Electromotor repara propriile lor mâini - de unde să înceapă și ce trebuie să facem

Electromotor repara propriile lor mâini - de unde să înceapă și ce trebuie să facem

Bună ziua, dragi automobiliști! Odată cu achiziționarea de prima masina inainte automobilist souped devine o mulțime de întrebări și probleme. Una dintre cele mai importante dilema pe care trebuie să rezolve - dacă să meargă în dispozitiv de vehicul pentru a dezvolta tehnici de diagnostic și de a elimina defalcări.Așa cum nu ne-ar dori sa, dar chiar masina cea mai perfectă rupe în jos. Pentru a continua, aveți nevoie de o reparație. Ei bine, atunci când există o stație de benzină din apropiere și de a lucra acolo sunt profesioniști adevărați cu care te cunosc personal.

Întreținerea și repararea mașinilor - acesta este un exercițiu costisitor. După cum arată practica, aproape toți conducătorii auto trebuie să învețe dispozitivul de mașină și să încerce să-l reparați singur. Cel puțin, pentru a repara propriile lor mâini ceea ce face obiectul înțelegerii noastre.

Primul lucru pentru a învăța - acest demaror repara propriile lor mâini. șoferi experimentați susțin că, în cazul în care proprietarul mașinii a fost capabil să repare demarorul, atunci toate celelalte daune-l neliniștit.

Lucru este că, indiferent de marca și modelul de masina, comutatorul de pornire este într-una din partea cea mai incomodă a compartimentului motorului. Procesul de eliminare a automobilist starter novice poate prirovnyat feat auto-civile.

Nu contează cât de greu, dar demarorul va trebui să repare pentru a învăța, deoarece este imposibil de a porni masina fara dispozitiv.

Electromotor repara propriile lor mâini începe cu dezmembrare

Având în vedere amplasarea unui starter, va avea o mulțime de răbdare și un set de chei auto convenționale, inclusiv capăt cu o extensie flexibila - kardanchikom. Scoateți demarorul ar trebui să fie pe gaura de veghe, în caz contrar să se miște liber, nu va funcționa sub mașină.

Demontati starterul se realizează după cum urmează:  • deconectați bornele bateriei;
  • cabluri electrice de curent purtătoare de deșurubat cu terminale releu pini Retractor de pornire (puteți face mai mult pe partea de sus);
  • mantale de protecție a motorului îndepărtat;
  • deșurubat starterul piulițele superioare și inferioare la blocul motor, demarorul este eliminat.

Atâta timp cât demarorul este încă instalat în vehicul, este destul de dificil de a efectua un diagnostic complet și pentru a determina eroarea exactă. Atunci când demarorul este pe masă, verifica nu există obstacole.

o baterie complet încărcată este necesară pentru sistemele de testare. Masa trebuie să fie conectat la corp, și „plus“ ajutor pentru a găsi vina. Când conectați cablul pozitiv la contactul releului șurubul retractor, acesta ar trebui să funcționeze și împinge înainte Bendix.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, releul trebuie să fie înlocuit. La conectarea fire la firul după ce releul trebuie să se câștige un starter. Lipsa de rotație a arborelui este o comandă pentru demontarea acesteia.

Electromotor repara propriile lor mâini - de unde să înceapă și ce trebuie să facem

Electromotor repara propriile lor mâini - de unde să înceapă și ce trebuie să facem

Cum pentru a repara un starter, în cazul în care a încetat să funcționeze?

Pentru a efectua un demaror eficient repara propriile lor mâini, trebuie să găsim o defalcare (eșec) sau pentru a identifica problema.

Cele mai frecvente motive care declanșează în mod clar includ opriri funcționează:

  • eșecul retractor (tracțiune) relee. Ca urmare a acestui eșec în treapta Bendix nealimentați pentru cuplarea cu coroana volantului;
  • uzura periei. Starter - este același motor, precum și multe altele, iar energia electrică este transmisă prin intermediul ancora perii de grafit, care va fi în cele din urmă șterse și trebuie să fie înlocuite;
  • care poartă uzura. Cu rulmenți uzate pot funcționa demarorul, dar este o vibrație puternică apare și distrugerea altor părți ale mecanismului.

Pentru a colecta demarorul, se recomandă ca: atunci când eliminarea demarorul să se răspândească în ordinea piesele demontate.

Locul „Special“ poziția de pornire, precum și utilizarea de perii de grafit conduce la faptul că organismul și toate părțile demaror puternic contaminate.

Indiferent dacă a fost posibil să se găsească o defalcare rapid, curățați demarorul și toate părțile contaminării, verificați integritatea dispozitivelor folosind înfășurări, și numai apoi se trece la asamblarea.