Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Unul dintre primele blocuri de poticnire pentru noi piloți în EVE Online devine un curs de formare pe studiu. În cursul unui loc de muncă câțiva piloți care încearcă să învețe să folosească lansator pentru sonde de recunoaștere, scanare și semnături de deschidere. Abundența de butoane, interfață de complicat și lipsa de indicii nu contribuie la înțelegerea procesului de scanare. Așa că am decis să arăt imagini care scanează de fapt, nu este deja greu de înțeles lecția.Să presupunem că pilotul nostru are

  • instalat pe nava Core Probe Lansatorul I - acest lansator pentru sonde de recunoaștere;
  • El a încărcat Sondele lui Core Scanner 8-lea - it yourself sonde de recunoaștere, numite colocvial „plug“;
  • Am zburat în afara stației în spațiu.

Pentru a înțelege dacă există un sistem de semnale neidentificate, care pot fi scanate, puteți învârti camera în jurul axei sale în spațiu și să caute diamante roșii, dar este mai bine pentru a deschide fereastra de scanare la bord. Acest lucru se poate face prin apăsarea combinației de taste Alt-P sau făcând clic pe butonul corespunzător din interfața (vezi Fig. 1):

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Deschideți sondele de informații cutie de control că, odată ce este mai bine să se mute undeva în lateral, eliberând partea centrală a ecranului. Această fereastră poate fi împărțită în trei zone funcționale:

  • partea superioară - aici sunt afișate sonde care rulează, starea lor și intervalul de scanare
  • partea centrală - butoanele de comandă
  • partea de jos - lista de semnături din sistem (cod, numele, tipul și puterea semnalului).

După deschiderea ferestrei, uitam-l pe partea de jos a ferestrei, iar în cazul în care există este afișată o linie cu semnal de nerecunoscut (claritate de la 0%), atunci avem ceva să se târască. Pentru a porni sonde în spațiu, apăsați butonul din această fereastră pentru câmpurile așa cum se arată în Figura 2 - este sonda de pornire butonul într-un aranjament dens, un astfel de aranjament se poate utiliza aproape întotdeauna implicit.

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

După ce a început sondele trebuie să treacă pe la modul sistem de card. Acest lucru se poate face prin clic pe butonul din dreapta în aceeași fereastră (a se vedea. Figura 3). Aceeași cifră este deja clar că, după lansarea de sonde, în partea de sus a ferestrei era o listă a acestora.Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Inclusiv un mod de hartă, putem vedea că sistemul de sfere albastre sonde marcate noastre și sfere roșii (puncte sau cercuri) - semnale nerecunoscute că ceea ce doriți să le scanați, identificarea cu precizie de 100% din locația lor. Inițial, sistemul poate fi văzut pe hartă toate semnalele roșii, dacă selectați în linia de cutie de control sondă cu oricare semnal, atunci numai necesar pentru noi este faptul că zona de căutare semnal va apărea un cartonaș roșu. Prin urmare distinge unul de la surse neidentificate sondele noastre și să se mute în centrul acestei zone (a se vedea Figura 4.):

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Pentru a muta sondele, este necesar pentru a trage mouse-ul sondele centrale cub pentru săgeți sus / jos sau stânga / dreapta. Alinierea cub ar trebui să fie tridimensional până când semnalul are forma unei sfere, un cerc sau două puncte. Dar când semnalul se transformă într-un singur punct, este suficient să se mute cubul în două planuri, încercând să fie centrul era în sursa zona roșie. Unde semnalele nedetectate din zona roșie trebuie să fie în zonele sondelor noastre (vezi. Figurile 5 și 6). În cazul în care domeniul de aplicare al sondelor mai puțin decât zona roșie, este necesar să se mărească raza scanării trăgând marginea sferei albastre sau setați intervalul dorit în partea superioară a cutiei de control al sondei.

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Fig. Semnalul 5 este circular

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Fig. Semnalul 6 este puncte în formă

Odată ce sondele sunt instalate în centrul semnalului sursă, apăsați pe butonul „Scan“, așa cum se arată în Fig.6. Sondele noastre vin în mișcare, va zbura la un anumit punct și să efectueze o scanare. După aceea semnalul de creștere claritate. sferă roșie este probabil să se transforme într-un punct roșu. Din nou, repetați pașii de sonde de deplasare prin plasarea lor, astfel încât sondele centrale cub a fost la semnalul central. Raza sondelor de scanare poate fi începe să reducă - acest lucru va spori acuratețea scanării, apoi executați scanarea. Repetați pașii sonda de deplasare în scădere sonde de scanare raza și scanare, atâta timp cât semnalul nu devine 100%. Scopul nostru este de a scana semnalul de până la 100%, astfel încât în ​​locul definiției a apărut săgeata urzeală salt, iar semnalul sursă devine verde, așa cum se arată în figura 7:

Eva online, cum să scanați, joacă o femeie pe blog

Înainte de a zbura la naskanirovannoy anomalii trebuie să sonda buton de resetare pentru a reveni la navă, sondele noastre (indicate în figura 7) și opriți modul de hartă cu același buton, pe care le-am inclus. Puteți apoi faceți clic pe săgeată pentru a merge la salt warp în anomaliile naskanirovannoy față. Că vom fi acolo să aștepte depinde de tipul de anomalie. Dar mai mult despre faptul că astăzi vreau să spun, nu este, precum și competențele și echipamente, care pot simplifica în cele din urmă și să accelereze procesul de scanare. Mai multe despre asta altă dată.