Durere în nas cauze, simptome și tratament

Multi pacienti pot auzi ce se confrunta cu dureri in nas. Acest sentiment destul de incomod și pot provoca disconfort proprietarului. cauzând astfel acest simptom și cum să-l depășească?Cauzele senzație de durere în pasajele nazale

Durere în nas, nu este mai puțin frecventă. Experții spun că există mai multe motive.

 1. Prezența rinitei. Acest motiv este familiar pentru toată lumea. Coriza se manifestă penetrare datorată în corpul de infecții virale sau bacteriene. Când rece umflarea apare adesea la nivelul mucoaselor, nazale și mucus nazal.
Dar este de remarcat faptul că infecția virală nu este întotdeauna o durere în nas de o răceală. Acest fenomen se datorează faptului că persoana încearcă suflată tot mucus. El face acest lucru în mod frecvent și sever. De aceea, vasele de sânge și țesuturi în sarcina de încercare nas.
 • Prezența unor boli mai periculoase ca sifilis sau tuberculoza. Aceste boli duc la distrugerea țesutului osos. De multe ori în primele etape ale unui astfel de proces este nedureros. Dar atunci când este pornit boala, pacientul poate simti un puternic sentiment de durere.
 • Tratamentul necorespunzător al răcelii comune. Acest motiv este că pacientul pur și simplu refuză să vadă un medic și răsfățați-vă. În cazul administrării incorecte sau cronică înseamnă apare o reacție adversă, ceea ce duce la dezvoltarea durerii in pasajele nazale.
 • Apariția sinuzita. Boala apare atunci când o persoană a început să rănească o infectie virala si lasa boala urmeze cursul. Pacientul suferă adesea de dureri severe la nivelul sinusurilor. De asemenea, simptome care însoțesc sunt senzația de durere în cap, congestie a pasajelor nazale, slăbirea și stare generală de rău.
 • Aspectul de herpes. Această infecție poate avea loc nu numai în gură, dar în cavitatea nazală. Boala este o infecție virală. Caracterizat prin apariția unor formațiuni mici pe straturile interioare ale membranei mucoase. De multe ori, pacienții nu sunt conștienți de prezența herpes, și durere apar ca urmare a suflare a nasului. Se tratează boala nu are nevoie, pentru că după câteva zile, el merge singur.
 • Leziuni în cavitatea nazală. Un astfel de fenomen se produce atunci când primesc leziuni în zona feței. Pentru a evita alte probleme, este necesar de a vizita un medic pentru un consult amănunțit.
 • Apariția fierbe și streptococ. Cel mai adesea, boala apare la copii de vârstă preșcolară. Motivele acestui fenomen sunt mâinile murdare pe care copiii să ia în gură și a bagat nasul. În această boală, răceala comună nu este, și pe aripile nasului, vârful unei partiții sau a unei erupții cutanate sub formă de fierbe. La toate acestea, există alte semne sub forma unor indicatori de temperatura a crescut, tulburări respiratorii și slăbirea generală.
 • O reacție alergică. Boala în prezent, nu este mai puțin frecventă. Frecvente la copii preșcolari, femeile însărcinate și persoanele cu vârste cuprinse între douăzeci și douăzeci și cinci ani la între. Pacientul poate suferi de rinită, mâncărime, strănut și lacrimă. Durere în nas se produce din cauza umflarea la nivelul mucoaselor puternice
  Pentru a elimina simptom neplăcut, aveți nevoie pentru a afla cauza durerii.


 • Durere în nas

  Durere în nas cauze, simptome și tratament

  Pentru a scapa de disconfortul în cavitatea nazală, pacientul trebuie să vadă un medic. El va diagnostica si de a identifica cauza bolii.
  În cazul în care nasul unui inflamat rece, este necesar să se efectueze tratamentul medical.

  Acesta este după cum urmează.

  • Utilizat ca un vasoconstrictor Nazivin, Snoop, Tizin. Acestea permit de a elimina umflarea și eliberați respirația. Dar nu abuzează de ele, deoarece nu va fi dependenta la droguri.
  • În spălarea căilor nazale. Atunci când o sare perfectă infecție virală sau infuzie de plante. Aceste fonduri pot fi achiziționate de la chioșcuri. În compoziția sa conține sare de mare. Acestea includ AkvaLor, akvamaris, Marimer. Dar ele nu sunt ieftine, și se termină destul de repede.
   Se prepară o soluție cât posibil și la domiciliu, folosind aceeași sare de mare.
  Atunci când infecțiile bacteriene sunt sfătuiți să utilizeze sodă sau o soluție furatsilinovoy. furatsilin este disponibil pentru vanzare in farmacii. Disponibil sub formă de tablete galbene. Este demn de remarcat faptul că acestea nu se dizolvă în apă, și, prin urmare, înainte de a le utiliza ar trebui să se pisa.
  Efectuați procedura de care aveți nevoie de zece ori pe zi sau la fiecare două sau trei ore.
 • Utilizarea agenților antivirali sau antibacteriene. În cazul în care pacientul are o infecție virală, ajutorul medicamentelor, care includ interferon.
 • Ca medicamente pe bază de plante utilizate. Acestea includ Pinosol. Acesta este compus din uleiuri esențiale.
 • Dacă o infecție bacteriană sau numit Polydex Izofra.

  Dacă există durere severă secreții nazale abundente, care dă la obraji sau frunte, este posibil să vorbim despre prezența sinuzitei.

  Durere în nas cauze, simptome și tratament

  Boala trebuie tratate cu grijă:

  • Soluție lavajul nazal de sare de mare și furatsilina. Componentele trebuie să fie alternate de fiecare dată;
  • Aplicarea locală a antibioticelor în formă Polydex sau Izofry;
  • primesc preparate din plante în forma Sinupret;
  • antibiotice interne ca Flemoksin, Amoksiklava, amoxicilina.

  Dacă sinuzita este într-o stare de neglijare, pacientul va petrece sinusuri puncție. Procedura este neplăcută, dar supusă tratamentului bolii vor fi eliminate. Dar, de cele mai multe sinuzitei vine din spate, iar puncția trebuie efectuată din nou.

  În rinita alergică, trebuie mai întâi să identificați cauza, care poate fi ascuns în praf de uz casnic, parul de animale, praf, produse chimice de uz casnic, alimente, polen și medicamente. Dacă dețineți este dificil de a face, este posibil să se efectueze teste de reacții alergice cu ajutorul unui medic.

  Când este găsit cauza, medicul va prescrie următoarele mijloace.

  1. Picături Vibrocil. Ei vasoconstrictor și acțiune antihistaminic. Numit de adulți și copii pe an.
  2. agenți hormonali ca Nasonex. Ele reduc umflarea cu țesut și de a elimina inflamatia. Acestea ar trebui să fie utilizate o dată pe zi, dar durata cursului de tratament poate fi de până la patru săptămâni.
  3. Antihistaminicele. De asemenea, permite de a elimina umflatura si elimina reactia alergica. Medicamentul se intra in organism, ajuta organismul sa produca anticorpi la histamină.

  În copilărie, numit de scăderea sub formă de Fervex, Zodaka, Zirteka. Pacientii in varsta pot lua Claritin, Suprastin, Aerius, Tavegil.
  În cazul în care pacientul este găsit infecție cu herpes, apoi se tratează nu este necesar. Suficient pentru a lua medicamente antivirale ca Arbidol, Tsifekona, Kagocel.

  In absenta rece, dar prezența congestiei căilor nazale, se pot folosi metode de inhalare. Ar trebui de asemenea să aerisiți camera și umidifica aerul de multe ori.

  Când escoriații, totul este mult mai complicat. Boala este cauzata de bacterii, și de aceea necesită o terapie cu antibiotice. Antibioticele sunt pentru uz intern. Și pe piele are nevoie de instrumente de inflamație frotiu, cum ar fi Levomekol, unguent Wisniewski sau tetraciclină.