Dureri sub coaste cauze drepte, simptome, localizare

Orice disconfort în organism indică o problemă. Poate că acest lucru este un disconfort temporar, dar cel mai adesea este un indicator al oricărei boli. Același lucru se aplică la durere sub coaste dreapta. Durerea poate fi un semnal de apropiere boala organe (ficat, vezică biliară, diafragma, plămân, pancreas), dar acest lucru poate fi un indiciu al unui număr de alte probleme care pot apărea în sistemul nervos.Dacă durerea sub coaste dreapta este permanentă - excursie la medic nu ar trebui să fie amânată, în orice caz.

Dureri sub coaste cauze drepte, simptome, localizare

Cauzele durerii sub nervura dreaptă

Motivele pentru durere sub nervura dreaptă poate fi următoarele boli:

  • Pneumonie, pleurezie;
  • Boală de inimă;
  • Boală de ficat;
  • starea patologica a vezicii biliare;
  • boli de rinichi;
  • organele de stat posttraumatice, formarea tumorilor.

Simptomele de durere sub coaste dreapta

Pentru orice organ din corpul nostru are propria durere caracteristică. Durerea acută este un indicator de leziuni traumatice de organe, echimoze și unele procese inflamatorii acute. Pentru a elimina astfel de durere este necesar să se efectueze un diagnostic calificat al organismului, cât mai curând posibil. Durere sub coaste dreapta poate fi cronice - în acest caz, durerea este dureros, plictisitoare. Durerea poate dura luni sau ani să apară și să dispară din nou.Localizarea durerii sub nervura

Durere sub marginea din dreapta față

O astfel de localizare a durerii de multe ori vorbește despre boli ale căilor biliare, cum ar fi:

Cu o creștere în ficat, comparativ cu alte boli pot fi, de asemenea, dureri prezente pe marginea din dreapta față, zona dureroasa poate ajunge la liniile axilare.

Durere sub coaste dreapta spate

De dureri de spate in cadranul din dreapta sus poate aparea atat din cauza bolii vezicii biliare, și pneumonie pulmonară. În acest caz, ambele state nu diferă între ele. Ficat si vezica biliara cauza amplificarea durerii în timpul respirației. De asemenea, există durere sub coaste dreapta spate în pielonefrita și nefrolitiaza.

Durere sub nervura din spate apare frecvent la femeile cu inflamație a uterului. Mai ales în cazul în care inflamația se produce din cauza bolilor, bolilor cu transmitere sexuală.

durere ascutita sub coaste dreapta

junghi Sharp apare adesea la persoanele care practica un sport. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când organismul este stresul glicogen de ardere, care se gaseste in celulele hepatice. Atunci când consumate glicogen sub sarcini anaerobe sportivul deschide așa-numita „a doua vânt“. În persoana neinstruit poate prezenta, de asemenea dureri pe partea stângă.

Durere sub coaste dreapta la femei

Cusatura poate aparea la femeile de vârstă fertilă la momentul ovulatiei, deoarece în acest moment există o emisie de lichid folicular în cavitatea abdominală. Durere sub coaste dreapta in timpul ovulatiei tipic pentru femeile care suferă de inflamație cronică a apendicelor.

Dureri severe sub nervura dreaptă

Când durerea insuportabilă sub corpul coaste dreapta avertizează în legătură cu nereguli grave în activitatea organelor. Cu o astfel de durere, în majoritatea cazurilor, necesită o intervenție chirurgicală.

Dacă durerea este ascuțit, ascuțit, atunci acesta poate fi bine că:

  • ruptură sau omisiune a rinichilor;
  • colelitiază vezicii biliare decalaj;
  • Afectarea hepatică a apărut.

În orice caz, manifestarea durerii severe, sub coaste dreapta este necesară pentru a apela o ambulanță sau acasă, mai degrabă conduce la spital, pentru că în astfel de cazuri pot fi fatale.

Vestea cea mai interesantă