  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini
  master-class pe perne de cusut jucării „Fox“
  Facem jucării din papier mache - face propriile mâini
  Montessori face jucării cu propriile lor mâini

  Partajați-le cu prietenii tăi