Erin Hunter

Adnotare la seria de carte:

Seria „Cats-Warriors“ - o populara serie de romane despre aventurile pisicilor sălbatice și viața lor pe teritoriul său. Sub pseudonimul lui Erin Hunter publică aceste romane scriitor Keyt Keri și Cherith Baldry. Interesant poveste (în fiecare carte este proprie), o varietate de aventuri interesante din personajele principale nu dau copilul să se plictisească și să-l priobschat să citească lumea.Erin Hunter

a doua parte a adnotări la ciclul de cărți Erin Janet „Pisici Warriors“: „New Prophecy“

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Noi probleme a venit la pădure, care a avut abia timp pentru a recupera de la ultimul război. Oamenii au început o construcție de drumuri amenință să distrugă pădure și ucide toți locuitorii săi. dispute vechi și noi certurile fost stabilite între triburi. Strămoșii stele alege un soldat din fiecare trib și le trimite într-o călătorie lungă pentru a descoperi calea spre mântuire. Tinerii eroi trebuie să treacă prin oraș pentru a scăpa de atacul de șobolan și aproape mor în valurile mării. Doar învățând să aibă încredere unul pe altul, ei vor fi capabili să supraviețuiască și să cunoască misterul la miezul nopții.

Descărcați cartea „Midnight“ din seria „pisici Warriors“ în format FB2:

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Oamenii continuă să distrugă pădurea, pisicile să condamnarea mor de foame și de boli. Numai întoarcerea tribului mesageri Steaua poate da pisicile o speranță disperată de mântuire. Dar drumul de intoarcere va fi pentru tinerii războinici sunt mult mai periculoase decât vechiul drum. Moartea se află în așteptare pentru ei în stânci deșert, în cazul în care prietenii se vor întâlni cu un clan misterios de pisici de munte. Tinerii războinici sunt pline de curaj și determinare, dar ei nu-și dau seama ce un preț teribil ei vor plăti pentru prietenia și loialitatea lor față de datoria militară.

Descarcă carte gratuită „Moonrise“ de la „pisici Warriors“ în format FB2:

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter


A treia carte a trilogiei „Noua Profeția“ este plin de evenimente tragice-pisici-războinici devin proscriși, rude pierdute, prieteni, dragi, și locuri sacre pentru ei. Bipezi vin la posesia locuitorilor pădurii, și se pare că nu există nici o mântuire ...

Descărcați cartea „Breaking Dawn“ de la „pisici Warriors“ în format FB2:

Rezervați №4: Starlight

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Aventura razboinici pisici continuă. Patru tineri prieteni, mesageri au trecut toate testele și a condus sămânța pisicilor într-o nouă locație. După ce a părăsit locurile natale, triburile de pădure au parcurs un drum lung și dificil, a suferit mult. În timpul călătoriei pisicile au devenit prieteni unii cu alții. Acum, ei vor fi din nou împărțită în patru triburi, pentru a alege pentru fiecare habitat și dota-l. triburi felin sunt în așteptare pentru nou test. În cazul în o țară străină pentru pisici luptatorii o casă adevărată?

Descarcă carte gratuită „Starlight“ de la „pisici Warriors“ în format FB2:

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

O nouă locație înainte de a fi la pisici pădure acasă nativ. Ei au bombardat mai multe și mai multe teste. Bursuci stabilit pe teritoriul ThunderClan, și WindClan măturat boala teribila de neînțeles. vindecători tribale sunt implicate - au vis vise moralizator că ei nu pot rezolva. Dacă e un semn? Poate că strămoșii stelare nu au vrut semințiile pisici au fost într-un loc nou?

Descărcați cartea „Amurg“ de la „pisici Warriors“ în format FB2:

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Erin Hunter

Un Tigerstar crud și arogant, care trăiesc acum într-o pădure întunecată, vine la BlackBerry și vulturi în visele lor. El învață fiii din drum cu ajutorul minciunii si stand de trădare în fruntea a două triburi unite. BlackBerry va face alegeri dificile: fie să se supună voinței tatălui său, sau să rămână loiali tribului său și liderul său FIRESTAR, în ciuda faptului că el nu a fost în grabă de a alege piesa bucală BlackBerry. Ce ar fi mai important pentru BlackBerry: o pofta de putere sau devotament față de propriul popor ...?

Descarcă carte gratuită „Apus de soare“ de la „pisici Warriors“ în format FB2:

Alte cărți pentru copii pot fi găsite în secțiunea corespunzătoare a părinților noștri de club.

Toate cărțile sunt stocate pe „Yandex.Disk“ nostru și prezența de plată pentru sarcina lor, precum și viruși și alte lucruri urât exclus complet.

Adnotarea carte seria seria „Pisici-Warriors“ - o populara serie de romane despre aventurile pisicilor sălbatice și viața lor pe teritoriul său.

Rezumatul cărții: Micul poveste erou - un orfan, absolvent al orfelinatului „Mio, Mio meu!“. Visul lui de o viață fericită ,.

Rezumatul cărții: Această colecție cuprinde cele mai cunoscute basme populare românești din faimoasa colectie a celebrului folcloristul, critic și istoric literar.

Rezumatul cărții: Povestea despre aventurile bărbaților pădure, rudele de spiriduși și elfi, a venit și a atras un scriitor și artist Palmer Cox.

Rezumatul cărții - povești de colectare și povești incluse în această carte, pictat emoții luminoase, dezarmantă sinceritate si umor.

Rezumat la carte - manual: Publicarea în formă comprimată, concentrată oferă un material de bază teoretică care acoperă curs inițial de limbă română.

Rezumatul cărții: Cartea va ajuta aduce și consolida regulile de lectură a vocalelor, consoane și combinații de litere. Alocația poate fi.

Rezumatul cărții Adam Bagdi „Găsirea umbrela neetanș“: are Niciodată detectivul ca Kubusya numit prieteni, nu a trebuit să se destrame acest lucru.