Efectul de gene false

Efectul de gene false

Despre gene frumoase pufoase și lungi nu sunt doar vise ale femeii de la care au deja. gene frumoase dau aspectul de deschidere proprietarului lor, senzualitate si splendoare. Cel mai adesea, femeile de azi pentru a da de volum de lovituri de bici, luminozitatea și utilizarea expresivitate rimel. Privind la modele frumoase femei din paginile revistelor glossy, înțelegem că papusa lor superba de lovituri de bici pentru cea mai mare parte producătorul de merit de gene false, ci să folosească în viața de zi cu zi gene false nu este ușor. Randament disponibil. Efectul de gene false (foto), este posibil să se realizeze cu ajutorul rimelului volum moderne acasă.







Cum de a face gene mai lungi? În zilele de demult femeile au fost forțați să picteze cu gene de funingine, astfel încât acestea să apară mai mult și mai voluminoase. Și astăzi în carcasă este clasat în mod constant de funingine, precum și utilizarea altor, o varietate de aditivi, care creează efecte diferite: a da volum, prelungi, strângeți ...

Efectul de gene false

Efectul de gene false

Tush cu efect de gene diferă de cea mai mare parte au tendința de a forma o perie care este ușor conic la vârf. Există perii în formă de spirală sau „arici“. Compoziția rimel efectului genelor obligatoriu incluse în substanța de fixare, cum ar fi vilozităților sintetice și elastină. Ei învăluie fiecare gene, ingroasa si prelungi-l. Textura dintr-o carcasă este moale și groasă, și o perie mare, cu fibre lungi si dese.

Efectul de gene false

Secretul gene lungi. Pentru a obține rezultatul dorit, make-up artisti au recurs la o serie de tehnici speciale. De exemplu, este posibil să se acționeze după cum urmează: se aplică rimel la stratul genelor, și lăsat să se usuce pudră, și apoi aplicarea unui al doilea strat de rimel. Se poate recurge la următoarea metodă: aplică genelor trei -3 strat carcasă (necesar - fiecare strat trebuie să se usuce) și apoi folosind clește ondulatoare, gene îndoiți. A poate genele încrețite inițial, apoi se aplica un strat de volum rimel, pentru a da să se usuce și să aplice o prelungire strat a carcasei în final.







efectul de gene false este acum la înălțimea de moda. Pentru a ține pasul cu vremurile, este important de a alege un rimel care să îndeplinească toate cerințele solicitate pe el: crearea volumului, lungirea, curling și chiar aplicarea.

Astăzi, pe rafturile de departamente cosmetice gamă extinsă de rimel, care producătorii promit un efect uimitor de gene false, dar nu întotdeauna speranța noastră pentru un leac miracol sunt justificate. De ce se întâmplă acest lucru?

Citiți mai departe și vei afla un mic secret de gene frumoase. care va arata cel mai bine și, în același timp, pentru a economisi bani și nervi.

  • Raschesochka rimel - lucru de neînlocuit în poșetă. Cu ajutorul său este ușor să se separe genele una de alta. Chiar dacă genele lipite rimel, puteți repara rapid pentru a scăpa de bulgări. Doar nu cumpara din plastic, și să dea preferință metal, deoarece va face față cu această sarcină mult mai eficient.
  • Pentru a preveni apariția unor noduli înainte de vopsea gene, elimina excesul de rimel de pensula de un material subțire. Acest lucru va servi ca prevenirea și gene de încleiere.
  • Nu aruncați peria de la carcasele vechi, încă mai este util pentru tine. Curățați peria și de a folosi chiar înainte de aplicarea rimelului: hidrata genele si perie pieptene. Acum puteți krasit.Takoy recepție asigură o distribuție uniformă a rimel pe întreaga lungime a genelor.
  • Pentru pielea de sub ochi nu rămân urme de cerneală, înainte de a genelor vopsite, pulbere pielea de sub ochi. De multe ori urme de cerneală rămâne atunci când atinge pielea cu creme din cauza aceasta, ca regulă, este format din diferite uleiuri.
  • Atunci când faci machiaj, păstrați întotdeauna un tampon de bumbac. Nu trebuie să picteze genelor datorită frotiu incorecte accidentale, deoarece un tampon de bumbac poate întotdeauna elimina rapid orice fir nedorit de rimel.
  • Pentru a obține efectul de gene false, se aplică rimel cu atenție mai întâi la bază, lăsați să se usuce și apoi să picteze genele complet. Această tehnică vă permite să creați iluzia de lungime mai mare.
  • Aplicarea rimel perie în zigzag muta, acolo - aici, acest lucru va ajuta evita formarea de noduli pe gene.
  • Vizual lungesc genele vor această tehnică: Țineți peria pe verticală și vopsea gene doar vârful. Deci, genele vopsite mai uniform și nu povară excesul de rimel. Apoi, se aplică un alt strat în modul obișnuit.
  • Nu utilizați rimel expirat. Rețineți, principalii indicatori de produse cosmetice corupte se schimbă textura și aroma.

Amintiți-vă, „cele mai bune carcase nu există. Există un rimel care se potrivește genele. Deci, nu cumpara rimel la recomandarea unui prieten, deoarece genele sunt toate diferite, și fiecare necesită propria cerneală cu un anumit efect, care le va decora. De exemplu, dacă aveți gene și pufos lung, prin natura, mascara pentru efectul genelor vă este contraindicată. Pur și simplu de lovituri de bici se lipesc între ele, iar ei vor arata nenatural.

Găsiți cerneală „lor“, singura metodă practică de încercare și eroare. Înainte de a cumpăra, trebuie să răspundeți la întrebarea pe care doriți să obțineți un rezultat. Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegeți ceea ce lipsește genele: volum, lungime, răsucire, etc. Sau poate doriți să obțineți efectul de gene false (ultra-volum, în combinație cu extensia)? Apoi, este mai bine să folosiți sonda, deoarece acest rimel nu este întotdeauna adecvat, și vei regreta pentru o lungă perioadă de timp vântul este aruncat bani. Sunt de acord, este mai bine să aibă un naturale elegant decat gene imense lipite între ele. Deci, nu evaluează rimel conform criteriului, cu atât mai mare volumul, cu atât mai bine.