Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor

Podeaua de admisie (epoxi) este considerat unul dintre cele mai acoperitoare optime. Materialul poate fi utilizat atât în ​​spații rezidențiale și industriale. pardoseli epoxidice lichid polimeric prezintă aspect remarcabil, care este reținut pe o perioadă suficient de lungă. viață de acoperire - nu mai puțin de 10 ani. Mai mult decât atât, din două componente de umplere pardoseala epoxidica are performanțe excelente. Datorită lor, această acoperire nu este inferior față de alte materiale. În continuare, ne uităm la modul de a face epoxidice etajelor de auto-nivelare cu propriile lor mâini.

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lorProprietățile de bază ale acoperirii

Care sunt acestea? Auto-nivelare podea epoxidica este adesea numit „linoleum lichid.“ Acest lucru se datorează aspectului său și tehnologia de aplicare. Anterior, o astfel de acoperire a fost utilizat exclusiv în clădiri industriale. Dar, în timp, auto-nivelare podea (epoxi) și a început de ambalare în apartamente. Una dintre principalele caracteristici ale acoperirii este acela care se formează după aplicarea suprafață perfect plană. Prin alte avantaje, care are auto-nivelare podea (epoxi) ar trebui să includă o rezistență la umiditate, abraziune și foc, rezistență și igienă. Avantajul incontestabil al acoperirii este considerat a fi ușurința de instalare. Pentru a completa nu are nevoie de nici un echipament sau unelte speciale. Aplicare pardoseli epoxidice autonivelante cu propriile lor mâini cu putință, chiar și fără abilități speciale de fabricație. Întregul proces nu are nevoie de o mulțime de timp sau de energie. Nu este nevoie să cheltuiască sume mari de bani pentru achiziționarea de material. Astăzi, auto-nivelare podea (epoxidica) este acoperirea, care combină de înaltă calitate și preț rezonabil. De aceea este atât de răspândită.

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor

Caracteristici tehnologice

Podeaua de admisie (epoxi) este aplicat în mai multe etape. Fiecare etapă are propriile sale caracteristici. Obiectivul principal este punerea în aplicare consecventă a tuturor acțiunilor. Din aceasta va depinde în mare măsură de rezultatul final. În acest sens, înainte de începerea umplerii ar trebui să fie familiarizați cu principalele recomandări ale pavajului.

Lucrul cu o bază

Pregatirea suprafetei este o etapă esențială în aproape orice finisaj. Lucrul cu baza necesită purificarea diferitelor contaminanți, inclusiv praf, ulei, moloz și alte substanțe de uz casnic industriale. Puteți folosi un aspirator puternic și diverși agenți de curățare - grăsimi solvenți și uleiuri și alți compuși. În cazul în care suprafața există diferite defecte, acestea trebuie să fie eliminate. În special, acest lucru se aplică diferitelor cracarea și Chipping. Ele trebuie să fie întotdeauna umplut. În acest caz, acoperirea nu numai că mint bine, dar va dura mai mulți ani. La diferential prea mare este recomandat la nivelul fundației. Pentru acest amestec de nivelare este utilizat.

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor


În timpul instalării este necesar să se asigure aderența maximă a acoperirii la suprafață. Pentru a face acest lucru, înainte de o auto-nivelare podea (epoxidice), o bază ar trebui să fie amorsate. Amestecul este aplicat în mai multe straturi - numărul lor va depinde de porozitatea suprafeței. Grundul este pulverizat uniform pe suprafața. Trebuie avut grijă, astfel încât, pe baza de bălți nu formate. Atomizer utilizat pentru pulverizare. Cu acest instrument, grundul se aplică în straturi subțiri și rapid.

Stratul de bază

Înainte de umplere este necesară determinarea gradului de deviere de la baza orizontului. În acest scop, o cale ferată directă sau nivel. În conformitate cu datele primite determinate de grosimea stratului de acoperire. Ea este în intervalul 2-10 mm. Turnat pe substratul pregătit un prim strat. Între loturi diferite de compuși de material trebuie să fie nu mai puțin de zece minute. Pe parcursul acestei perioade, amestecul este un pic uscat în sus, iar articulațiile sunt adecvate pentru prelucrare și egalizare. uscarea completă a primului strat are loc timp de cinci până la șapte ore. Pentru a accelera procesul poate crea condiții optime de temperatură în cameră (12-25 grade). Frumusețea și creșterea rezistenței podelei, în cazul în care creați un al doilea strat.

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor

strat decorativ

După cinci până la șapte zile după uscare al doilea strat este aplicat pe suprafața unui material special. De obicei, stratul decorativ este aplicat epoxidice vopsea. Este nu numai decorarea suprafeței, dar, de asemenea, oferă protecție împotriva influențelor agresive mecanice și de altă natură. Dacă este necesar, după o anumită perioadă de timp, este posibil să se actualizeze elementele decorative de acoperire, menținând astfel aspectul său.

Pentru mai multe informații,

Trebuie remarcat faptul că procesul de umplere la etajul al polimerului nu necesită oprirea alte finisaje sau lucrările de construcție în camere adiacente. Componentele care sunt prezente în compoziția materialului este complet inofensiv pentru oameni și animale. Acoperirea nu are nici un miros neplăcut sau în timpul aplicării sau în timpul operației. de îngrijire pentru acoperire este, de asemenea, destul de simplu. Sa curățat destul de regulat cu o cârpă umedă cu săpun sau soluție de gel. Nu este nevoie să se utilizeze compuși abrazivi. murdăria de suprafață este îndepărtată pur și simplu. podea polimer poate fi turnat în orice cameră a apartamentului: în baie, bucătărie sau în hol.

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor

în concluzie

Articolul este un scurt ghid pentru a crea pardoseli polimerice. După cum puteți vedea, lucrarea nu necesită cunoștințe speciale sau aptitudini, echipamente sofisticate sau de un număr mare de instrumente. Procesul nu este complicat. Cu toate acestea, pentru o performanță calitativă a lucrărilor, este necesar să se respecte recomandările. În special, se referă la stadiul de formare fundație. Cu multă grijă, efectua lucrările va depinde de rezistența și durabilitatea învelișului. În plus, este important să aibă grijă de material polimer de înaltă calitate pentru a umple. Astăzi, piața este o gamă destul de largă de produse, astfel încât dificultățile cu alegerea nu ar trebui să apară. La pregătirea soluției ar trebui să urmeze instrucțiunile producătorului. De regulă, toate recomandările indicate pe ambalaj.

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor

Epoxidice podea de auto-nivelare cu mâinile lor