Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Etichete pentru etichete de preț - dispozitive mecanice acționate manual utilizate pentru marcarea. Echipat cu role typesetting, acestea pot fi aplicate datelor tag-ul de preț într-o formă digitală sau alfanumeric (în funcție de model).uz general

Aplicat pe etichete permit o bandă de hârtie cu bază adeziv set de caractere specific, apoi lipici-l la obiectul selectat. Opțiunile includ role dial-up, care vă permite să specificați numere, litere, unitățile și semnele de punctuație. Principalele caracteristici:

 • aplicarea datei de fabricație a mărfurilor, cu o durată de viață limitată;
 • aplicarea la prețul produsului;
 • numărul de inventar indicații;
 • combinația de data de fabricație și prețul.

Pistolete de etichetare utilizate în comerț, produse de cofetărie, panificație și lactate industrii, și așa mai departe.

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Principiul de funcționare și consumabile

Acțiunea se bazează pe mecanica a armei. Îmbrăcat, el informații de bandă este aplicată cu o rolă de cerneală cu role și colorat typesetting. Prin alegerea de a se rostogolească setul de caractere dorit și setarea benzii, utilizatorul apasă maneta care activează următorii pași:

 • dial-up cu role se extinde;
 • să se rostogolească cerneala aplicată pe cerneală rola;
 • rola este presată pe suprafața unei etichete de preț, ștanțare informații;
 • preț tag-ul „împins“ de la bază, apăsând pe suprafața lipicioasă inferioară a obiectului care urmează să fie lipit.

Deci, proces pas cu pas toate articolele. Banda de bază petrecut este necesar să se rupă în mod periodic off, astfel încât să nu interfereze. Instrucțiuni, care prezintă în detaliu modul de completare de etichete, incluse în aparat.

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Consumabile - bandă Etichet în dimensiune rola mm 22h12, 26h12 mm 26h16 mm într-o culoare diferită. Marginea eticheta de preț poate fi drept sau ondulat. Este, de asemenea, obiectul de înlocuire regulate și rola de colorat. Durata medie a vieții - an, dar totul depinde de modul de utilizare.

soiuri de etichete

Pistolete de etichetare au aceeași funcționalitate și scop. Punct de vedere tehnic, acest lucru este împărțit în:

 • Single-line. Abilitatea de a furniza informații sub forma unei linii, a cărei lungime este de până la 8 caractere. Cu ajutorul lor, puteți specifica un singur lucru - sau data fabricației, sau prețul sau numărul de inventar.
 • Două rânduri. Abilitatea de a furniza informații în forma a două linii, de exemplu, prețul și data fabricației. Lungimea fiecărui șir este lung de 10 caractere.

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Pistolete de etichetare MOTEX. Caracteristici și recenzii

Produsele companiei MOTEX din Republica Coreea sunt cele mai populare de pe piață datorită prețului său accesibil și stabilitate. În opinia celor care le folosesc, ele sunt mecanism de încredere, ușurința de utilizare și fiabilitate. Principalul dezavantaj - numărul limitat de modele prezentate:

 • MX-5500. Single-gun, determină informațiile de pe eticheta prețul dimensiunea de 22 x 12 mm, care, în funcție de dorințele, poate fi margine dreaptă sau ondulată. Diametrul maxim rola - 80 mm. Imprinting pe suprafața eticheta de preț 1 într-un șir de 8 caractere de 2 x 5mm.
 • MX-2616. pistol cu ​​două-line obține informații pe bandă dimensiunea Etichet 26 x 16 mm, care, în funcție de dorințele, poate fi margine dreaptă sau ondulată. rola diametru maxim - 80 mm. Imprinting pe suprafața unui preț tag 2 linii, fiecare dimensiune de caractere de 10 x 5 mm 2.


Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Blitz Pistolete de etichetare. Caracteristici și recenzii

de brand italian Blitz oferă clienților săi o gamă largă de etichete pentru a alege de la, care pot fi aplicate nu numai numere, ci și litere de pe etichetă. Membrii vorbesc de pistoale Blitz în două moduri: da, gama extinsă de funcții, dar spune de lucru mai puțin confortabil și sos, comparativ cu echipamentele MOTEX. Formația:

 • P7. One-line etichete. Atacurile la dimensiunea datelor eticheta de preț de 22 x 12 mm, cu o margine ondulată. Diametrul maxim rola - 80 mm. Imprinting pe suprafața etichetei de preț 1 în linia 7 dimensiunea caracterelor de 2x5 mm.
 • M6. One-line etichete. Atacurile pe eticheta de preț dimensiunea datelor 26h16 mm cu margine dreaptă sau ondulată. Diametrul maxim rola - 85 mm. Imprinting pe suprafața etichetei de preț 1 în linia 6 caractere dimensiune 3h8 mm.
 • C8. One-line etichete. Atacurile asupra dimensiunii furajelor informații eticheta 26 x 12 mm, cu o margine ondulată. Diametrul maxim rola - 80 mm. Imprinting pe suprafața eticheta de preț 1 într-un șir de 8 caractere de dimensiune 2x5 mm.
 • S10. One-line etichete. Atacurile la dimensiunea datelor eticheta de preț de 26 x 12 mm, cu o margine dreaptă. Diametrul maxim rola - 82 mm. Imprinting pe suprafața eticheta de preț 1 într-un șir de 10 caractere 2x5 mm, pot fi combinate cifre și latinnitsy.
 • S10A. Pistolete de etichetare singură linie. Atacurile asupra informațiilor Etichet bandă 2x12 mm în dimensiune, cu o margine dreaptă. Diametrul maxim rola - 82 mm. Imprinting pe suprafața eticheta de preț 1 într-un șir de 10 caractere 2x5 mm, pot fi combinate cifre și litere chirilice.
 • S10A. Două linii etichete. Atacurile la dimensiunea datelor etichetă de preț 26 x 16 mm, cu margine dreaptă sau ondulată. Mărimea maximă a bobinei - 85 mm. Imprinting pe suprafața unei etichete de pret 2 rânduri de 10 caractere, o combinație de numere este posibilă și chirilic.
 • C17. Două linii etichete. Atacurile pe eticheta de preț dimensiunea datelor 26h16 mm cu margine dreaptă sau ondulată. Mărimea maximă a bobinei - 82 mm. Imprinting pe suprafața unei linii de preț tag 2 - primele 10 caractere, al doilea - 7 simboluri. Poate că o combinație de cifre și litere chirilice.

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Jolly Pistolete de etichetare. Caracteristici și recenzii

Jolly - marcă italiană, care oferă clienților săi echipamente excelente pentru marcarea produselor. La experiența utilizatorului a pus MOTEX chiar mai mare, cu funcționalitatea și fiabilitatea pe partea de sus. următoarele modele:

 • JP8. One-line etichete. Atacurile pe eticheta de preț dimensiunea datelor 22h12 mm, cu o margine ondulată, maxim rola diametru - 80 mm. Amprente pe suprafața unei etichete de pret de 1 linie de 8 caractere, care combină numere, semne de punctuație și valute pentru a alege.
 • JH8. One-line etichete. Atacurile pe eticheta de preț dimensiunea datelor 22h12 mm, cu o margine dreaptă, maxim rola diametru - 80 mm. Amprente pe suprafața unei etichete de pret de 1 linie de 8 caractere, care combină numere, semne de punctuație și valute pentru a alege.
 • C8. One-line etichete. Atacurile asupra informațiilor bandă eticheta de dimensiuni 26h12 mm, cu o margine ondulată, maxim rola diametru - 80 mm. Amprente pe suprafața unei etichete de pret de 1 linie de 8 caractere, care combină numere, semne de punctuație și valute pentru a alege.
 • C17. Două linii etichete. Atacurile informațiile privind dimensiunea 26h16 eticheta cu margine dreaptă sau ondulat, rola dimensiunea maximă - 82 mm. Imprinting pe suprafața unei linii de preț tag 2 - primele 10 caractere, al doilea - 7 simboluri. Poate că o combinație de cifre și litere chirilice.

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Aplicatoare de etichete cu prețuri și etichete

Etichete pentru etichetele de preț nu pot fi completate cu rola de colorat și role culegere. Astfel de dispozitive sunt numite aplicatori - acestea ajuta produsele au etichete gata Inserate-tipărite preț.

Aplicatori sunt necesare în cazul în care dimensiunea etichetei maximă (26h16 mm) nu este suficientă. Imprimanta pune pe etichetă informațiile corecte, atunci ele se pliază într-o rolă, care este încărcată cu un aplicator, și tot - poate lucra!

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii

Etichete pentru descrierea etichetelor de preț, caietul de sarcini, comentarii