Elev de fotografie dependentului ochi mici sau mari, elevi

Elev de fotografie dependentului ochi mici sau mari, elevi
Semnele de intoxicație de droguri sau de modul de a determina un dependent de droguri pe ochi. Poate că aceasta este cea mai eficientă metodă de a determina vizual dacă o persoană ia droguri.Se numește deschidere elev întuneric în iris. Acesta limitează fluxul luminos ajunge la nivelul retinei.

Modificări ale dimensiunii pupilei apar în urme la stimularea luminii retinei, reducerea axelor vizuale ale ambilor ochi, ochi tulpina pentru a distinge între obiecte care sunt la distanțe diferite unul de altul, precum și ca răspuns la stimuli de natură diferită. Amploarea mărimii pupilei variază datorită două irisului mușchi: circulare, care oferă o gâtuire a pupilei și radial oferind extensie. Într-un elev uman sobru nu este niciodată perfect calmă. mișcarea constantă a elevului depinde de numeroși stimuli: creșterea activității umane, durere, stres emoțional, frica intensa, un stimul brusc ascuțit (apăsare, sunet puternic) conduce la dilatarea pupilelor. Deoarece corpul uman este încercarea de a obține rapid informații vizuale despre stimul. În dependent elev se află în aceeași poziție (în momentul acțiunii medicamentului), uneori cu o ușoară modificare literalmente de 1mm.

Cum pot afla în ochi. acel om dependent.

Elevul poate indica un fel de a lua droguri. Se pare că se arată în figură (foto) 1,2,3

Elev de fotografie dependentului ochi mici sau mari, elevi
FIGURA 1 elev normal (om probabil treaz)

În lumina moderată este valoarea medie variind în funcție de intensitatea luminii, elevul este în mod constant în mișcare a gâtului la avansat. De asemenea, afectează claritatea schimba de iluminat, astfel încât, dacă strălucească în ochii o lanternă, atunci persoana sobru elev lucra imediat îngustați dezactivând lumină puternică pupila se va extinde - este un semn de funcționare normală a elevului, un dependent de droguri, după astfel de manipulări elev va fi în aceeași poziție ca ? contracție sau expansiune, a se vedea figurile 2 și 3.

Elev de fotografie dependentului ochi mici sau mari, elevi
FIGURA 2 Ochi dependent

Figura 2. pupilei dependentul - Heroină. morfină de la droguri de mac, Medicamente codeina (Terpinkod, Codelac Nurofen et al.) - cauza constricție.

Pupila ochiului strang (mici), nu reacționează la schimbările de iluminare, dacă strălucească o lanternă și în afara de câteva secunde, elevii vor rămâne într-o singură, pentru persoanele foarte versat în astfel de situații cu ochii dependentului elev îngustat ridică deja suspiciuni îngustarea de la o distanță de 1-2 m. Pentru a nota, durata de medicamente cum ar fi opiacee (opioydy), heroina, morfina, codeina, etc. este de aproximativ 5 ore, timp în care elevii ochii sunt funcționează treptat de reacție elev la zamedlitelnaya lumină abia perceptibil, dar chiar și așa este prezent. Ca eliberare a substanței active (medicament) din organism, apare după 5 ore de utilizare, și Sobers funcționalitate dependent elev restaurat treptat.


Elev de fotografie dependentului ochi mici sau mari, elevi

FIGURA 3 Ochi dependent

Figura 3. Elev dependent - Cocaină. amfetamina. Ecstasy. LSD perevintin (șurub argou) butirat, uneori, provoacă o dilatare marcată a elevilor.

Elevul este într-o poziție imediat vizibil, efectul acestor medicamente dureaza de obicei aproximativ 24 de ore (cu excepția celor de cocaină a cărei acțiune 1-1,5 ore), iar elevul poate fi avansat după o zi sau mai mult, uneori, vin la poziția de mijloc, apoi se extinde din nou, acest lucru se întâmplă ca persoană sobră. În unele cazuri, după utilizarea perevintina ( „șurub“ în argou), elev se prelungește timp de două zile. Lanternă pentru a verifica elevul rămâne într-o stare extinsă, mare, și-a schimbat un pic doar 1mm. în funcție de timpul după ce a primit de droguri.

Marijuana. hașiș "Spice" (amestecuri de amestec de tutun), etc. poate provoca atât îngustarea și dilatarea pupilei. După ce a luat alb dependent de droguri al ochiului devine porozovevshim sau înroșită, inflamat vizibile (umfla) nave, și cel mai important - ochii devin dependent de „sticlă“ (scoate în evidență lumina) pentru a ascunde aceste dependenți folosesc picături de ochi de tip „Vizin“ et al.

Culoarea irisului (culoarea ochilor :. Albastru, gri, maro et al) nu joacă un rol, dar mai inchisa este, diagnosticarea mai greu.

Dacă vedeți un om foarte des cu non-elevi, acesta este primul semn al consumului de droguri.

De obicei, o persoană care utilizează un singur medicament. Atunci când un copil sau rude de acasă, peering în ochi, în cazul în care elevul este în mod constant non-standard și de aceeași dimensiune sau o mică sau mare - este un semn al consumului de droguri.

Dacă o persoană a fost văzută în utilizarea de opiacee (heroina, codeina, mac, Tramal, Zaldiar și colab.), Astfel de dependenții folosesc unele trucuri pentru a masca pupilei. Trucul este că medicamentele vândute în farmacii elevilor în masă se dilata intenționat sau nu.

pupila dilatata subliniază, de asemenea, de retragere (abstinenta de la, de rupere. mahmureala Narcotic).

Despre calitatea de reabilitare

„Centrul de reabilitare Mosmedservis“ Israelul face parte dintr-un program internațional „Pas cu pas“ pe scară largă, nu trebuie confundat cu programul de 12-pas. Conform metodei noastre internaționale de tratament „Pas cu pas“ (pas cu pas), foștii dependenți nu dețin împreună. În primul - și nici contacte strânse de pacienți, acest lucru este urmat medicii de gardă. În al doilea rând - toți pacienții din diferite țări, cu diferite limbi. În al treilea pacient mod este strict pictat pe ceas, care include; Lucrul cu un psiholog profesionist, excursii, reabilitare fizică, înot, filozofie, yoga, etc.

Ne întâlnim VIP-statutul și pentru a proteja clienții lor de ochii indiscreti și urechile, noi oferim 100% anonimat la prețuri accesibile! Tratamentul costa un pic mai mult decât în ​​România, dar calitatea nu este doar comparabilă. sau mai degrabă nu există în România! În termeni simpli, ruda ta se va întoarce la noi, cu un înalt simț, de reabilitare în centrul nostru să fie amintit pentru totdeauna, acesta va fi un punct în care oamenii încep o viață nouă!

Informațiile de pe acest site nu este promovarea de droguri și de fabricație de droguri.

Scopul acestui site pentru a transmite la persoanele care folosesc droguri sau alcool, principiile simple, care îi vor ajuta să înceapă tratamentul imediat.

tel:. +7 495 782-78-12
Suntem în rețelele sociale: