E-seleniu, fl

COMPOZIȚIE ȘI AMBALARE

1 ml soluție injectabilă conține 50 mg de vitamina E și 0,5 mg de seleniu ca selenit de sodiu. Transparent, incolor sau gălbui, lichid opalescent. Flacoanele sunt de sticlă de culoare închisă de 100 ml.deficit de E-seleniu umple vitamina E și seleniu în organismul animalelor. Vitamina E regleaza procesele redox și afectează metabolismul carbohidraților și a grăsimilor, îmbunătățește acțiunea vitaminelor A și D3, influențează starea sistemului imunitar, rezistența generală a organismului. Seleniul contribuie în mod semnificativ la eficiența vitaminei E, de asemenea, joacă un rol important în procesele metabolice.

Asociați vite, cai, vite mici, porci, câini, pisici, animale cu blană și păsări de curte pentru prevenirea și tratamentul bolilor în curs de dezvoltare în deficit de vitamina E și seleniu: încălcări ale reproducerii și dezvoltarea fătului, boala musculare alb, miozită traumatică, cardiomiopatie , distrofia toxice hepatice, creștere pipernicit și câștig insuficient și parazitare boli infecțioase, vaccinările și dehelminthization nitrați otrăvire, metale grele și micotoxine Streit situații oficiale.

DOZE ȘI MOD DE APLICARE

Medicamentul este administrat la toate speciile de animale intramuscular sau subcutanat (cai numai intramuscular). Pentru profilaxia 1 dată în 2 - 4 luni de tratament - 1 la fiecare 7 - 10 zile 2 - 3 ori pe doză: adult animale 1 ml per 50 kg greutate corporală; animalele de fermă tinere 0,2 ml per 10 kg greutate corporală; câini, pisici și animale cu blană 0,04 ml per 1 kg greutate corporală. Pentru ușurința administrării unor cantități mici de medicament, acesta poate fi diluat cu apă sterilă sau soluție salină și se amestecă bine. produs Poultry se aplică la o doză de 1 ml per 1 kg greutate corporală de apă potabilă la o diluție de 1 100; profilactică pui de o zi 1 la fiecare 2 - 3 săptămâni păsări, tineri și adulți 1 o dată pe lună; tratamentul cu 2 - 3 ori cu intervale de 1 - 2 săptămâni. Doza terapeutică nu poate fi crescut cu mai mult de 1,5 ori. Doză un animal nu trebuie să depășească: pentru cai - 20 ml, vaci - 15 ml, ovine, caprine și porcine - 5 ml.Cu o supradoză de droguri poate fi efecte toxice. Antidoturi - unitiol, tiosulfat de sodiu, metionină.

Carne și lapte de la animale care au utilizat medicamentul, utilizat fără restricții.

Cu prudență (lista B). Într-un loc uscat, întuneric, la o temperatură de la 4 până la 25 ° C Perioada de valabilitate - 2 ani.

Farmacii veterinare „Vetlek“, România.

Ore: 9.00-20.00, fără zile libere.

1. Vetapteka „Vetlek“ pe autostradă deschisă

(Lângă „Boulevard Rokossovskogo“ metrou)

Tel. (495) 510-86-04; tel. (499) 168-85-86

2. Vetapteka "Vetlek" pe Krasnoselskaya

(Pe lângă Metro „Krasnoselsky“ și aproape de „Bauman“ metrou)

Tel. (495) 972-74-06; tel. (499) 261-70-83

Sticlă Amber de sticlă de 100 ml

indicaţii

Asociați vite, cai, vite mici, porci, câini, pisici, animale de blană și păsări pentru prevenirea și tratamentul bolilor cauzate de lipsa de vitamina E și seleniu (boala musculare albe, miozita traumatice si cardiopatie, boli de ficat toxice), precum stres și stresante situații, încălcări ale reproducerii și dezvoltării fetale, pipernicit de crestere si crestere inadecvate, boli infecțioase și parazitare, vaccinările și deparazitare, intoxicații cu nitrați, metale grele Lamy și micotoxine