Efectul puer comentarii de ceai și recomandări pentru sudare

Yuliya Vern 490 0

Puer - l postfermentirovanny grad de elita de ceai, care are incomparabil cu orice aromă și gust. materii prime produse în provincia Yunnan tehnologii specifice: frunzele sunt expuse la îmbătrânire naturală sau artificială. Prețul său este mare, iar cu cât viteza obturatorului, care îmbunătățește gustul, mai scump soi. efect tonic pronunțat de ceai Pu-erh poate fi comparat cu o ușoară narcotic, de aceea nu este recomandat să utilizați pentru copii.gust calități

Ceai, în ciuda gustului său specific și costuri ridicate, este popular. Se includ adesea meniuri, baruri moderne, cafenele și restaurante. Care este efectul Puer? Atractivitatea depinde de excitație a corpului: există un sentiment ca o ușoară intoxicație.

Efectul puer comentarii de ceai și recomandări pentru sudare

O astfel de condiție nu apare deloc, cineva se simte vigoarea și euforie, cineva nu se simte nimic, chiar și după ce a băut câteva pahare de băutură. Studiile au arătat că Pu-erh nu are efecte negative asupra organismului.

Dimpotrivă, el este un efect foarte pozitiv asupra oamenilor, de aceea este recomandat pentru tratamentul anumitor boli, prevenirea, ameliorarea sănătății și vigoarea. Efectul de intoxicare este nici un pericol pentru organism nu funcționează.

proprietăţi utile

ceai Pu-erh în China numit „vindeca o sută de boli“, datorită proprietăților sale de vindecare:

 • Usureaza durerea de ulcer gastric și ulcer duodenal, trateaza boli ale tractului gastro-intestinal.
 • Scade tensiunea arterială, prin urmare, este demonstrat că persoanele care au tendința de a hipertensiunii arteriale.
 • elimină în mod eficient substanțele nocive și metalele grele din organism, în caz de otrăvire, va neutraliza efectele radiațiilor.
 • Aceasta ajută să piardă în greutate, creând un sentiment de sațietate.
 • Aceasta îmbunătățește starea pielii, întinerește corpul, imbunatatind circulatia.
 • Acesta previne dezvoltarea cancerului.
 • Scade glicemia și colesterolul din sânge.
 • Acesta intareste sistemul imunitar, ameliorează starea de repaus.
 • Se ameliorează constipația cronică.
 • Acesta previne bolile cardiovasculare.

Cu lipsa frecventă a somnului și o scădere a concentrației de ceai ajută să lucrați mai eficient, deoarece stimuleaza activitatea creierului si creste performanta fizica.

Efectul puer comentarii de ceai și recomandări pentru sudare

Dezavantaje și dăunează băutură

În Puer ceai, dar utile caracteristici, există contraindicații pentru a fi luate în considerare:

 • sarcinii, copiii de până la trei ani;
 • băut pe stomacul gol;
 • febră;
 • boli de rinichi.

Vei fi interesat sa prepara ceai verde

Nu este, de asemenea, recomandat să consume bautura pentru persoanele care sunt medical necesar să se abțină de la cafeină și taninuri - substanțe conținute în ceai.

Un efect secundar al Puer: abuz nu este necesar, utilizarea de mai mult de trei cesti de cafea pe zi duce la o scadere a tulburarilor de somn si apetitului ca un efect tonic puternic.Niciodată nu-l amesteca cu diferite bauturi pentru dieta, Badami, cofeina, deoarece o reacție chimică poate avea loc cu consecințe negative neprevăzute. Acțiunea este prea puternic ceai preparată poate ușura mâncat mere sau bomboane, după care reduce disconfortul.

Efectul puer comentarii de ceai și recomandări pentru sudare

Condiții de ceai berii

Că frunze descoperit aroma lor completă și aroma, este necesar să se cunoască unele dintre subtilitățile berii. De exemplu, o mare importanta este temperatura apei este direct dependentă de vârsta ceai. Frunzele mai vechi, mai mare temperatura, altfel gustul nu va fi în măsura în care saturate.

Cuplu de ceai ar trebui să fie preparată cu apă la 80-90 de grade, în vârstă - 85-95 vechi - 98. Apa se utilizeaza numai filtrat. Materii prime, comprimate într-o farfurie mare sau o tabletă, nu ar trebui să taie cu un cuțit, suficient pentru a rupe o bucată de dreapta. frunze Brew poate fi de până la zece ori, nu este de dorit să se utilizeze un ceainic ceramică. Înainte de a face, acestea trebuie să fie clătite.

Efectul puer comentarii de ceai și recomandări pentru sudare

Rețete pentru prepararea unei băuturi

Există mai multe modalități de preparare a ceaiului, toate acestea ar trebui să încercați să aleagă cele mai potrivite pentru ei înșiși:

ceainic de porțelan de fierbere încălzește apă, este umplut cu 5 grame de straturi de ceai separate, umplut cu 150 ml. apă la 95 de grade după 10 secunde este drenată, eliminând tot praful. A doua oară lichidul este turnat în recipient și nu infuzat timp de 2 minute. Băutura este turnată în cești și am băut în înghițituri mici un pic răcit.

Frunzele de ceai comprimat sunt puse în fierbătorul încălzit la un raport de apă de la 1 la 30. fierbere, inundat de sudare de spălat, este turnat. Înainte este necesară următoarea umplere pentru a insufla aroma si daca miroase ceva jenant, este necesar să-l spele din nou. Se fierbe și se infuza băutura în decurs de 1-2 minute. Concentrația poate fi nivelat, turnarea în cești în porții mici. Conform acestei metode, ceaiul ridicat este turnat în ceașcă, care sunt acoperite strâns și inferior oglindită. Astfel, rămâne o aromă concentrată.

Vei fi interesat sa Taiwan - 10 ceaiuri celebre

sticlă rezistentă la căldură Fierbător este umplut cu apă, a pus pe foc. frunze de ceai se spală de două sau de trei ori cu apă rece, pentru a scăpa de praf, și, de asemenea, în scopul de a hrăni lichidul și nu apare, este apăsat. Ibricul a fost turnat într-un alt recipient două căni de apă, atunci când încep să se ridice din partea de jos bule înainte de fierbere lichid curge din nou. Puer Prelucrate pus într-un anumit fel: Apa lingura în sens orar răsucite pentru a forma o pâlnie, în care se toarnă încet ceai. Așteptați până când se fierbe apa și opriți arzătorul. Băutura se toarnă în cești și se bea imediat, dacă este de a exagera dobândește amărăciune și nuanța noroios.

Efectul puer comentarii de ceai și recomandări pentru sudare

Proprietăți Shen Pu-erh

Există mai multe varietăți de ceai Puer, care au, de asemenea, proprietăți medicinale și tonice. Sheng pu-erh, efectul care este energia de umplere a corpului, de compensare mintea și forțele de maree puternice. antibiotic natural excelent curata organismul dupa mese grele, normalizează metabolismul. Are actiune antibacteriana, anti-inflamator și vasodilatatoare, clarifică mintea.

Apreciind ceai Puer și efectele sale, oameni reali sunt scriere pozitive și negative pe baza propriilor senzații gustative:

1. Eugene Porshunina: „Am încercat să BREW o încântare de ceai nu a simțit. Gustul este neplăcut, pământ umed dă. Poate din cauza acțiunilor greșite și nerespectarea timpului, nu am fost în stare să dezvăluie parfum, sau un fel de prins. "

2. Kulikova Alena: „Acesta este băutura mea preferată. Frunzele au cumpărat în China, în Hainan, în cazul în care fabrica de degustare soiuri diferite. lapte Puer are o aromă plăcută blândă, ușor dă nuci. Soțul mai mult ca ceaiul verde de aceeași producție ".

3. Vladimir Pivaev: „Tea - excelent. El excită voioșia lui, tonuri perfect. Senzații este ondulator: capul devine clar la început, atunci există un sentiment de liniște și relaxare ".

Ceaiul Amazing pot fi achiziționate în magazinele online obișnuite sau specializate, care oferă diferite soiuri de frunze de ceai și se bucure de gustul excelent, cu beneficii pentru sănătate.