Encefalita (pisici, pisici), descrierea bolii, simptome, diagnostic, tratament

inflamație a creierului, care apare cel mai frecvent în combinație cu o inflamație a măduvei spinării (encefalomielită). Astfel, membranele creierului pot fi fie implicate sau nu sunt implicate în acest proces. Inflamarea creierului si spinarii cordonul este numit meningita, o inflamatie a dura mater - pahimeningita, pia mater - leptomeningita.cauzele

Encefalita este cel mai adesea cauzată de infecții specifice (ciuma, hepatita virală, boala Aujeszky, rabiei), infecții fungice (criptococoza, nocardiază, toxoplasmoza), boli parazitare (larvele migrației Ascaris). Mult mai puțin encefalita apare ca urmare a leziuni traumatice ale craniului sau inflamația tranziție a urechii interne.Când această boală poate fi orice tulburări neurologice: convulsii, tremor (tremurături - un scurt, uniform, rapid după fiecare alte mișcări musculare involuntare), paralizie și altele.

diagnosticare

Diagnosticul bolii este întotdeauna discutabilă.

În cazul în care are loc de recuperare doar o recuperare parțială a funcțiilor pierdute temporar. Prognosticul este întotdeauna îndoielnic. Consecințele encefalita pot varia în funcție de tipul: boala poate lua o ușoară, dar poate fi fatala. Și, de fapt, în ambele cazuri de tratament rapid și eficient imperativ și de prevenire a bolii în continuare. Tratamentul trebuie să fie efectuate numai de către un medic veterinar.

Pisici, pisici: alte boli