Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului

Cum de a face propriile tale mâini Copertine

Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului
Marchizul numit lumina, confectionata din tesatura sau panza copertine. Ele sunt destinate pentru umbrire si mult ca viziere.De fapt, marchizul - este o tensiune Tent de protecție de la lumina puternică a soarelui. Spre deosebire de alte tipuri de sisteme de protectie solara este ca Marquis pliabilă de design. Acesta nu este un baldachin fix, care este stabilită o dată.

În plus față de funcția sa principală, acestea acționează în plus ca un decor arhitectural elegant. În funcție de materialele utilizate, se poate potrivi cu ușurință în soluție globală pentru orice fațadă.

În plus față de exterior, există, de asemenea, interne - „Perdele, jaluzele“. Acestea sunt realizate cu propriile lor mâini sau cumpărate gata făcute.

există mai multe tipuri de design și funcționalitate.

Cele mai populare modele de bariere DoorHan Bariera - este 4000, 5000 și 6000.

Vrei să faci poarta foii trapezoidală cu mâinile? Utilizați nostru pas cu pas instrucțiunile!

Uneori numit dom. Design foarte elegant, care se aseamănă, de fapt forma unui coș.

cușca lor este voluminos. atașat la perete direct deasupra deschiderii, să fie obscure. Cadrul ar trebui să fie lumină, dar foarte puternic.

De obicei, acesta este produsul de dimensiuni mici, concepute pentru instalare pe ferestre, uși, vitrine, balcoane.

În ciuda designului neobișnuit, astfel de copertine pe ferestre, puteți face propriile mâini

Cot sau alunecare

Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului
Uneori numit pe orizontală, deoarece planul copertinei panza. tip destul de comună de construcții.

Numele corespunde aspectului - este compus din două brațe de pârghie. În locul unui compus (sau refracție) este de obicei pus balama.

Soluții similare sunt folosite corturi, dacă doriți să închideți o zonă destul de mare. Pot avea mai multe intersecții și închide nu numai de sus, dar, de asemenea, lateral într-un plan vertical.

Acest soi se numește Marchize pentru grădină de iarnă. Protejați de asemenea, de ploaie nu este prea grea.

De multe ori instalat pe terase, zone în aer liber în fața caselor, vile. Ele pot fi făcute cu propriile mâini.

Acoperă întreaga suprafață a deschiderii ferestrei. Puteți găsi trei soiuri - pliere (sau înclinată), verticală (de-a lungul planului ferestrei) și markizoletty.

Anul trecut, este deosebit de interesant. Este o combinație a primelor două - jumătatea superioară a ferestrei este blocată vertical și situate deasupra porțiunii de pliere inferioară.

Chiar și în poziția complet închisă a luminii devine încă în cameră, ceea ce face posibil să nu folosească lumină electrică și oferă o bună vedere de la fereastra.

Pergolnye

Acest design este cel mai stabil, deoarece în apropierea peretelui constă dintr-un cadru portant (pergole) și acoperișul din tesatura copertinei. Acesta nu este numai protejat de soare, dar, de asemenea, de ploaie cu vântul.

utilizate în principal pe suprafețe mari. Cu toate acestea este posibil pentru a instala astfel de instalații, chiar și pe balcon.

Nu există reguli stricte pentru instalarea unui anumit tip de marchiz în anumite locuri. De exemplu, verticala poate fi instalat nu numai pe ferestre, dar, de asemenea, pe cont propriu, ca și pereții laterali, care protejează un anumit spațiu de vederi inutile.

Alegerea materialelor - pânză

Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului
Este foarte importantă etapă pregătitoare pentru producerea de o varietate de materiale care urmează să fie utilizate pentru produs.

independente de producție implică în aproape toate cazurile, lipsa de automatizare. Deci, materialul nu va fi ascuns într-o cutie de protecție, astfel cum se prevede în proiectul centralei.

Prin urmare, este necesar să se aleagă este folosit materialul corect, astfel încât nu este prea sensibil la efectul de precipitații, radiații ultraviolete, schimbările de temperatură, deteriorări mecanice și așa mai departe. D.

 • Pentru obiecte mici, cel mai frecvent utilizate unul dintre soiurile de picturi acrilice dense. Acesta poate fi operat într-o gamă foarte largă de temperatură.

În aspect foarte elegant și atractiv, cum ar fi o țesătură naturală obișnuită. El nu efectul de orbire. Și are o proprietate nu pentru a trece apa.

Costul acestui material depinde în mare măsură de țara de fabricație. Rolls sunt de aproximativ 1,5 m lățime. Per material acrilic metru, în medie, vă poate da de la 800 la 1100 de ruble.
 • Puteți utiliza, de asemenea, țesături din poliester. Ele sunt fabricate cu impregnare din poliuretan. Foarte puternic, ele pot fi folosite pentru parcare si copertine. Există mai multe opțiuni de prețuri, acestea depind, de asemenea, în cazul în care procedura. De exemplu, aceste țesături din Coreea va costa 240-250 de ruble pe metru, iar producția de material din SUA este de aproape patru ori mai scump - aproximativ 900 de ruble.
 • Fabric PVC (PVC). Foarte material durabil, nu se deformeze sub greutatea apei și a zăpezii, nu strans apa. intervalul de temperatură - de la -30 ° până la + 50 ° C, suprafață lucioasă atractivă.

  Prețurile sunt diferite în funcție de producător și calitatea materialului în sine. Începeți cu aproximativ 130-150 de ruble. Cu cât mai bună performanță, cu atât mai mare costul. • Simplă opțiune - „Pergola“ pentru balcon

  Design-ul propus nu este pe deplin o pergolă. Ea amintește apariția ei doar - aici cadrul va servi doar ca un cadru rigid.

  Marquis intenționat acest lucru pentru a închide o parte din balcoane neglazurate de la soare din ambele părți - din față și de sus. Simplu, această opțiune este numit din cauza elementelor achiziționate inițial de pe raft.

  Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului
  Pentru elementele de bază necesare vertical Marquis cu mecanism încorporat pentru lama pliere și lama în sine.

  Cadrul va consta dintr-o țeavă rotundă de aluminiu de marchiză lungime egală (circa 1,5-1,6 m), iar cele două părți fabricate din aluminiu de aproximativ un metru lungime ca și porțiunile verticale.

  Două suporturi pentru montare corpul principal este mai bine pentru a obține, împreună cu marchiza, că ei vin cu siguranță. Pentru fiecare suport este mai bine să se folosească două șuruburi de ancorare.

  procesul de fabricație

  1. Prima etapă - marcare. Trebuie remarcat puncte de fixare a suportului de cadru și la balcon balustrada, astfel încât acestea se află într-un singur plan (stânga și dreapta separat).
  2. Frame. Pentru a proiecta a fost un pliabil, este mai bine să nu utilizeze sudură. Colțurile fixate cu șuruburi și piulițe la țeavă. Asigurați-vă că pentru a verifica cadru dreptunghiular.
  3. Setarea cadrului. De asemenea, fixate fără sudură la colțurile metalului de bază și lamelelor balcon verificat unghiuri și niveluri.
  4. Marquis. În conformitate cu marcajul peretele forate găuri pentru paranteze. instalare în continuare transportate paranteze ei înșiși și copertine asamblate.
  5. Acum, avem nevoie pentru a extinde panza, pune-l într-un set de cadre și să stabilească partea de jos a balustrada balcon.

  Acest design tot sezonul cald va proteja balconul de la soare, și cu debutul toamnei poate fi ușor îndepărtat.

  lemn bombată Marquis

  Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului
  În mod avantajos diferă de versiunea anterioară, care va fi mult mai ieftin, deoarece toate piesele sunt realizate cu propriile lor mâini - pornind de la coronamentul și finisare benzi.

  Și acest lucru nu este doar ușor de înțeles, dar, de asemenea, pliabil. Efectuat-l pe tipul de ventilator.

  • Stofe. Opriți alegerea mai bine la o tesatura foarte robust, dar ușor. Lățimea rolei în medie de 1,4 m. Aceasta va dura trei elemente. Două laterale identice sunt în stadiul de proiect un sfert de cerc cu raza egală cu design de zbor.
  • Copac. Pentru construcția cadrului este mai potrivit arbore (pin, tratat în prealabil cu un agent de ignifugare și antiseptice) - este mai ușor să lucreze cu, dar puteți lua și tub de aluminiu ușor.
  • Pentru elementele de rame în formă de U - 8 benzi de scurte și patru lungi. Ia 4 cadre, din care unul este un purtător staționar.

  fâșii lungi de lățime egală pentru acoperirea deschiderilor plus 150-170 mm. lungime mai scurtă va fi egală cu un copertine start, de exemplu, 1 m secțiune transversală, iar celălalt -. 20 la 40 mm.

  Un set (două scurte / lungi) poate fi oarecum dimensiune mare, deoarece va fi făcută din primul suport frame-box.
 • Panourile laterale de protecție și capacul. Ambele panouri laterale trebuie să fie lățimea puțin mai mică decât grosimea totală a tuturor celor patru cadre atunci când pliate.

  Lungimea lor ușor depășește (cu aproximativ 100-150 mm), lungimea porțiunilor scurte de cadre, adică 1,1-1,15 m.

  Acoperiți lungimea depășește ușor dimensiunile agregate și panourile laterale de conductă, iar lățimea trebuie să fie de cel puțin 150-170 mm.
 • Sundries. 8 necesită carte de bucle Diblu cuie sau șuruburi cu dibluri (6-8 buc.), Cuie pentru fixarea unui Tent (capse pot fi utilizate) și buclele 4 a cârligului.

  Toate părțile metalice trebuie să fie confecționate din materiale inoxidabile. De asemenea, avem nevoie de clasa a PVA lipici dulgher D3-D4.

 • Să ne uităm împreună cu întrebarea de ce fel de rafshtor acolo?

  procesul de fabricație

  • În primul rând, să facem desenul - ca întreaga structură și elementele sale separat. Calculați toate dimensiunile, numărul de elemente de fixare și așa mai departe.
  • Elementele de cadru sunt montate pe un „vpoldereva“ pentru a obține un design plat, fără proeminențe. Benzi sunt suprapuse una peste alta, perpendicular pe margine. Face mențiunea corespunzătoare.
  Eticheta selectată aproximativ jumătate din grosimea fiecărui element din lemn. Aceste adeziv specific și caneluri sunt prelucrate în continuare fixate cu șuruburi.
 • Când toate cadrele sunt asamblate, este necesar pentru a marca, în cazul în care acesta va fi amplasat pe un perete Marquis. Apoi, caseta de cadru cărucior montat pe dibluri.
 • Buclele în perechi pe ambele părți (cu excepția primei și ultimei) fixați toate cadrele cu conductă.
 • Pentru a face structura acoperișului,
  Efectuarea de copertine cu mâinile, porți, bariere, sistemele de control al accesului
  martor ar trebui să fie un pic teșitură pe de o parte pentru o potrivire cat mai buna pe perete. Pentru marcaj, puteți utiliza un instrument special - un indicator de suprafață. La partea benzi de protecție teșit capete superioare la același unghi sub care va fi amplasat pe acoperiș.
 • Acum pregătesc marginea cortului. Taie două părți identice (asigurați-vă că să-și amintească alocația cusătură!). Arc (cercului) marchează două puncte, care se împarte în trei părți egale.

  Acest lucru se poate face cu ajutorul unui echer convențional. Dacă dețin două raze care împart sectorul în părți la un unghi de 30 °, atunci ele se intersectează cu un cerc va fi în punctele dorite.

  Punctele marcate sunt conectate prin linii drepte și taie excesul de material. Acum, aceste piese sunt trunchiate trei acorduri egale din sectorul sfert de cerc.
 • Partea superioară a cortului are o formă dreptunghiulară. Lungimea sa este determinată inițial Dimensiunea zonei care urmează să fie tăiat. Lățime ușor de calculat, luând lungimea totală a segmentelor care alcătuiesc bokovinok dimensiune.
 • Componentele suplimentare ale coronamentului sunt cusute. Sutura îmbunătățită în continuare curea interioară același material, astfel încât este apa.
 • A terminat panza Copertina este atașat cu capse din patura pe extinderea cadrului tuturor elementelor sale unul câte unul, începând cu partea de sus. În plus, presat sipci subtiri de lemn.
 • Laterale benzi de protecție și acoperiș montate după toate celelalte lucrări ale șuruburilor.
 • Ultima etapă - cârlige. La colțurile inferioare ale cadrului este fixat pe cârlig, astfel încât acestea „uitat“ în jos. cârlige de răspuns înșurubează în perete.

  Ele sunt conectate rigid lanțuri, frânghii sau cabluri din material sintetic. Aceasta va da întreaga structură mai multă stabilitate și protecție de vânturi puternice.

 • Toate elementele din lemn pot fi înlocuite cu aluminiu, dar atunci Marquis va fi un pic mai greu.

  Cum de a face propriile mâini Copertine Examinat de către Yurii pe 29 august Marchizul numit lumina, confectionata din tesatura sau panza copertine. Ele sunt destinate pentru umbrire si mult ca viziere. De fapt, Marquis - Marquis este o întindere numit lumina, confectionata din tesatura sau panza copertine. Ele sunt destinate pentru umbrire si mult ca viziere. De fapt, marchizul - este o tensiune Evaluare: 0