Erou al timpului nostru - Lermontov Mihail Yurevich, pagina

Ultimele opinii DESPRE CĂRȚI

carte uimitoare. Nu-mi place doar naziștii.

Am citit toate cărțile lui! Un om mare, a schimbat radical viața.

carte utile. Este păcat că există puține în România, care a citit.Erou al timpului nostru - Lermontov Mihail Yurevich, pagina

produse aleatoare

Ah, inima unei femei, ea ușor!
Uneori păstrează inocența ei pentru totdeauna!
Sufletul atrage o imagine a idealului
Și urmați-l, dând începutul iubirii.

Dezamagesc, plângând în tăcere de la depresie,
Golirea sufletul ca o floare își pierde petalele.
Dar dispare durerea, soarele de primăvară face semn cu mâna.
Și inima iubirii nou-toaletare va prețui.

23.05.10 - 01:54
Olga Cveto

Vrei sa ai produsul sau poezia ta preferată a apărut aici? adăugați-l!

- Trebuie să vă spun că Kazbich imaginat că Azamat cu consimțământul tatălui său a furat calul său, cel puțin, cred că da. Aici el este doar de așteptare pentru drum, o pereche de mile de AUL; Bătrânul se întorcea de la căutarea zadar pentru fiica sa; Uzdenov în spatele ei - a fost în amurg - călărea gânditor pas, atunci când Kazbich ca o pisică, dived din spatele unui tufiș, a sărit în sus în spatele lui pe cal, o lovitură pumnal la aruncat la pământ, a luat frâiele - și a fost plecat; Unii Uzdenov totul este văzut de pe deal; au grăbit să ajungă din urmă, nu a prins.

- El însuși recompensat pentru pierderea calului său și a răzbunat - mi sa spus să sun opinia interlocutorului meu.

- Desigur, în limba lor, - a spus căpitanul - el a fost absolut corect.

Am lovit din greșeală de abilitatea omului românesc folosit la obiceiurile popoarelor printre care se întâmplă să trăiască; Nu știu, reprobabil sau demne de laudă este proprietatea minții, dar se dovedește flexibilitate incredibilă și prezența acelui bun simț clar care iartă rău ori de câte ori vede nevoia, sau nu distrugerea acesteia.Între timp, ceaiul a fost beat; mult timp în urmă, trase de cai, tremurând în zăpadă; luna păli în vest și era gata să se scufunde într-adevăr, în nori lor negre atârnate pe vârfurile îndepărtate ca cortina a fost rupt în bucăți. Am ieșit din colibă. Contrar predicția însoțitorul meu, vremea se limpezise și ne-a promis-o dimineață liniștită; Stars dans modele întrețesute minunat în orizontul prezent și unul după altul pe stins ca reflexie est paly este turnat pe baghetei liliac întuneric, luminând munți abrupte în pantă treptat acoperite cu zăpadă virgină. Dreapta și la stânga se înălța abis sumbru și misterios, și de ceață, vartej și bobinare ca șerpi tarat acolo, pe pietre riduri vecine, ca și în cazul în care sentimentul și temându-se de abordare a zilei.

Tycho a avut totul în cer și pe pământ așa cum este în inima omului într-o rugăciune minut dimineața; Doar se acumulează ocazional vânt rece de la est, ridicarea coamele cailor, acoperite cu îngheț. - Am fost pe drum; abia cinci bags slabe remorcarea trăsuri noastre de-a lungul drumului de lichidare la Muntele Hood; am mers înapoi prin plasarea pietrelor sub roți atunci când caii sunt epuizate; se pare, drumul a dus la cer, pentru că, așa cum ochiul ar putea vedea, tot ea a crescut și în cele din urmă a dispărut în nor, care este încă în seara să se odihnească pe partea de sus a muntelui Hood ca un soim, așteptând prada; Zăpadă scârțâia sub picioarele noastre; aerul a devenit atât de rar, încât era dureros să respire; sânge în mod constant graba la cap, dar cu toate că unele sentiment plăcut răspândit în întreaga venele mele, si am simtit ca ceva distractiv, eu sunt atât de mare deasupra lumii - un copil sentiment, recunosc, dar departe de condițiile societății și mai aproape de natura, am devenit fără să vrea copii: toate dobandite cade departe de suflet, și se face din nou, cu un astfel de ceea ce a fost odată adevărat, și va fi vreodată din nou. Oricine mi sa întâmplat ca, să rătăcească prin deșert și munți pentru o lungă perioadă de timp să se uite în imaginile lor bizare și înghițitură aerul dătător de viață vărsat în Cheile lor, cursul va înțelege dorința mea de a transfera, cota, desena aceste imagini magice. Aici, în cele din urmă, ne-am urcat pe muntele Hood, se opri și se uită înapoi pe ea atârna un nor gri, iar respirația rece a amenințat că va închide furtuna; dar în est era atât de clar și de aur pe care noi, adică, eu și căpitanul uitat complet despre asta ... Oh, și căpitan: în inimile simplu sentiment de frumusețe și măreția naturii este mai puternic, mai viu decât de o sută de ori mai mult decât în ne povestitori entuziaști în cuvinte și pe hârtie.

- Cred că v-ați obișnuit cu aceste imagini magnifice? - I-am spus.

- Da, domnule, și gloanțe fluierând pot fi folosite pentru a, care este, să se obișnuiască pentru a ascunde o bătaie involuntară a inimii.

Textul are un citat frumos? Adăugați la o colecție de citate!