Electric „miracol“ - comentarii și o recenzie a produsului

Electric „miracol“ - comentarii și o recenzie a produsului

Fiecare femeie iubește pentru a răsfăța pentru animale de companie produse de patiserie lor gustoase. Cu toate acestea, rezultatul nu corespunde întotdeauna așteptărilor.

Și mulți, frustrat, renunțe la prăjituri și produse de patiserie de copt în favoarea achiziției.Cu toate acestea, ele nu sunt chiar conștienți de faptul că motivul pentru eșecurile lor culinare nu se află în stupiditate lor, iar în cuptoarele greșit - au căldură inegal, și, prin urmare, produse de patiserie cu siguranță Poalele.

Cuptor cu microunde, de asemenea, nu rezolvă problema - plăcinte din ea vor fi arse din interior și exterior va rămâne pe jumătate coapte. Ideal pentru coacere la domiciliu este electric „miracol“.

Care este electric „miracol“?

Electric „miracol“ - comentarii și o recenzie a produsului

Wonder cuptor - un volum, cuptor electric profund cu un capac etanș, în care este integrat elementul de încălzire.

Datorită acestei construcții, mâncarea se încălzește în mod uniform, ci pentru plăcinte din propekutsya ei bine nu Undermountain. Este important ca elementul de încălzire nu este în contact cu conținutul cuptorului - coacere, astfel nu va arde.

Este important de remarcat faptul că „Miracle“ - un dispozitiv universal, care poate fi utilizat ca:

 • Cuptor pentru copt. Este convenabil să coace ca plăcinte și plăcinte întregi, plăcinte, șarlotă și alte bunuri coapte. Distribuția uniformă a căldurii face posibilă pentru a obține produse de patiserie hassle-coapte.
 • Electro. Acesta poate fi prăjit carne, pește, păsări de curte, de gătit alte feluri de mâncare.
 • Aragaz. În ciuda faptului că elementul de încălzire este în partea de sus, puterea sa este suficientă pentru a încălzi mâncarea, gătit gulaș, supe, apă clocotită. Ar trebui să fie o tigaie sau fierbător de apă este plasat pe capacul superior.

Cum se utilizează electric „miracol“

Electric „miracol“ - comentarii și o recenzie a produsului

Bucurați-vă de cuptorul minunat atât de simplu care se ocupă cu această amantă chiar novice.

Partea de jos este montat pe un stand special (care este inclus), acesta stabilește produsele, atunci totul este acoperit cu capacul, și totul! Foarte simplu!

Este important ca preparatul nu poate fi utilizat pentru prăjit ulei - ca gata preparate sunt mai utile.Înainte de prima utilizare, cuptorul minune trebuie spălate și șterse uscat. Aceeași procedură ar trebui să se facă și la sfârșitul de gătit (nu uitați să deconectați cablul de alimentare).

Produsele plasate într-un cuptor și coapte (prăjit) până când fierte într-un cuptor convențional sau pe tigaie.

Principalul lucru - pentru a nu pune prea multe produse - pentru funcționarea corectă a făcătoare de soba trebuie să fie umplut mai mult de jumătate; când coapte aluat puternic-creștere, cum ar fi biscuiți, - nu mai mult decât a treia parte.

Pentru gătit, apă clocotită sau cuptor supa includ, mâncăruri necesare plasate pe capacul superior al aparatului.

Când se utilizează un cuptor electric există unele limitări. Pentru a evita arsurile, nu atingeți costurile de funcționare aragaz miracol.

Ca și în cazul altor aparate electrice, cuptor cu cablul de alimentare nu trebuie să fie deteriorat, ridicat cu capacul ei; cuptor miracol nu poate fi utilizat cu un cablu deteriorat; Udarea în starea ON; lăsați locul de muncă, fără un produs de peste un sfert de oră.

Când curățarea cuptorului nu folosiți materiale abrazive, în caz contrar cuptorul rapid va deveni lipsit de valoare. În plus, nu este necesar să se renunțe la cuptor - acest lucru poate provoca, de asemenea, daune.

Urmand aceste cerințe simple, se pot bucura de cuptorul minunat pentru o lungă perioadă de timp și este sigur pentru sănătate.

Electric „miracol“ - comentarii și o recenzie a produsului

caracteristicile

Cuptor-țiglă „miracol“ fabricat din aluminiu de înaltă calitate alimente. Acest lucru este ușor (greutate produs un pic mai mult de kilograme și jumătate) va face, la același aluminiu se încălzește rapid și se răcește rapid, atât de convenabil de a lucra cu o țiglă, sunt mai puțin susceptibile de a obține ars după ce este oprit.

Diametrul cuptorului este 28cm, adâncimea 7cm care permite produselor coapte cu greutate 1.5 kg. Volumul este de 3,5 litri.

Consumul de energie - aproximativ 500W, care este mult mai mică decât cea a unui cuptor electric standard de.

Kit-ul include un suport practic cuptor miracol, ceea ce face în condiții de siguranță pentru a utiliza pe orice suprafață. Aceasta previne supraîncălzirea suprafeței de lucru, nu aluneca și nu-l zero.

Dezavantajele sunt lipsa butoanelor de control al temperaturii, ceea ce înseamnă că poate fi redusă doar prin oprirea alimentării cuptorului.

Avantaje miracol Cuptor

cuptor Wonder este foarte ușor de utilizat și are o serie de avantaje în comparație cu alte dispozitive de coacere.

 1. În primul rând, este universală și, prin urmare, nu se va coace numai plăcinte, dar, de asemenea, pentru a prepara alte mese. Dacă este necesar, acesta poate fi folosit în locul unei mari mașini de gătit electrice.
Este ideal pentru utilizarea în țară, precum și pentru cei care nu dispune de resurse financiare mari, sau pur și simplu doriți să salvați.
 • În al doilea rând, cuptorul compact, este nevoie de puțin spațiu, atât în ​​timpul depozitării (se potrivește în aproape orice dulap de bucătărie sau la mezanin), iar în timpul utilizării.
 • În al treilea rând, cuptorul este miracol economic: prețul său este mult mai mic decât alt dispozitiv de coacere, iar puterea pe care o consumă mai puțin.
 • În al patrulea rând, vă permite să coace alimente uniform, fără ardere și, prin urmare, gazda poate fi asigurată ca urmare a preparării lor.
 • În al cincilea rând, vă permite să mănânce mai corect, prin înlocuirea produselor achiziționate în care calitatea nu poate fi asigurată în feluri de mâncare self-made.
 • nu butoane confuze în limba engleză, ceea ce este foarte convenabil pentru persoanele în vârstă - al șaselea rând, este ușor de utilizat și cu prepararea alimentelor în ea se poate ocupa orice.
 • Trebuie remarcat faptul că miracol sobei făcute în România și multe familiare din timpurile sovietice. Ea a câștigat evaluări pozitive ale proprietarilor în detrimentul ușurința de utilizare de înaltă calitate - garanția producătorului este de doi ani, iar utilizarea termenului - 6 ani.

  S-ar putea dori, de asemenea: