Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

 • tip de dispozitiv
 • Materiale și program
 • Valoarea alunecării tabelul cu detalii
 • Design-cadru si picioare
 • Pregătirea componentelor blatul
 • Asamblarea glisante elemente de prânz

Tabelul de mese este unul dintre atributele cele mai esențiale în bucătărie sau sufragerie. Valoarea de masă se calculează pe baza numărului de persoane care le folosesc, iar suprafața totală a camerei în care va fi plasat.Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

Conducerea masă pliantă dispozitiv.

Începând de astăzi, industria de mobilier modern oferă o varietate de opțiuni pentru mese, dar modelul cel mai comun este tipul de masă cu vârf de alunecare. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că acest tabel este potrivit pentru aproape orice cameră de dimensiuni mici. Versatilitatea vă permite să salvați o parte semnificativă a spațiului util în bucătărie sau în sala de mese. Alunecare de masă este destul de convenabil de a utiliza, acesta poate fi instalat în orice parte a camerei.

În ciuda caracteristicilor tehnologice, un tabel de tip glisant are un design simplu. Prin urmare, dacă nu puteți cumpăra mobilier gata făcute sala de mese, puteți face un tabel tip de alunecare cu mâinile. Acest lucru nu trebuie neapărat abilitățile, destul de un pic pentru a înțelege tamplariei.

tip de dispozitiv

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

Conducerea mesei glisante cu dimensiunile.

În momentul de față, piața de mobilier oferă mese cu dispozitive speciale care necesită numai rotirea dorită a mânerului pentru instantanee și independent de transformare. Astfel de modele sunt considerate a fi avansate, ele au adesea un cost ridicat. Prin urmare, consumatorul mediu nu își poate permite întotdeauna mobilier high-tech.

Asamblarea atribut de mobilier cu același mecanism în casă nu este posibil, dar puteți construi masa dvs. de luat masa proprie de alunecare factor de obraztsa.Glavnym tip mai ușor de disconfort în operarea acestor tabele este lipsa oricărui mecanism care este responsabil pentru blaturi de piese de schimbare. În perioada sovietică, aceasta nu a acordat prea multă atenție, astfel încât aproape toate piesele de mobilier din secolul trecut, sa mutat în și în afara efortului uman.

Pentru a simplifica proiectarea, adăugând în același timp comoditatea de a folosi aceasta, aceasta trebuie să fie echipat cu o masă de alunecare printr-un mecanism special.

Înapoi la cuprins

Materiale și program

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

Mecanisme de fixare extern la razdvizheniya sincron lateral sertar cu fixativ.

Efectuarea de masă cina se va baza pe design clasic, care presupune combinarea cu unele elemente moderne.

Pentru fabricație au nevoie de materiale, accesorii și următoarele instrumente:

 1. grinzi mici pentru picioare de masă cu o secțiune transversală de 4 × 4 cm (nivel înălțimea mesei de mese este de aproximativ 73 cm, astfel încât necesitatea de a produce cele 4 picioare lungime 71 cm).
 2. Folosit pentru furnir calitatea stratului de bază, cu o grosime de 2 cm.
 3. Tabelul de sus și rama sunt realizate din laminat DSP panouri tip, a cărui grosime trebuie să fie de cel puțin 1,8 cm.
 4. Șuruburi autofiletante pentru lemn cu dimensiuni de 50 x 4 mm.
 5. Autofiletante dimensiunea șuruburi de 4 × 16 mm.
 6. dibluri de tamplarie dimensiunea de 8 x 40 mm.
 7. colțuri tâmplărie din fier pentru un cm auto 3 x 3 șuruburi autofiletante.
 8. Marginea tipului de adeziv sub culoarea de blaturi laminate.
 9. Șmirghel sau SANDER.
 10. Adeziv de construcții pentru dibluri de lipire.
 11. burghiu electric cu burghie cu diametrul de 8-10 mm.
 12. fiare de călcat de uz casnic.
 13. set de instrumente avansate de tamplarie.
 14. Foarfece sau construcții de cuțit.
 15. Ruleta pentru componentele de măsurare.
 16. Vopsea de înaltă calitate pentru lemn si vopsele părți exterioare din tabel.

Principala idee inovatoare în tabelul de pliere tip sovietic este prezența rulare un mecanism care este cel mai des utilizat la fabricarea de sertare retractabile.

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea


Mecanism sincron cu un dop pentru bestsargovyh mese cu prindere la partea de sus de masă.

Pentru un anumit tabel vor fi suficiente două ghid a cărui lungime ar trebui să fie de aproximativ 30 cm. Atașamentul, în orice caz, ascunse sub partea de sus de masă, astfel încât culoarea și starea de hardware-ul nu contează.

Ferastrau componente din PAL melaminat si placaj ar trebui să fie uniformă, un elegant si sofisticat. Prin urmare, cel mai bine este de a încredința cazul muncitorilor calificați, cu un ferăstrău special, utilizat în fabricarea de mobilier.

Mărimea totală a mesei de mese, fără a lua în considerare înălțimea de 90 cm × 70 în poziția asamblată și 130 × 70 cm distanță. Această magnitudine ar fi suficient să se așeze la masa de 8-12 persoane într-o cameră liberă.

Înapoi la cuprins

Valoarea alunecării tabelul cu detalii

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

Conducerea mecanism de pliere de transformare a mesei.

Componentele din tabelul de raportare vor avea următoarele dimensiuni:

 • masă este compus din două părți, fiecare dimensiune 45 x 70 cm;
 • blaturi element de demontabilă are o dimensiune de 40 x 70 cm;
 • porțiunile laterale pentru cutiile sub masă trebuie să fie de 42 x 12 cm fiecare (total 4 buc.);
 • Elemente de capăt cutii sub masă au o dimensiune de 60 x 12 cm (total 2 buc.).

Valoarea se bazează pe un placaj:

 • elemente de încadrare de capăt și grinda, care este situată pe porțiunea detașabilă a secțiunii, în stare asamblată, au o dimensiune de 50 x 12 cm fiecare (total 4 buc.);
 • porțiunile laterale cadru au o dimensiune de 83 x 12 cm fiecare (total 2 buc.).

Este necesar să se acorde o atenție specială finisajul fiecărui element, deoarece acestea vor fi întotdeauna în vedere. Dacă tabelul va fi plasat în cameră, atunci el nu are nevoie de un strat special rezistent la apă. Dar o așchie încă trebuie să fie eliminate, astfel încât cea mai bună soluție este de a face de înaltă calitate măcinarea înainte de a acoperi detalii lac. După identificarea marginile aspre pentru a fi prelucrate de suprafață de șmirghel și din nou se acoperă cu lac.

Înapoi la cuprins

Design-cadru si picioare

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

Elementele de circuit ale picioarelor de masă.

Membrii de capăt și bara transversală sunt plasate porțiuni laterale ale cadrului de mijloc. Primele două elemente trebuie fixate paralel cu marginile porțiunilor laterale, a doua două părți sunt aranjate în mod substanțial în centrul unui cadru format paralel cu marginea de jos. Intervalul dintre părți trebuie să fie de aproximativ 10-12 cm. Din partea demontate din blatul este convenabil situat pe structura formată, dar va necesita tragerea ușor înclinat o parte. Din acest motiv, trebuie să efectuați o distanță minimă între traversele.

Picioarele sunt inserate în colțul cadrului și ondulată prin ea din exterior. Acest lucru se face prin intermediul șuruburilor autofiletante mărime de 4 x 50 mm. În plus, este necesar să se plaseze fierul pe suprafața colțurile cadrului și picioare. În această etapă, este important să se verifice fiabilitatea proiectarea și uniformitatea localizarea fiecăreia dintre picioare, în caz contrar masa va leagăn. Dacă găsiți orice anomalii, puteți ajusta imediat înălțimea lor.

Înapoi la cuprins

Pregătirea componentelor blatul

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea

ghidaje cu role de aluminiu pentru masa de alunecare.

În primul rând, este necesar pentru a acoperi componentele adezive marginea blatul, elementele de conducte și alte piese realizate din PAL melaminat. Aceasta se realizează prin aplicarea la părțile de margine de capăt care constituie partea adezivă. Apoi va trebui să apăsați pe bucăți de margini de fier, încălzite cu aproximativ 75% din capacitatea sa. In timp ce fragmentele nu sunt răcite, acestea ar trebui să fie netedă, cu o cârpă uscată, în special în părțile marginale. Protuberante fragmente de margine sunt tăiate cu foarfeca sau o construcție de cuțit. Acest lucru trebuie făcut cu atenție, deoarece există un risc de deteriorare a suprafeței laminate. rugozitate mici lustruit folosind Emery.

Pe partea opusă a fragmentelor de alunecare blatul capetele dispuse care trebuie forată din ambele părți. Lățimea deschiderilor de 0,8-1 cm, adancime -. 2,5-3 cm Aceste deschideri se vor vdevatsya dibluri de lemn. deschideri similare sunt forate în partea demontabilă a blatului.

Diblu tratat cu un amestec de clei și lipite în partea stângă a blatului, precum și fragmentul demontabila, dar pe partea dreapta. Acest design permite cusatura fragmentele împreună cu prezența părții detașabile, și fără ea.

Înapoi la cuprins

Asamblarea glisante elemente de prânz

În primul rând aveți nevoie pentru a colecta formă de canale în formă de U a plăcii de particule. Membrii finali peste mijlocul porțiunilor laterale sunt aranjate. Șepci șuruburi autofiletante ușor sunt ascunse sub capace, care pot fi disponibile în comerț într-un PAL assortimente.Koroby larg înșurubate să se rostogolească în parte mecanism cu un diametru mai mic. Axa de montare trebuie să fie marcată cu o margine inferioară de 18 mm. Astfel, cutia va fi plasat cu 2 mm mai mare decât secțiunea cadru. Acest lucru va elibera un loc în colțuri, iar blatul nu va atinge cadrul.

Mecanismele trebuie să captați și să valideze casetele de andocare. Se montează pe mecanismul de axe sunt controlate deschideri. Acest lucru vă permite să reglați îmbinarea prin relaxarea șuruburilor autofiletante (4 x 16mm).

fragmente de blaturi sunt fixate pe interiorul colțuri. Pentru a simplifica sarcina, aveți posibilitatea să mutați cutii și pune pe partea de sus a blatului. Acest lucru va ajuta să plasați cu precizie ambele fragmente în mod corespunzător, verificați uniformitatea și acuratețea intersecția cu shkantami. După aceea ele pot fi atașate în siguranță.

Acest ghid explică doar un proces generalizat de fabricare de masă glisante cu mâinile. Această metodă este cea mai ușoară, dar include toate punctele principale ale mesei de mese amovibil de auto-asamblare.

Dacă se dorește, vă puteți conecta imaginația și de a crea elemente, cum ar fi colțuri rotunjite pe blaturi sau fragmente ampatamentul pentru picioare de masă. În plus, puteți alege culori diferite pentru fiecare dintre elementele din tabel sau face monoton pentru a intra în interiorul sala de mese sau de bucătărie. Dar, pentru a face îmbunătățiri necesare cu precizie - în caz contrar există o șansă de a strica gata de proiectare utilizare.

Extinderea masă cu mâinile sale proiectarea și asamblarea