earlobes încarnate sau aderente - cauze, diagnostic si tratament

Lobul situat în partea de jos a pinna și cuprinde coajă tare umplute cu țesut gras; în lobul are capilare mai mici și terminațiile nervoase. Orice funcții legate de sunet lobului recepție nu poate avea loc, însă importanța sa din punct de vedere estetic este dificil de estimat, pentru că această parte a urechii este utilizat în mod activ pentru a purta bijuterii. Ei bine, atunci când pinna arată armonios și dimensiunile părților sale individuale se potrivesc împreună, dar acest lucru nu este întotdeauna: urechi mari pot fi mici sau aderente, și mici - foarte lobi mari dezvoltate și în mod disproporționat.Există mai multe forme de lobul urechii, de altfel, acestea sunt fixate în mod diferit la obraz. Este considerat ideal dacă lobul este a cincea parte a urechii, iar marginea de jos se află la vârful nasului. Fără lobii urechilor sau a lobului aderent nu este o patologie. mai degrabă, este o trăsătură specifică a omului, care de multe ori nu strica aspectul său.

earlobes încarnate sau aderente - cauze, diagnostic si tratament

earlobes: cauze Adherent

  • caracteristică a structurii urechii moștenită;
  • rasială sau națională particularitatea - se crede că coalescența obraz lobi sunt mai tipice pentru asiatici si evrei;
  • displazie (subdezvoltare) a țesutului conjunctiv;
  • anomalii ale sistemului nervos;
  • lacrimi, răni, arsuri și alte leziuni ale urechii.

Se crede că numărul de persoane cu lobul aderentă crește în fiecare an, iar acum este o caracteristică similară este caracteristică pentru aproape jumătate din populația lumii. În același timp, în urmă cu câteva sute de ani, persoanele cu aproape nici lobii urechilor, fără, în orice caz, imaginea lor rămâne. Este interesant că, potrivit statisticilor, pentru fiecare 18.000 de nou-născuți, există un copil cu lobul urechii aderentă.earlobes încarnate sau aderente - cauze, diagnostic si tratament

Diagnosticul de earlobes aderente

„Corect“ lobe (dominant) se situează în urma obrajilor și parțial „sags“, formând o „pungă“. În cazul earlobes aderente (trăsătură recesiv), acest „sac“, adică zonele lipsite de cartilaj, și nici buclat, uneori, „se sprijină“ pe obraz.

earlobes încarnate sau aderente - cauze, diagnostic si tratament

earlobes din plastic

Deoarece earlobes aderente nu afectează în mod negativ forma umană, și apoi ajustați-le rar. Metode moderne în unele cazuri și pot rezolva problema fără intervenție chirurgicală, de exemplu, pentru a crește volumul de țesut în partea de jos a urechii poate folosi, injecții cu grăsime lipolifting (pacient care administrează grăsime autolog) și injectarea de umplere.

Cadrul prezentat mai jos va ajuta să înțelegeți cum să facă un lobul urechii concrește de plastic.

Există două opțiuni de corecție:

  1. Lobul nu are nevoie de o creștere - o sarcină numai să-i separe de obraji. Într-un astfel de caz devine excizie (formă de pană) de țesut în zona contiguitate, iar apoi marginile plăgii sunt cusute separat obraji și separat pentru topirea industrială.
  2. Lob este greu de dezvoltat și necesită în creștere. În această realizare, corectarea lobului este separat de piele cu o marjă: de captare și tras în staul, iar apoi este disecat prin linia de captare. Clapa rezultat curbat suturează pe partea din spate, formând un lob.

earlobes încarnate sau aderente - cauze, diagnostic si tratament

Atenție! Aceasta operatie se face de pacienti sunt de cel puțin șapte ani; anestezie locală suficientă; Suturile sunt eliminate în a șaptea zi.

Prețurile pentru corectarea earlobes incarnate