Face litere graffiti on-line

Deci vrei să scrie numele în stil graffiti? Desigur, nimeni nu vrea să folosească un fonturi tocit, mai ales atunci când vine vorba de tine. La urma urmei, întotdeauna doriți să stil, care vor fi efectuate Numele tau, spune ceva despre tine, nu-i așa?Pentru a crea o etichetă în stilul graffiti, nu este necesar să fie un artist. Tu absolut nu au nevoie de Photoshop sau alte programe și aplicații costisitoare și complexe. Datorită Graffiti Creator avem o oportunitate de a face acest lucru gratuit și on-line! Este atât de simplu, rapid și distractiv!

Graffiti Creator este o aplicație foarte ușor și convenabil de a utiliza Flash, care vă permite să creați propriul logo-ul în stil graffiti. Acesta poate fi numele sau pur și simplu orice alt text pe care le-ar gândi vreodată. Dar nu este doar un generator de font plictisitor și neinteresant. Programul este foarte ușor de utilizat și ușor de configurat.

Ca graffiti?

Odată ce ați ales stilul dumneavoastră preferat, introduceți numele în caseta de text. Apăsați butonul „Generare“ sau „Create“, iar textul va apărea în fereastra de deasupra barei de instrumente. Acum puteți schimba textul la propriul dvs. și să includă fantezie. Puteți începe, de exemplu, zoom, reglarea lungimii, înălțimea și panta a barei de defilare. Nu uitați că puteți trage scrisorile și să meargă după cum doriți. Puteți selecta unul sau mai multe caractere de care aveți nevoie, și numai a le gestiona. Toți ceilalți, în același timp, devin inactive.De exemplu, dacă vreau să fac prima litera «G» în text în litere mari, și trebuie doar să faceți clic pe toate celelalte litere și dezactivați-le. Aceste componente sunt acum inactive, precum și orice modificări care le afectează nu sunt.

Excelent. Acum, să încercăm un pic pentru a revigora eticheta, dând culoarea dorită. Asigurați-vă că toate componentele pe care doriți să le controlați, activ și selectați culoarea dorită. Simțiți-vă liber pentru a utiliza setările RGB care sunt lăsate pentru a alege culoarea dorită.

Este posibil să observați că prima culoare selectată, pe care îl utilizați afectează numai partea superioară a textului. Prin urmare, pentru a da culoarea celorlalte părți ale literelor, utilizați caracteristicile suplimentare care sunt pe panoul lateral dreapta.

Acolo vă puteți da culoarea părților individuale, contururile și chiar adăuga efecte mai liniștite. Amintiți-vă că aceste efecte pot fi ușor diferite în funcție de ceea ce alegi pentru dezvoltatori.

Odată ce capodopera este gata, și ai fost fericit cu ea, îl puteți imprima. Din păcate, cererea nu prevede o astfel de funcție, iar lucrările nu pot fi stocate aici, dar puteți întotdeauna lua cu ușurință o captură de ecran și de a continua.

Deci vrei să scrie numele în stil graffiti? Desigur, nimeni nu vrea să folosească un fonturi tocit, mai ales atunci când vine vorba de tine. La urma urmei, întotdeauna doriți să stil, care vor fi efectuate Numele tau, spune ceva despre tine, nu-i așa?

Pentru a crea o etichetă în stilul graffiti, nu este necesar să fie un artist. Tu absolut nu au nevoie de Photoshop sau alte programe și aplicații costisitoare și complexe. Datorită Graffiti Creator avem o oportunitate de a face acest lucru gratuit și on-line! Este atât de simplu, rapid și distractiv!

informaţii suplimentare