Eliminarea o fata a citirilor trompe uterine, efectele operațiunii

Chirurgie pentru a elimina trompa uterina numit un salpingectomia. Aceasta se realizează în cazul în care trompa uterina este grav deteriorat sau dacă a existat o puternică hemoragie, continuând după salpingotomy. operație ulterioară, se efectuează în cazul în care femeia nu este în planurile viitoare de a avea copii (de exemplu, atunci când a dezvoltat sarcinii ectopice după legarea trompelor).După îndepărtarea tubului uterin este efectuat de salpingectomies laparoscopice, mezenter disecat electrocoagulator. După aceea, capsatoare speciale sau ligatură aplicate.

Indicații pentru o intervenție chirurgicală

Mâncat un timp în urmă operație a fost efectuată mod cavitare este acum folosit mai ales laparoscopia, deoarece această metodă tolerată de pacienți mult mai ușor.

Operațiunea este necesară numai atunci când un prejudiciu puternic sau inflamație a corpului, sau în caz de sarcină ectopică și poate fi realizată pe una sau două fețe.

Indicații obligatorii pentru tratamentul chirurgical sunt:

- leziuni severe, deformarea trompelor uterine, precum și în timpul umplerii de fluid.

- Dacă se extind ele.

- În cazul în care o încălcare a permeabilitatii lor.

Uneori, o intervenție chirurgicală este recomandată înainte de fertilizarea in vitro (FIV). Faptul este că, în cazul în care conductele colectează lichidul ajunge în uter, embrionii spălărilor. In plus, embrionii in uter pot muri de efectele microflora patogenă patogen care este prezent în trompa uterină inflamat.

Prin urmare, în cazul în care organul bolnav nu este eliminat, probabilitatea unei sarcini normale, după fertilizarea in vitro este foarte redusă, uneori până la 30%. În timp ce îndepărtarea implică o ofensivă de succes, și în timpul sarcinii normale și de livrare normală în aproximativ 60% din cazuri.

Ar trebui să adaug că îndepărtarea chirurgicală a trompelor uterine au un impact negativ asupra procesului de maturare a foliculilor și ovulația dificilă.Medicul determină necesitatea unei operațiuni în mod individual pentru fiecare pacient. Cu toate acestea, considerabile, leziuni extinse, de exemplu, după detectarea unității extensive gidrosalpinksa, sau prin prelungită (mai mult de jumătate) prezintă funcționarea existenței sale. Nalichichie și rezoluția procesului inflamator este setat cu ultrasunete pelvine.

Tehnica de operare:

Odată ce chirurgul va laparotomie și examina organele pelvine ale cavității abdominale afișată cu atenție fanere partea pe care se efectuează operațiunea. După aceea, ligamentul larg a capătului uterului si trompa uterină suprapusa cleme chirurgicale speciale. Tubul este apoi tăiat peste ele, și clemele de fixare sunt înlocuite ligaturi. Porțiunea rămasă a ligamentului larg este cusută de-a lungul lungimii sale.

chirurgie plastica tubare

Plasticul este foarte des efectuată imediat după tratamentul chirurgical al obstrucției. Aceasta se realizează printr-o varietate de tehnici microchirurgicale. În timpul executării țevii din material plastic se realizează țesut de aliniere care a suferit o deformare la demontarea adeziunilor. După o intervenție chirurgicală de plastic de pe trompa uterina nu sunt cicatrici, există întotdeauna un rezultat de chirurgie.

In timpul tratamentului chirurgical al conductei poate suferi o mare varietate de influente. Prin urmare, chirurgie plastica poate fi de diferite grade de complexitate. Aceasta depinde de gradul de afectare a organelor interne. De exemplu, utilizarea de noi materiale plastice formate, uneori, pesar. Poate a suferit implantarea de tronsoane de conducte deteriorate. În cazurile deosebit de dificile, este posibil să se utilizeze mai multe tipuri de proceduri microchirurgicale.

Valoarea de operații estetice după tratamentul chirurgical al cel mai important organ de sex feminin este greu de subestimat. Faptul este că, după restaurare, folosind materiale plastice în 40-90% din cazurile de atac posibile și cursul cu succes a sarcinii, nașterii se încheie în condiții de siguranță.

Într-adevăr, răspândirea rata dobânzii este destul de mare, dar are explicația sa. Faptul că patologia conductelor pot fi foarte diferite, de multe ori destul de complexe. De multe ori depinde de caracteristicile individuale ale femeilor operate. Deoarece fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici în structura organelor genitale. Efectul materialelor plastice depinde tubare, de asemenea, de starea generală a femeii în timpul trecerii perioadei de reabilitare.

Desigur, probabilitatea de a concepe un copil după îndepărtarea unui tub uterina este redus. Dar disperarea nu este necesar. Foarte mult în acest caz depinde de starea de sănătate a femeilor care au suferit o intervenție chirurgicală, și permeabilitatii tuburi, care au rămas. Prin urmare, respectarea strictă a recomandărilor medicale, punerea în aplicare a procedurii de numire ar trebui să permită să experimenteze bucuria de a maternității în viitor. Rămâi sănătos!