Dureri de cap - Cauze - Tratamentul

Cauzele de dureri de cap:
1. Cele mai frecvente cauze de dureri de cap - aceasta tulburări vasculare - creșterea sau scăderea tensiunii arteriale, ateroscleroza, vasele sanguine cerebrale. În cazul în care acest lucru este presiunea, durerea este adesea însoțită de greață, vedere încețoșată, uneori, tinitus. Atunci când apar presiuni ridicate dureri pulsatorii în cap. Dar trebuie să ne amintim că doar în 30% din cazuri de tensiune arterială ridicată este însoțită de dureri de cap. În cazul în care dureri de cap atunci când a avut loc o schimbare bruscă a presiunii, și ea a mers după normalizarea presiunii, presiunea rațiunii, altfel căuta alte cauze de dureri de cap.2. Creșterea presiunii intracraniene. Cu acest motiv, dureri de cap, de obicei, pe timp de noapte sau dimineața devreme.
3. Urmatorul cel mai frecvent motiv pentru care o durere de cap este o migrenă

4. O durere de cap poate fi un simptom al unei boli comune. multe boli sunt însoțite de dureri persistente în cap
5. De multe ori, în cazul unor boli infecțioase (gripa, dureri în gât, infecții respiratorii acute) intoxicația a unui organism este cauza dureri de cap.
6. Durerea poate fi un reflex - în boli ale organelor interne (gastrită, colită) și durerea se extinde în jos.
7. osteocondrozei a coloanei cervicale care provoacă dureri de cap cronice, t. Pentru a. Creierul primeste mai putin oxigen
8. cauze mai rare de ce dureri de cap - inflamație a creierului și a membranelor sale (meningita) si boli ale creierului în sine (tumori, abcese, granulom - o durere de cap mai des în dimineața).
9. Boli ale nervilor capului și feței (de exemplu, nevrită optică a nervului trigemen) cauza dureri de cap neuralgic.

Un motiv comun de ce o durere de cap, sunt oboseala, stresul, lipsa de oxigen, mese neregulate, tensiune musculară (dacă vă petreceți mult timp în aceeași poziție), constipație pe termen lung. Durerea poate începe după intoxicații cu substanțe chimice: cerneluri de vapori, alcool, monoxid de carbon, medicamente (ca efect secundar al administrării lor), etc ..
Și, uneori, motivele pot fi un foarte neobișnuit și rare: ochelari nepotriviți, plat.

Dureri de cap - tratament la domiciliu.
Tratamentul Dureri de cap depinde de motivele, pe care le-au cauzat.
În cazul în care cauza - tensiune arterială ridicată:
Este necesar să se normaliza presiunea, tonul arterelor. Pentru a obține rapid scăpa de dureri de cap, la o presiune ridicată, ar trebui să fie coborâte mâinile sau picioarele în apă caldă. Ia bujor tinctura, valeriana, Leonurus. Normalizarea tonusului vascular, presiunea va suc de ceapa amestecat cu miere 1: 2, tinctura de usturoi, tinctura păducel, ceai de macese.
Dacă motivul - scăderea tensiunii arteriale:
Puteți bea ceai puternic, cafea, cravată strâns un cap batista timp de 20-30 minute, culcă-te cu picioarele ridicate, este posibil să se ia o tinctura Schisandra, ginsengÎn cazul în care cauza - ateroscleroza, este necesar pentru a atinge expansiune si curatarea arterelor. A se vedea. Articolul „ateroscleroza“

În cazul în care cauza dureri de cap oboseala:
O baie caldă sau partea inferioară a piciorului la glezna în apă fierbinte timp de 10 minute. Cineva din contră rapid a scăpa de dureri de cap va ajuta la duș rece pe picioare - este necesar să-l ia timp de 1 minut. Uneori ajută la douche. Este util să stea liniștit într-o cameră întunecată, fără a include televizorul și calculatorul
Bea ceașcă de infuzie fierbinte de menta sau balsam de lămâie. Uneori poate ajuta la ceai de mușețel.

Dacă cauza bolilor infecțioase dureri de cap. atunci acesta poate fi îndepărtat, periere frunte și tâmple mentol ulei, balsam „asterisc“. T. a. Acest tip de durere este cauzată de intoxicare a corpului, este recomandat să bea multe lichide. Foarte ajuta la ceaiuri cu lamaie, zmeura, miere de albine. Aceasta ajută ceai de scorțișoară (1 g per cană de apă clocotită).

În cazul în care acest lucru este supratensiunea. a scăpa de durere poate ajuta la masaj gat, umeri si cap. Poate ajuta la medicamente anti-anxietate (tinctura de valeriana, menta, gastei), ameliorează spasme ale vaselor de sânge, un tampon de încălzire cald pe umeri și gât timp de 20 de minute - acest lucru va ajuta la ameliorarea tensiunea mușchilor. Acesta poate ajuta, de asemenea, balsam „Gold Star“

Cefaleea de tensiune - simptome - tratament de remedii populare.

Ponderea acestui tip de durere de cap a reprezentat 60% din totalul durerilor de cap, în timp ce migrena - 30%.

Spre deosebire de durerile de cap de migrena pot fi recunoscute de simptome.
Simptomele migrenei. Pulsatil, de multe ori se extinde la o parte a capului. Convulsiile ultimele de la câteva ore la câteva zile, însoțite de greață și chiar vărsături. Durerea este severă, o persoană în timpul unei crize aproape nu se poate face nimic
dureri de cap Tensiunea - simptome. Durerea este întotdeauna două sensuri, care acoperă atât de multe ori în templu și frunte sau se extinde hoop sau capac. Ea sau o stoarce, sau a întregii zone în interior. În conformitate cu intensitatea durerii tolerante: ușoară sau moderată. În cazul în care migrena trece printr-un maxim de trei zile, dureri de cap de tensiune poate dura săptămâni sau chiar ani.

Spre deosebire de atac de migrenă, care pot fi prevenite sau ameliorate numai, de dureri de cap pot fi eliminate pentru totdeauna, t. Pentru a. Statul este achiziționat.
99% din dureri de cap de tensiune este însoțită de tensiune musculară. La pacienții cu mușchii încordați ai gâtului și capului: Chewy, frontală, temporală. Când tensiunea acestor muschi, vase de sange si nervii sunt situate în grosimea lor nu funcționează. Reducerea fluxului de sânge la cap, rupt scurgerea. Din aceasta, și dureri de cap.

dureri de cap Tensiunea - cauza.
Tensiunea poate provoca dureri de cap:
1. rece (temperatura aerului ambiant ca redusă și foarte rece de alimente)
2 frizură Inconvenient
3. alimente picante
4. ochelari incorecte
5. Stresul
6. anxietate cronică
7. osteocondrozei a coloanei cervicale
Cefaleea este adesea insotita de anxietate si depresie, palpitații, insomnie, toate aceste condiții crește durerea, un cerc vicios.

dureri de cap Tensiunea cu osteocondrozei.
În cazul în care dureri de cap este cauzată de tulburări ale coloanei vertebrale, persoana care de multe ori se trezește în dimineața cu durere. Pentru a vindeca această durere, trebuie să ne vindece mai întâi a coloanei vertebrale. Ar trebui să fie de cel puțin trei luni pentru a restabili dedice musculare și a tonusului vascular. Acest lucru va numai activitatea fizica: mersul pe 1,5-2 ore pe zi, înot (de preferință, pe partea din spate) exerciții.
Foarte util în tratamentul ipplikator Kuznetsova. Acesta funcționează pe un model simplu - dacă este plăcut, confortabil, astfel încât muschii se relaxeaza, imbunatateste fluxul de sange, presiunea revine la normal. În cazul în care procedura trece prin puterea, apoi spasme musculare crește. Ai nevoie să-și petreacă cel puțin un curs de două săptămâni de tratament, de zi cu zi ipplikator impunerea unei zone de guler și scalpului. În timpul tratamentului pacientul se identifică prin simțurile sale, cineva confortabil face procedura de 2-3 minute, iar cineva ar putea dormi pe ipplekatore toată noaptea.