Externarea din motivele care fac buric, tratament, cum să scape

Un posibil motiv ar putea fi Omfalita. Această boală care rezultă din prezența bacteriilor sau ciupercilor. Omfalita Simptomele includ înroșirea și mâncărimea a zonei afectate, și umflarea acestuia. Este, de asemenea, probabilitate mare de apariție a mirosului neplăcut. Dupa fosa ombilical miros incepe sa se acumuleze fluid cu sânge și puroi, iar mirosul este îmbunătățită. Miros și de descărcare pot fi îndepărtate cu ușurință după spălare, dar, în ciuda nocivitate aparent, Omfalita stare foarte gravă, deoarece aceasta poate duce la consecințe neplăcute. inflamație purulentă, formată în ombilicului, va intra în organism și pentru a muta treptat la celălalt țesut de corp.Acesta este motivul pentru apariția simptomelor timpurii ar trebui să solicite asistență medicală imediată. Omfalita răspunde bine la tratament. În stadiile incipiente ale bolii destul de simpla utilizare a unui antiseptic prescris sau cauteriza rana cu nitrat de argint.

În cazurile avansate sau severe, antibioticele nu sunt suficiente și ai nevoie de o intervenție chirurgicală. În acest caz, sonda este introdusă în rană prin care este curățată de secreții purulente. După această procedură, utilizarea de unguente și geluri suficient de specializate. Un aspect important al tratamentului este utilizarea terapiei cu antibiotice.O altă cauză a externarea din buric poate deveni o fistula ombilicala. Aceasta este, de obicei, o afecțiune congenitală caracterizată sau vitellointestinal despicătură fluxului urinar. Dar, uneori, sunt dobândite fistule. Ele sunt formate la peretele frontal al inflamatiei peritoneului - abcesului format pe acesta, care este deschis prin ombilic. Boala începe cu o igienă personală slabă, rezultând în fosa ombilical acumulat inflamatia glandelor sebacee provocatoare. Ca urmare, începe de evacuare neplăcut mirositoare din buric.

În stadiile incipiente ale fistula ombilical pot fi tratate cu ușurință cu ajutorul antiseptice. Ca o regulă, de două ori pe zi este suficient pentru a șterge tamponul zonei inflamate umezit cu dezinfectant. Cu toate acestea, un astfel de tratament este posibilă numai în acele cazuri în care nu există nici o descărcare de la ombilic. In caz contrar fistula supus rezectie, iar deschiderile din peretele intestinului sau a vezicii urinare suturat. Ulterior, nu ar trebui să uităm de igienă personală.

Dar nu întotdeauna lichid eliberat din buric, este un semnal al unei boli grave. Uneori este mult mai ușor. Din cauza transpirație în fosa ombilical există cruste seroase mici, care sunt uneori însoțite de o secreție purulentă. In cazuri foarte rare, această granulație excesivă poate duce la lărgirea, formând o mică tumoare în formă de ciupercă. Aceste tumori nu sunt în pericol viața. Pentru tratamentul lor ar trebui să fie utilizate numai antiseptice și pulbere.

Dar trebuie să ne amintim că, indiferent de cauzele de descărcare de gestiune, ar trebui să vedeți un medic. Numai el va fi în măsură să determine natura educației lor și a prescrie un tratament.