Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

Este posibil de a face bara de protecție de putere cu propriile sale mâini? În cazul în care șoferul este interesat de această întrebare, veți ști prețul pentru un astfel de serviciu într-un atelier de reparații auto, s-ar putea schimba mintea lui. Cu toate acestea, puterea de a face bara de protecție din spate poate fi pe cont propriu, și nu va fi diferit de la toate de la aceeași la comandă.Material și instrumente

După studierea acestui articol, puteți vedea tehnicile de fabricație a barei de protecție la domiciliu, dar în practică se poate ridica strălucirea mașinii, crește funcționalitatea în timpul conducerii pe drum. Multe modele de bare de protecție de pe ordinea nu variază foarte mult în aparență, dar formele clasice arata destul de decente.

Ceea ce este necesar pentru producerea de energie cu mâinile în bara de protecție a atelierului mașinii? În primul rând trebuie să aveți o dorință. Împreună cu el, puteți crea o bară de protecție nu este forma foarte complexă, poate fi potrivit pentru masina ta, iar costul de producție poate fi un ordin de mărime mai mică decât în ​​garaj. Schimbarea forma barei de protecție este foarte ușor de a face acest lucru, pur și simplu taie din semifabricat din tablă de metal. Dar procesul de fabricație va pleca pentru mai târziu, dar acum înapoi la instrumentele.

Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

Primul lucru pe care va trebui să fie rezervate pentru această foaie de metal și carton. Grosimea unui astfel de material trebuie să fie de aproximativ trei milimetri. Suma depinde de mărimea mașinii. Pentru a stabili în mod definitiv cantitatea de metal pot fi rezervate modele realizate din carton. Avem nevoie de următoarele instrumente - bulgare, adică unghiular-polizor.

De asemenea, este necesar să se pregătească de tăiere și zachistochnye cercuri pentru ea. În plus, este necesar să se pregătească, de asemenea, aparatul de sudură. Totuși este posibil să se utilizeze tuburi profilate care pot fi de asemenea folosite pentru a crea o putere bara de protecție reglabilă. Alte instrumente de care aveți nevoie pentru a lucra: o măsură de bandă, bandă, marcator, foarfece. Cele mai multe dintre aceste instrumente pot fi găsite în orice garaj.

Șabloane și tăiere

Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

Modele de carton trebuie să fie achiziționate, chiar înainte ca modelul de metal va începe formularele necesare. Carton pot fi editate foarte repede, cultură sau mări și să examineze modul în care viitorul va arata bara de protecție, poate fi foarte simplu, pune-l la mașina lui. eboșe de tăiere trebuie să se pregătească desene și dimensiuni de gabarit va depinde de dimensiunile masinii. Poate face măsurători cu o măsură de bandă. În cazul în care există discrepanțe în desen, puteți schimba și ajusta la dimensiunea reală. După aceste modificări o foaie de lucru de carton poate fi mult simplificată. barei de protecție parte decupată din carton lipite cu bandă adezivă, este aplicată pe partea frontală a vehiculului.

Dacă bate joc de carton tot ce se potrivesc pe deplin, este punct de vedere estetic aspect acceptabil, piesa de prelucrat poate fi transferat la metal. Toate fragmentele din șablon pus pe el și se taie. Se taie polizor de metal, în cazul în care ea nu era acasă, puteți face reduceri în întreprindere. În cazul în care lucrarea este încă efectuată la domiciliu, piese tăiate poate fi substituit unu la unu și în același timp, pentru a se conecta. Astfel, este posibil să se realizeze uniformitatea de părți separate. Doar realizat și simetrie, și după un model pot fi selectate pentru procese de lucru suplimentare.Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

Bara de protecție de o singură bucată

Un prim exemplu de realizare, cu bara de protecție - de fabricație dintr-o singură bucată de metal.

Pentru a da dimensiunea corectă și aspectul, el se apleacă. Cel mai bine este să plătească tribut acestei realizări, deoarece produsul devine atracție, unghiurile nu sunt prea ascuțite și nu trebuie să faci o mulțime de cusături în timpul sudării. Șlefuire probleme pete nu trebuie să, și în timpul încălzirii, există riscul de a deteriora substratul.

Există unele dezavantaje în fabricarea barei de protecție din spate a puterii dintr-o singură bucată. În primul rând, veți avea nevoie de o bucata destul de mare. Deși acest lucru nu este o problemă, o parte din metalul de bază nu vinde astfel de piese, astfel încât va trebui să caute. Dar al doilea minus mai grave - necesită unitate puternică pentru îndoirea unei foi. De asemenea, este necesar să se uite. Bend de metal astfel de grosime la unghiul dorit poate fi foarte dificil. Insuficientă foaie capacitate de pliere necesita proceduri suplimentare, zonele cu probleme de încălzire.

Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

Barei de protecție mai multe părți

Bara de protecție din mai multe părți sau părți elimină flambaj și constă în tăierea fragmentelor individuale. În valoare de andocare la unghiuri drepte, piesele sunt sudate. Procedura este următoarea - necesitatea de a conecta toate piesele și le apuca. Numai atunci pot fi ele sudate.

Imediat a suda structura pieselor nu poate fi, ar putea „poveste“. Sudarea este cel mai bun de a utiliza masina de sudură de înaltă calitate, gătește fără zgură și mai convenabil de a lucra cu el. Pentru a andoca și apuca elementele în mod corespunzător, puteți utiliza un echer. Dacă nu, puteți utiliza șabloanele de carton sunt cele care reprezintă colțuri. Este foarte important pentru a andoca cu precizie, la doar câțiva milimetri deviere poate fi afișată pe întreaga structură nu este cel mai bun mod. Tack este mai bine să facă, fără, și sudură - interior. În cazul în care utilizarea preconizată a troliului, după sudare pentru a tăia găuri pentru ea.

Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

Producerea si sudura kengurina

Următoarea etapă de lucru - sudate pentru a forța bara de protecție spate kengooryatniki, ceea ce va da aspectul estetic barei de protecție, va fi capabil de a proteja mașina de obstacol. Ea poate fi făcută chiar și fără vibratorului tubului. În primul rând trebuie să alegeți ce tip de kengooryatniki iti place. Acesta poate fi dintr-o singură țeavă îndoit continuă și pot fi sudate de la mai multe arce și au câteva secțiuni. Puteți veni, de asemenea, cu un nou design pentru această parte. Pe plan extern, orice tip de dispozitiv este complet acceptabil, dar unele sunt mai dure decât altele. În cazul în care fundația sunt două „vălului“, acest element va fi mai dure.

După crearea clini la această bază sunt țevi de oțel sudate pe părțile laterale. Acestea vor proteja farurile și a protecțiilor. De asemenea, este important să se gândească la modul în care să adăugați o originalitate bara de protecție și mai funcțional. De asemenea, este posibil să se construiască într-o pereche de faruri. lentile mai scumpe va arata chiar mai bine. La sfârșitul arcului este de asemenea posibil pentru a îmbunătăți aspectul - acestea sunt sudate plasă sau cu zăbrele, care va proteja luminile complet de pe stânci și daune. Deoarece puterea barei de protecție din spate cântărește mult, ea poate fi consolidată prin elemente de fixare suplimentare.

Efectuarea puterea barei de protecție cu propriile sale mâini

După forța barei de protecție spate este gata, acesta poate fi vopsit. Ce culoare să picteze - fiecare să decidă. În cazul în care vopseaua este semnificativ diferită de culoarea masinii, cel mai bine este să rămână în negru sau metalic. Există unele șoferii cărora le place să călărească pe drum, mai ales dacă trebuie să plimbare într-un jeep, pentru sfatul lor foarte util este de a face bara de protecție de alimentare din oțel inoxidabil, nu este necesar să picteze și zgârieturi el nu se teme.

Pulbere de acoperire poate fi, de asemenea, util, este foarte durabil și rezistent la zgârieturi, pe o vopsea conventionala nu poate fi spus. Nu va fi, de asemenea, o idee bună pentru a instala carterului, ea se va arăta în cel mai bun mod, atunci când sunt de conducere off-road. reglabil Colorarea putere bara de protecție are loc pe tehnologia tradițională și are ca rezultat un aspect prezentabil barei de protecție. După finalizarea tuturor procedurilor, bara de protecție este atașat la locul destinat pentru el.