Erytrophobia (sindromul blashing) - tratament, simptome, chirurgie

Erytrophobia (sindromul blashing) - tratament, simptome, chirurgie
Erytrophobia (îmbujorare-sindrom) este exprimat în teama de îmbujorare, precum și teama de roșu. Știința a fost mult timp dovezi care să confirme efectele speciale și impactul culorii roșii asupra organismului uman. capacitatea unei persoane de a blush a evocat lung emoție și un zâmbet de la alții. Cu toate acestea, proprietarii de astfel de persoane, erytrophobia provoacă confuzie și teamă în momentul nepotrivit să roșească. În consecință, există dezvoltarea unei complexe psihologice umane și boli, cum ar fi nevroza si depresie. Erytrophobia în cele din urmă se închide și trage departe de oameni, pentru că teama de roșind ține doar de stres uman, nu să trăiască în pace, împiedică gândirea pozitivă și existență plină de bucurie.Cum să obțineți erytrophobia scăpa? Ce este încă erytrophobia și de ce unii oameni fard de obraz, în timp ce altele nu?

Erytrophobia un răspuns la stimulii sistemului nervos autonom, în care o persoană nu este în măsură să controleze procesul organismului.

Cariera de creștere erytrophobia rămâne un vis, deoarece erytrophobia frica vine întotdeauna la momentul nepotrivit, și cu ea, și înroșirea ochilor, distrugând viața lor. Acest lucru este foarte frecvente atunci când o persoană roșește cu o nouă cunoștință, o expresie interlocutor inospitalier, aspect lipsit de amabilitate sau situație stresantă. Uneori, o înroșire bruscă a feței și în circumstanțele este liniște. În medicină, există un nume pentru acest sindrom - o roșind, dar boala nu a rang. Roșind-sindromul servește în limba engleză erytrophobia sinonime.

Frica de roșind poate declanșa defecțiuni ale sistemului nervos, dezechilibre hormonale si de stres, nevroze, depresie (depresie). diabet zaharat. tulburări gastrointestinale, menopauza, boli ale sistemului endocrin, rosacea (defecte vasculare capilare), boli tiroidiene, alergie la alimente si cosmetice, schimbările de temperatură și expunerea la soare ultraviolete, alcool, sindrom de sevraj la alcool. consumul de cafea, băuturi energizante, alimente prea cald, picant si afumat, luând medicamente, ceai puternic.De multe ori suferă erytrophobia oameni cu pielea deschisa cu ochi albastri, iar aceasta este singura lor caracteristică.

Pentru a elimina această problemă, există o metodă chirurgicală, psihoterapie sau tratament la domiciliu.

Vitamina C dă vasoconstrictor și efect anti-edem, întărește pereții vasului.

Vitamina P reduce semnificativ fragilitate capilară și întărește vasele de sânge.

Vitamina K poate reduce permeabilitatea pereților vasului.

Erytrophobia - tratament la domiciliu

erytrophobia recomandabil să se înceapă tratamentul cu plante medicinale (păducel, extract de castane cal, măceșe, arnică). Este important să se excludă masaj, băi de aburi, comprese calde, abuzul de delicii gastronomice ilicite.

metoda de auto-hipnoza, tehnici, yoga, tehnici de relaxare musculara progresiva va permite un plus de incredere, stima de sine și de a reduce bătăile inimii nedorite respirație. Tehnicile sunt eficiente în utilizarea colectivă, precum și în mod individual în erytrophobia de tratament.

Funcționare - erytrophobia

Chirurgie pentru a elimina erytrophobia numit simpatectomie. Durata sa la 30 de minute. Fă-l la oameni după ziua de naștere a 18 și a încercat o varietate de metode.

Sympathectomy, pentru cei care suferă de frica de roșind, este cea mai eficientă metodă de tratament.

Feedback de la cei care au făcut o Sympathectomy numai pozitiv și are doar reclamațiile minore cu privire la efectele secundare: mâinile uscate și pielea, dar și în alte locuri nu este crescut de transpirație. În special, piept, solduri, spate, abdomen. Procentul de până la 5% din persoanele operate transpirație pot oferi mult mai mare inconvenient decât blashing sindrom.

Începând de astăzi, a fost folosit pentru sistemul de anestezie Masca, care permite să nu se încarce anestezie generală a corpului. În timpul funcționării se produce titan clip implantare în piept. Scopul său prindeți fibrele nervoase care sunt responsabile pentru fluxul sanguin la nivelul feței.

Există cazuri de manifestări extreme de fobie socială, în care oamenii sunt mereu în căutarea unui nou loc de muncă, și tot timpul liber stau la domiciliu, devenind un pustnic. Frica cauze psihologice devin înroși consecințele dureroase, care afectează comportamentul suferinței în formă de complexe. În astfel de cazuri, medicamente anti-anxietate, cum ar fi benzodiazepinele nu sunt recomandate din cauza dependenta, dar alcoolul poate fi distribuit, dar este numai pentru un timp va da încredere pacienților.

Erytrophobia si menopauza

Tide senzație de căldură, roșeață a feței și gâtului, transpirație excesivă - toate acestea sunt semne de inceput menopauza. Este important de știut că valul trebuie să înceapă cu functionarea ovarelor, cu toate acestea, pacienții sunt adesea tratate cu această problemă, luând-o roșind-sindrom. Pacienții care au nevoie de tratament ginecolog și în aceste cazuri, operațiunea este refuzat.

Un alt articol pe acest subiect: