Exerciții pentru exerciții de gât pentru a întări musculatura

Este cunoscut faptul că orice pregătire serioasă ar trebui să înceapă cu un warm-up a mușchilor gâtului. În cazul în exerciții simple de neglijat, activitatea se poate termina în dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale, sau chiar leziuni grave. Efectuați exerciții regulate este necesară pentru păstrarea sănătății gâtului.Dar există un alt motiv pentru care este necesar să se întindă gâtul. încărcare zilnică la nivelul coloanei vertebrale cu varsta incepe sa fie transferat mai rău. Lipsa de exercițiu poate duce la uzura prematură a cartilajului de gât, dureri lombare, dureri cronice. Din lipsa de mișcare a pielii devine mușchi flasc, căzute. Site-ul a corpului, de obicei, nu atrage atenția, va începe să fie evidentă din cauza privirii neplăcute.

Cele mai simple mișcări pot preveni îmbătrânirea și chiar inversa procesul de degradare.

Exerciții pentru exerciții de gât pentru a întări musculatura

Cel mai mare beneficiu de formare primită de cel care a dat seama devreme nevoia de a instrui gât. Un sentiment de voioșie, stare bună de sănătate, fluxul normal de sange la cap - asta e ceea ce devine o persoană care efectuează în mod regulat pentru exerciții musculare gât. Dar, în cele mai multe cazuri, cu necesitatea de a extinde programul de formare cu care se confruntă persoanele care au deja probleme.

Ridicarea clase complexe, în căutarea de obicei are una dintre următoarele scopuri: tratament, sport, la gât dobândit aspectul estetic sau de prevenire. Să luăm în considerare fiecare dintre aceste cazuri.

Durerea care rezultă din cauza unui stil de viață sedentar, cleme și inflamația sunt rareori limitate la zona spatelui. În curând notele de pacient, care se pot deplasa abia gât. Exercițiile de gimnastică - remediul perfect pentru boli degenerative de disc și sateliții săi.

Configurat în acest caz, pentru o lungă perioadă de formare, ca recuperarea țesutului cartilajului are nevoie de timp. În plus, începând cu exercițiile trebuie să fie foarte atent - există riscul de a provoca agravarea.

Greutate de ridicare și alte efort fizic intens mușchii gâtului puternice sunt importante, nu mai puțin de mușchi pompată înapoi. Acestea reprezintă o parte semnificativă a încărcăturii, astfel încât acestea ar trebui să fie la fel de rezistente ca și mușchii în alte părți ale corpului.

antrenament de bază, atunci nu trebuie să adăugați sarcini de putere. Dacă sunteți în sala de sport, încercați să tulpina mușchii gâtului de fiecare dată când încărcați mușchii primi restul.

Modul de angajare Observarea, după câteva luni, puteți obține rezultate uimitoare.

Exerciții pentru exerciții de gât pentru a întări musculatura

Unguentele și cremele nu sunt deosebit de eficiente în conservarea și restaurarea gâtului tineresc vizual, indiferent de ceea ce a fost promis cosmeticieni. Dar gimnastica cu această sarcină a face față în mod activ.

Care sunt beneficiile de exercitare:

 1. Mișcarea cauza de sânge pentru a trece prin vasele de celule mai active sunt actualizate mai repede.
 2. Dispare flasc, flexibilitate și elasticitate apare.
 3. Ca urmare a gâtului, straightens întreaga coloană vertebrală.
 4. Îmbunătățește postura, intinereste pielea.

Pentru a rămâne tânăr, gâtul ar trebui să fie în formă bună. Adevărat, mișcarea pentru o frumusețe nu este dificil, dar ele vor trebui să îndeplinească o viață întreagă.

profilaxie

tot mai mulți oameni implicați în gimnastica, pur și simplu pentru că este util cu dezvoltarea de sensibilizare a opiniei publice. Și în primul rând pentru că fluxul de sange imbunatatit ajuta creierul sa functioneze mai bine pe tot parcursul zilei.

 • Capul este sprijinit de un puternic mușchii gâtului, switch-uri mai rapide din modul adormire la modul activ și înapoi.
 • Exercitarea previne îmbătrânirea prematură a coloanei vertebrale si inflamatia suprima daunele de la un stil de viață sedentar.

Desigur, va trebui să se ocupe în mod regulat. Dar rezultatul este în valoare de ea, și a realizat foarte puțin efort.

exerciții de gimnasticăÎn conformitate cu sarcinile exerciții selectate. Cele mai multe dintre mișcările gâtului nu este „prag de intrare“ poate fi realizată fără pregătire. Se recomandă prudență numai pentru persoanele care suferă de boli degenerative de disc a bolilor de col uterin sau de altă natură, precum și cei care au o tendinta naturala de astfel de patologii.

De-a lungul timpului, fibrele musculare vor deveni mai puternice, iar mișcările de bază va părea prea ușor. Dacă exercita, nu ezitați să crească sarcina în creștere. Dacă nu, atunci determina pentru tine valoarea medie: mișcarea nu trebuie să fie prea complicată și nu ia prea mult timp, și ar trebui să fie simțit warm-up.

Dacă singurul tău scop - să se întoarcă tinerii și elasticitatea gâtului, este posibil să se limiteze un exercițiu simplu. Principalul lucru - urmați senzațiile la pliurile și curburi. Ar trebui să se simtă ca se încălzească cartilaj.

exerciții de dimineață

Exerciții pentru exerciții de gât pentru a întări musculatura

Mulți se plâng de eșecul de a aloca timp pentru exerciții pentru întărirea mușchilor gâtului. În loc să urmeze pașii cel mai mult, începe ziua cu un antrenament ușor. Aceasta va ajuta să se trezească și să se dispersează gât fluxul sanguin, stabilind o mare stare de spirit până seara.

Apoi, se poate ieși din pat și du-te pentru a satisface noua zi (sau de a începe totală încărcată).

În acest complex nu există practic nici o exerciții de rezistență pentru gât. Prin urmare, este perfect potrivit pentru prevenirea și întinerire, dar pentru a pompa mușchii gâtului cu ea nu va funcționa.

fizioterapie

Efectuați aceste mișcări simple, pot fi oriunde: acasa, la birou, la școală. Warm-up, cu toate acestea, poate necesita un pic mai mult spațiu și libertate de mișcare. Într-un caz extrem de ea elemente prea mobile pot fi eliminate, dar atunci este recomandat să le includă în exercițiile de dimineață.

Pregătirea pentru partea principală se realizează după cum urmează:

 1. Stand pe degetele de la picioare și de mers pe jos în jurul camerei. Nu face pași largi. Apoi, mers pe jos într-un ritm normal, atunci - pe tocuri. Toți împreună ar trebui să dureze mai mult de trei minute.
 2. Stai cu spatele drept dumneavoastră. Lăsați brațele să atârne pe langa corp. Treptat mână tensionată, nu le ridica, în același timp, să încerce să conducă în jos și înainte umeri, omoplați. Reveniți la poziția de pornire. Se repetă de 6 ori. Dacă este făcută corect, veți simți o relaxare a mușchilor gâtului.
 3. Fără a schimba poziția, a pus capul în sus și-l transforma ușor în lateral, răsucindu în timp ce efectuează partea selectată (ori). Doar întoarce încet la poziția inițială. Se repetă pentru cealaltă parte. Este suficient de 5 ori pe fiecare parte.
 4. Mash cel mai apropiat de mușchii gâtului și a cartilajului în formă liberă. Puteți face mâinile Mahi, rotația circulară a articulației umărului, adâncă se întinde din spate lame de mișcare. Urmați exercițiul selectat de 10 ori.

Acum puteți trece la partea principală a sesiunii. Complexul este ales cu un ochi asupra sănătății și sentimentele personale. În cazul în care orice mișcare provoacă durere, aceasta ar trebui să fie eliminată și încercați din nou data viitoare.

Salvarea durerea poate indica o patologie a ratat medici gât, inflamație și alte tulburări. Consultați un specialist pentru diagnostic.

gimnastica de bază

Exerciții pentru exerciții de gât pentru a întări musculatura

Start mici, crește treptat cantitatea de sarcină. Dinamica Normal - creșterea numărului de repetiții în jumătate până la două ori pe lună. Senzație echilibrul de încărcare perfectă, încercați să-l păstrați și să nu lipsesc de la lecții fără un motiv bun.

Exercitarea poate consta din următoarele mișcări:

exerciții regulate LFK - cea mai bună prevenire a bolilor degenerative de disc și recidive sale. Odată cu dezvoltarea cadrului musculare și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. Principalul lucru - să respecte toate regulile de performanță gimnastica. Abordarea Neat va ajuta la realizarea de succes.

Osteochondrosis spate sau gât treilea sau al patrulea grad nu permite pacientului să se angajeze în fizioterapie. Congenitala poate fi, de asemenea, un obstacol în calea începerii claselor.

recomandări

Exerciții pentru exerciții de gât pentru a întări musculatura

Exerciții pentru gât poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea pacienților care suferă de boli degenerative de disc. Ele reduc spasmele cauzate de surmenaj și reglează metabolismul în țesuturile cartilaginoase.

Dacă intenționați să intre în regim de terapie fizică, nu uitați să respectați următoarele reguli simple:

 • Nu puteți muta pe bord. Fiecare mișcare trebuie efectuată lin și comod posibil.
 • Este imposibil să se antreneze, atunci când gâtul doare. Stai durere diminuat, apoi reînnoiți cu atenție de încărcare. Nu ignora durerea ca spate: ei semnal de suprasarcină și exerciții greșite.
 • Este imposibil să se facă după luarea de durere. Tabletele îneca durerea „util“, sugerează să se stabilească atunci când angajarea se întinde sau termina.
 • Nu poți face fără încălzire. Chiar dacă sunteți o lungă perioadă de timp, nu renunta warm-up gât și spate.
 • Nu te poți duce înapoi la sarcina normală, după o pauză lungă. Rezultatul maxim oferă cursuri regulate. Dar dacă pentru orice motiv să faci câteva săptămâni sau mai mult, nu începe să nu se practică în același loc și a terminat. Reducerea numărului de repetiții până la jumătate din standardele sale obișnuite. Petrece cel puțin câteva sesiuni la o revenire treptată la sarcinile.

Sa faci exercitii, nu uita pentru a evalua gradul de pregătire pentru activitatea fizică. Pe această problemă, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.