echipamente Îmbinând in casa 1

echipamente Îmbinând in casa 1

Toate noi - este bine uitat vechi. Nici o excepție și pe termen vag „fuzionare“ la prima vedere. De fapt, această tehnică de sinterizare, topirea sticlei, aranjate într-o anumită ordine, cu cuptoarele speciale. Pur și simplu pune, tehnica de a face vitralii. Anterior, astfel de elemente de decor create numai în industrie, dar cu avansarea tehnologiei fanii acestui gen de artă au avut posibilitatea de a realiza ideile și acasă. Vânzări, imbinand sticla kituri.caracteristici fuzionare

Încercați să înțeleagă dacă este posibil să se facă acasă obișnuită pentru a crea o tehnica de fuzionare vitralii? Pentru a începe cu, că procesul de lucru în această tehnică este foarte interesant și interesant. Dar este potrivit doar pentru crearea de obiecte mici, cum ar fi pandantive, bijuterii, tacamuri, ceasuri, figurine, suveniruri.

In primul rand ai nevoie de un cuptor special pentru fusion de sticlă. Aceasta este baza întregului proces.

Acesta poate fi achiziționat în magazine sau ambarcațiuni comandate on-line. Este destul de compact, astfel încât problemele cu transportul sa nu se pune. Împreună cu soba este mai bine să cumpere un set pentru utilizarea în tehnica de fuzionare de sticlă. De obicei, constă dintr-un set de diferite tipuri de instrumente de sticlă și culori pentru tăierea și tăierea sticlei, hârtie rezistentă la căldură, mănuși și accesorii pentru decorare. Componenta finală necesară - este un cuptor cu microunde. Folosind, puterea poate crea o temperatură suficientă pentru a topi sticla în cuptorul de topire, care este plasat direct într-un cuptor cu microunde.

Cu ajutorul imaginației și răbdarea de a fi capabil de a crea elemente incredibil de frumoase și originale. De exemplu, exclusiv în ceasul său de execuție sau colorat. Dacă doriți să crească nivelul de creativitate, ateliere de lucru poate fi vizitat întotdeauna pe crearea de sticlă colorată în tehnica de fuzionare. Cine știe, poate că în viitorul apropiat acest hobby să crească într-un proiect de afaceri mici, ceea ce va aduce nu numai distractiv, dar, de asemenea, un venit reale.

pregătirea materialelor

Deci, următoarele materiale și echipamentele necesare pentru activitatea de fuziune tehnică pe care:  • cuptor cu microunde;
  • Cuptor pentru fusion care rezistă la căldură până la 1100 de grade;
  • sigilii;
  • tăietor de sticlă;
  • Rezistentă la căldură de hârtie pentru fuziune;
  • Tehnologia fuzionare de sticlă.

Pregătiți de sticlă pentru a lucra, tăiat dintr-o foaie de bucăți de sticlă pentru sinterizare. Este imperios necesar ca sticla a fost prelucrat cu același nivel de SOE. Utilizați sticla cu diferite COE nu poate fi, deoarece produsul finit se va transforma casantă în articulații.

tehnica de performanță

Detalii de sticlă tăiate tăietor de sticlă, cu utilizarea tăietori de sticlă ulei trebuie aruncat - aceasta poate duce la crăparea sticlei atunci când este încălzit. Asigurați-vă că pentru a prelucra sticla tăietor de sticlă ochelari de protecție la uzură.

Se determină mărimea produsului dorit, trebuie să taie o bucată de hârtie rezistentă la căldură, astfel încât aceasta depășește ușor mărimea produsului. Mai mult, ar trebui să fie mutat la baza rezistentă la căldură la partea de jos a sobei. În ea, din bucățile recoltate din sticlă, a pus forma sau modelul dorit.

Pregătirea de sticlă, la rândul său, pregătirea sobei. Pre trebuie să fie îndepărtate de pe placa de sticlă cuptor cu microunde sau extindeți-l cu susul în jos - nu trebuie să fie răsucit, care este de model se poate schimba în timpul sinterizării ...

În continuare, cu atenție, astfel încât să nu deranjeze nimic, mutați soba cu produsul în cuptorul cu microunde.
Pentru fiecare pahar cu microunde timp de sinterizare vor fi diferite și vor varia în funcție de numărul de straturi ale articolului. Pentru a alege cea optimă poate doar mod experimental.

Deci, punând paharul în cuptor, veți vedea că culoare de strălucire portocalie apare în partea superioară a găurii sale - înseamnă că geamul este deja începe să se topească. Intensitatea acestuia depinde de caracterul complet al tehnicii de fuziune. La sticlă topit plin este topit într-o masă coerentă unică și cu incomplet - doar sticlă sinterizată. Ajustați intensitatea procesului, puteți controla puterea cuptorului cu microunde, precum și fereastra de timp fiind sub influența microundelor.

Setați timpul cuptorul cu microunde pe primele două minute și jumătate, după care cuptorul capacul ușor deschis pentru fuzionarea fără a scoate-l din cuptorul cu microunde, pentru a se asigura că sticla pistrui necesare pentru produsul dumneavoastră. Dacă nu, atunci continuați prin adăugarea de un minut sau mai mult. Majoritatea producătorilor nu recomanda pentru a expune topitura de sticlă pentru mai mult de șase minute, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea sobei. In mijlocul cuptorului, cu o capacitate de 1000 de wați este suficient timp de 2,5 minute de sinterizare produs în două straturi, trei straturi de sinterizare suficient de patru minute.

După sinterizare a produsului, se scoate din cuptor cu microunde și puneți-l pe o suprafață rezistentă la căldură (placi ceramice, răzuirea din metal). Acoperiți cuptorul, nu se deschide, deoarece sticla trebuie să se întărească sub capacul închis timp de treizeci de minute. In caz contrar, datorită diferenței de temperatură devine produs final fragil.

După paharul de pistrui și de a supraviețui cel puțin o jumătate de oră, îl puteți obține de la cuptor. În funcție de tipul de sticlă utilizat, timpul procesului și puterea de utilizat, veți obține rezultate diferite.

În cazul în care pentru a aplica un pahar - va solicita imaginația ta. Novice master, au tendința de a face folosind tehnica fuzionării pandantive frumoase. În cazul în care topirea de a lua bucăți mici de sticlă, apoi de la părțile lor condensate pot fi realizate mai multe decorațiuni interioare tridimensionale, cum ar fi mărgele.