Exercitarea la domiciliu pentru începători

Recent, tot mai mulți oameni încearcă să mențină un stil de viață sănătos. De fapt, mulți au ajuns deja la concluzia că nu există nici o modalitate de a menține forma și bunăstarea este mai bună decât sportul și alimentația corectă. De aceea, oamenii sunt tot mai interesați de gimnastică de oțel pentru începători precum și un maestru spori exercițiu fizic nu este puterea tuturor.Beneficiile gimnasticii

Deja, probabil, nu mai mulți oameni care cred că gimnastica - misiune acest prost lui. La urma urmei, doar cu ajutorul exercițiilor poate dezvolta corpul uman, pentru a îmbunătăți coordonarea, crește rezistența, pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului nervos și a scapa organismul de toxine.

Exercitarea la domiciliu pentru începători

În cazul în care o persoană este determinată de a face gimnastica, aceasta trebuie să elaboreze un plan de încărcare individuale, luând în considerare caracteristicile organismului. Gimnastica pentru începători implică o sarcină minimă. Numai după ce o persoană este conștientă de faptul că punerea în aplicare a unui anumit tip de exercitiu a devenit foarte ușor pentru el, va fi posibil să crească activitatea fizică.

Nici unul dintre care beneficiile pentru sănătate de gimnastică nu se poate spune în cazul în care o persoană a fost greu, dar nu în mod regulat. La urma urmei, chiar și o jumătate de oră regulat gimnastica de zi cu zi va îmbunătăți starea fizică și psiho-emoțională. După un timp foarte scurt, oamenii încep să experimenteze un anumit grad de dependență de exercițiu. Ei nu au suficientă sarcină pe mușchii.

Constanță în gimnastică permit persoană slabă, pregătită fizic să se simtă mușchii ferm stabilite, și, de fapt, acesta poate fi un stimulent pentru a prelungi durata de formare. Cu ajutorul gimnasticii regulate, oamenii posibilitatea de a corecta defectele corpului său, de exemplu, pentru a îmbunătăți postura și să piardă în greutate.

Nu uitați că gimnastica pentru începători într-o măsură mai mare sunt destinate pentru a ajuta o persoană depășească sarcina motorului de a stăpâni propriul său corp, să-l simtă și să preia controlul. Pentru a atinge acest obiectiv, mulți implicați în jogging sau cu bicicleta de echitatie. Dar ei ar trebui să știe că sala de sport înainte de formarea necesară alese și, aceste tipuri de studii nu pot fi folosite alternativ, acestea trebuie să existe în paralel.

În plus, cu ajutorul gimnasticii o mulțime de oameni au fost capabili să facă față cu a fi supraponderali. Un gimnastica plus imens ca exercitiile fizice pot fi aproape oriunde și în orice moment, pentru că cel mai important lucru - dorința de a atinge obiectivul.

Cum de a începe cursurile?

Omul modern, nu este de multe ori suficient timp pentru a merge la sala de sport, astfel încât o mulțime de oameni se opresc la clasă acasă. Pentru exerciții pentru începători să fie roditor și să devină un obicei trebuie să vă amintiți câteva linii directoare:

 1. Trebuie să dezvoltăm obiceiul de a se trezi la 15 minute mai devreme decât de obicei. Este necesar să existe o clasă a avut un ritm normal, pentru că nimeni nu vrea să reducă timpul de obicei alocat pentru igienă, alimentație și tratamente de înfrumusețare.
 2. Odată ce o persoană este trezit dintr-un vis el nu ar trebui să sară din pat. În primul rând, aveți nevoie pentru a face un cuplu de exerciții de respirație și de auto-masaj. Toate acestea vor ajuta să recupereze mai repede din somn si majorete.
 3. Ai nevoie pentru a ridica astfel de exerciții, care va corespunde cu gradul natrenirovannosti și starea generală a organismului. Poate că persoana suferă de - boala, în acest caz, înainte de a începe cursul, trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră.
 4. Numărul de repetiții trebuie să fie individualizate. Același lucru este valabil și pentru ritmul mișcărilor.
 5. Sarcina trebuie să fie crescută treptat. Dacă există disconfort sau dificultăți de respirație ar trebui să oprească exercitarea sau de a reduce sarcina.
 6. Gimnastica pentru începători trebuie să includă astfel de exerciții, în care încărcătura este distribuită uniform în toate părțile corpului, toate grupele musculare sunt implicate.
 7. La gimnastica necesar să se urmeze respirația. Ar trebui să fie uniformă și profundă. Acest lucru va permite muschii la oxigena complet.
 8. Face cel mai bine într-un confortabil de îmbrăcăminte specială, care nu restricționează mișcarea. Este mai bine dacă costumul de formare este confectionata din tesatura de bumbac.
 9. Dacă este posibil, este preferabil să se efectueze exerciții în aer curat. Într-un caz extrem, puteți deschide fereastra.
  Exercitarea la domiciliu pentru începători
 10. Gimnastica este cel mai bun pentru muzica rapid si ritmic. Acest lucru va permite să tune într-un mod pozitiv.
 11. După un antrenament, este recomandat să ia un duș.
 12. În timpul zilei, ar trebui să încercați să faceți cel puțin câteva exerciții care va ajuta la ameliorarea tensiunii.
 13. În fiecare zi, asigurați-vă că să meargă. Acesta ar trebui să efectueze o exerciții speciale de respirație.
 14. În cazul în care o persoană a început să facă gimnastică pentru începători, este imposibil să se oprească exercitarea în nici un caz. O excepție poate fi doar o febra foarte mare sau boli grave.

exerciții simple pentru pierderea în greutate

Este bine cunoscut faptul că, în scopul de a scapa de kilogramele in plus pe care trebuie să-și petreacă mai multe calorii decat consumi. Multe persoane care sufera de supraponderali, încearcă să rezolve problema cu diete. Dar, fără o sală de sport pentru a face față cu excesul de greutate este aproape imposibil. Pentru a obține un rezultat, iar corpul subțire trebuie să facă eforturi mari pentru a se angaja în mod ferm și au nevoie, uneori, chiar și prin „Eu nu pot și nu doresc să“ Numai atunci mușchii exerciții de forță efectuate pentru a lucra pentru a arde calorii urau. exerciții de probă poate fi după cum urmează: 1. Exercitarea „foarfece“ este o veste foarte bună vă permite să lucrați și a scăpa de riduri pe stomac. Pentru a efectua corect acest exercițiu trebuie să se întindă pe podea și întinde în mâinile sale, apoi grăbindu-se să ridice picioarele la un unghi de 90 de grade, alternativ care le traversează unele cu altele. În mod similar, picioarele ar trebui să fie coborât la podea. Pentru cele mai bune rezultate la gimnastica novice este recomandat pentru a face 2-3 seturi de acest exercitiu de 10 ori.
 1. Exercitarea „carte“ este, de asemenea, destinat presei și include formarea tuturor muschilor abdominali. Pentru a efectua acest exercițiu trebuie să se așeze pe podea, se întind în spatele mânere și ușor înclinați capul înapoi. Și apoi face trecerea la strângerea piciorului îndoit și carcasa corpului unul cu altul. Aceasta este o reminiscență a adăugării de tip „cărți“.
 2. Atacurile într-un singur loc, de asemenea, pot fi atribuite cele mai eficiente exerciții care asigură consumul maxim de energie. Ar trebui lăsat piciorul pentru a face cele mai extinse lunges posibile înainte și piciorul drept, în același timp, să rămână într-o stare de imobilitate. În această poziție, aveți nevoie de o profundă ghemuit, îndoind „precipitat“ genunchi. Pe fiecare picior trebuie să facă cel puțin 2 seturi de 10 ori. Complica acest exercițiu, puteți utiliza gantere.
 3. Sari de la o poziție de ședință. Picioarele trebuie să fie pus pe lățimea umerilor și îndesat. Aceasta va fi poziția de pornire pentru exercitarea. Din cauza acestei situații este un salt în sus ascuțite mâinile pentru a trage în aceeași direcție. Apoi, el face o revenire la poziția de pornire din nou și să sară din ea. Este imposibil să se oprească și pentru a întrerupe.
  Exercitarea la domiciliu pentru începători
 4. Stoarcerea o prindere inversă. Pentru a face acest lucru, trebuie să se așeze pe marginea, de exemplu, partea din spate a canapea și apleca mâinile pe el, picioarele intinse in fata lui. Și din cauza acestei stări de flotări, gri în jos. La efectuarea acestui exercițiu, trebuie să se asigure că partea din spate și pelvisului au fost în linie, nu a făcut-o peșteră în jos.

Exercițiile de mai sus sunt ideale pentru incepatori, care tocmai au început să facă gimnastică pentru a pierde in greutate. Dacă repetați acest set de exerciții în fiecare zi sau cel puțin o dată la două zile, rezultatul va fi vizibil în câteva săptămâni. Dar numai sub rezerva nutriție adecvată.

Qigong-ul

Cele mai vechi gimnastica de agrement este considerat a fi gimnastica Qigong. Aceasta are drept scop de a restabili starea de sănătate a persoanei și îi dă posibilitatea de a obține longevitate și bunăstare. Tehnica acestor exerciții este de a utiliza metodele de vindecare a organismului, care sunt colectate și transmise de oameni înțelepți din China urmașilor lor pentru mai mult de șapte mii de ani. Aceasta se bazează pe o combinație de exerciții de respirație și de vindecare.

filozofia chineză este faptul că întreaga lume este plină de energie Qi. Această energie este omniprezent. Este, de asemenea, în aer, plante, clădiri, și în corpul uman.

Principala sarcină a Qigong-ului este de a oferi o persoană posibilitatea de a normaliza fluxul de Qi în corpul dumneavoastră și de a crește circulația acesteia. Aceste exerciții sunt efectuate în cadrul unei compoziții muzicale lentă și armonioasă și ajută la armonizarea starea fizică, emoțională și intelectuală a persoanei. Exercițiile folosite în gimnastica Qigong-ul ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a organismului uman. Potrivit maeștrii de qigong, cei mai mulți oameni respira complet greșit și a folosit o bucată mică de volum pulmonar. Qigong permite extinderea posibilităților sistemului respirator, pentru a asigura schimbul neîntrerupt de oxigen și dioxid de carbon, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și, de asemenea, ajută la menținerea unei condiții fizice bune.

Principii de exerciții tibetane

Particularitatea exercițiile tibetane pot fi exprimate în trei postulate:

  1. Instruirea periodică.
  2. respirație corectă.
  3. Un număr fix de repetiții.

Dacă o persoană încalcă cel puțin o condiție, efectul nu este de la gimnastica tibetane. De asemenea, în cazul în care o persoană are un scop, nu numai mai sănătos, dar, de asemenea, pierde in greutate, trebuie să adere la alimentația corectă. Baza acestei puteri ar trebui să fie cereale, fructe si legume.

În cazul în care organizează în mod corespunzător procesul de gimnastică și modul corect de viață și de nutriție, rezultatul nu va aștepta mult timp.

Practicarea tehnicilor orientale

Exercitarea la domiciliu pentru începători

gimnastica japoneze sunt cele mai potrivite pentru persoanele care evita formarea greu și excursii la sala de sport. Desigur, cu o astfel de formare pe o cantitate mare de grăsime pentru a scăpa de destul de dificil, dar pentru a face talie mai subțire este posibil, și în același timp, ridica sanii si postura corecta. exerciții de stretching statice pentru a coloanei vertebrale a oferit medicul japonez Fukutsudzi. El a scris o carte specială cu descrierea metodologiei sale, și ea a vândut prompt un număr foarte mare.

Pentru a îndeplini această nevoie de gimnastică mâinile trase în spatele capului său pe podea și a pus palmele în jos, cu degetul mic trebuie să fie în contact. Culcat în această poziție, este nevoie de aproximativ 5-7 minute. Odată ce acest exercițiu este stăpânit, puteți pune o pernă sub omoplatul. Prima opțiune va marca talie, iar a doua va îmbunătăți postura dumneavoastră și se lasă să se ridice sânii.

gimnastică chineză

Mulți oameni deja știu și spun că medicii chinezi nu se poate trata numai boala, ci, de asemenea, pentru a prelungi un corp și spirit tineresc. Eficacitatea gimnasticii chineze incontestabil și dovedit științific. Datorită execuției fără probleme a exercițiilor, un mic exercițiu și o mare selecție de exerciții combinate, această procedură nu are contraindicații. gimnastică chineză ajută la îmbunătățirea stării psihice umane. Acest lucru este realizat prin rata de respirație corectă. La efectuarea unor astfel de exerciții, o persoană este cufundat într-o stare meditativă, corpul si muschii se relaxeaza.

gimnastica din China este cel mai potrivit pentru persoanele în vârstă. Are chiar și un cuplu de zone care sunt proiectate doar pentru persoana în vârstă. Oamenii care face în mod constant gimnastica chinez de presiune marcat de funcționare normalizate și stabilă a cardio - sistemului vascular.

În concluzie, toate cele de mai sus, trebuie remarcat faptul că cel mai mare beneficiu de la sala de sport poate fi obținută prin completarea fiecare antrenament stretching. Acest lucru va restabili pulsul si tensiunea arteriala. După ce este recomandat să ia un duș relaxant sau o baie.

Popular și New

Exercitarea la domiciliu pentru începători
ulei de unt Caloric 72% 100 c, ceai și lingura
Exercitarea la domiciliu pentru începători
Cum de a elimina excesul de grasime de pe brate, spate, umeri și subsuori: exercitarea
Exercitarea la domiciliu pentru începători
Cum să se usuce pentru ameliorarea bărbați și femei musculare pentru pierderea în greutate

Exercitarea la domiciliu pentru începători
alimente calorii si mese gata: calorii de masă
Exercitarea la domiciliu pentru începători
Alimentele care contin proteine: liste, dieta, beneficiile si dauneaza
Exercitarea la domiciliu pentru începători
Cum să piardă în greutate în Lyashkov: modalități eficiente