Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo

Spitalul regional Eye Kemerovo ofera ambulatoriu si stationar de specialitate, inclusiv asistență high-tech pentru locuitorii din Kuzbass. Spitalul reprezentat de construire 9 etaje, cu clinica de consiliere si de spital, cu cinci compartimente terapeutice, precum și servicii de diagnosticare și auxiliare.Pentru oftalmologie cărucior spital pot călători №6, 7, 12, autobuzele №16, 13, 127, 182e, 197e, 27, 29, 29a, 83E, microbuze №16, 1t, 8, 28, 50, 35, 127 stop "Spitalul".

fotografii

Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo

Medicii (61)

Adăugați medic
  • Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo

  Shahmatov K. S.

 • Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo

  Lutkova EM

 • Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo

  Tkacheva M. B.

 • Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo


  Hatminskiy N. Yu.

 • Eye Hospital Regional - 61 medic, 44 comentarii, Kemerovo

  Bezmaternykh GA

  Comentarii (24)

  Un cuvânt după ce a vizitat acest loc - oroarea. Asta e ceea ce medicamentul liber. Medicii operează simultan aici și în clinici private. Relația cu total diferite de pacienți. Acolo, ei zâmbesc, dar aici nu cere nimic. Copiii din departamentul lor proprii. Am luat sănătos și a luat pacientul.

  Am ajuns cu doi copii (un copil cu paralizie cerebrală) pentru consultare de 10 ore din oras -2 ore pe drum, de la recepție au fost doar 12. ingrozitor asistenta, nu cunoaște legile, copiii cu dizabilități sunt din rândul său. Spun acest lucru cu ea, și ea a răspuns: „În trecut a trebuit să vin“ Toți au primit, chiar și cei care au venit mai târziu, am ajuns la birou cel mai recent - sala era goală. Deși un copil cu paralizie cerebrală se uită exact 10 minute, un al doilea ușor mai mult. În general, o dezamăgire timp de două ore, copilul a fost nervos și plângând pe hol, dar nu le-ar putea pasa mai puțin. Mai mult și la fel ca și în biroul din fața ușii este constant deschisă (acceptat pentru spitalizare), și a fost un proiect teribil.

  Am venit cu copilul înainte de Anul Nou cu direcția de „Zito“ și am spus, „Ce ai venit aici Picurare stropii nu ajuta - ochi eliminat“. atitudine Oribil. Stai ca potentați - Vreau să iau, nu doresc. Apoi, după operație, a spus că mai mult nu a venit aici. Și acest spital!

  Uimitor! M-am gândit că cu mine un singur caz, și toate se dovedește a fi norma. La recepție mi-a vorbit condescendență, mulțumesc lui Dumnezeu, dar când m-am dus la birou - ora a fost programată pentru ora 11.00, sa dovedit că avem doisprezece, și în tot acest timp. Bine, am supraviețuit. Într-un studiu de asistenta a fost nervos și a vorbit destul de brusc, de asemenea, a suferit, dar când m-am dus la doctor documente Lipatnikovoy Natale Vladimirovne, direcția a sunat: „De ce ai venit aici, să faci ce-mi?“. Și că operațiunea nimeni nu va face, acum am o a treia etapă, și apoi a patra și orbire - că medicul asigurat. În general, așa cum sa menționat deja în scris a fost revizuirea - Du-te în oraș și tratat. Vă mulțumesc, dr domnilor, pentru că am pierdut timp prețios și, în consecință, viziunea, dar cel puțin mulțumesc lui Dumnezeu a salva ochii, cu toate că am fost întrebarea cu privire la modul de a elimina ochi. Da, m-am întors într-un alt oraș, și acolo am fost operat Novosibirsk. Da, este foarte dificil, neglijare și pierdere de timp, eu știu că sunt în pericol și medici. Natalia, vă doresc, că nici unul dintre cei dragi nu se află în aceeași situație.

  clinici similare

  Kuzbass Centrul de Cardiologie

  21 comentarii
  Boulevard pin, d. 6

 • Spitalul №3-le. Podgorbunsky

  44 comentarii
  Str. Ostrovski, d. 22