Durere în gât la adulți

Angina - această boală neplăcută pentru persoanele de orice vârstă. Foarte des aceasta boala afecteaza copiii care sunt în grup și își transmit reciproc și germeni patogeni, dar o durere în gât și ar putea amenința un adult. Aceasta boala apare nu numai pentru cei cărora le place să se trateze singuri inghetata. Vom încerca să înțelegem de ce există o durere în gât la adulți, deoarece fluxurile și cum să vă protejați de la ea.Cauzele amigdalită la adulți

Angina apare de obicei din cauza unei infecții, care provoacă stafilococul sau streptococ. Boala poate fi diagnosticată imediat, dar numai după câteva zile, când infecția care devine pe amigdale, progresează. De obicei, o persoană devine infectat cu angină de la alți oameni - purtători ai infecției. În plus, cauza bolii poate fi consumul de alimente la rece, un sistem imunitar slăbit, și chiar și abundența de praf în cameră.

Simptomele de amigdalită la adulți

- durere în gât, care devine din ce în înghițirea mai puternic. Uneori, pacientul înghiți toate foarte dificil.

- umflarea gâtului, din cauza care membrana mucoasă capătă o culoare roșu aprins.

- dureri de cap severe.

- slăbiciune generală, stare generala de rau si dureri in tot corpul peste tot corpul.

- temperatura corpului crescută care apare brusc. uneori este foarte dificil de a aduce temperatura în jos.

- Pacientul este periodic într-o stare de febră.

- Din când în pot să apară dureri abdominale timp, însoțite de vărsături și pierderea apetitului.- Plaque alb pe amigdalele. Poate fi aranjate într-o plasă sau sub formă de concentrație uniformă răsadnițe solid alb în amigdale inflamate.

tipuri de angină

1. purulente amigdalita. Cu acest tip de infecție a bolii, dezvoltat pe lacunele mucoase se acumulează treptat pe măsură ce secreții purulente care se deplasează treptat spre exterior. Stanga acumulările de puroi în exterior sunt tub de culoare gălbuie.

2. catarală angina. Cu acest tip de boală se observă amigdale creșterea în dimensiune, acestea sunt acoperite cu un mucus special. purulentă cu aproape nici acest tip de angină pectorală.

3. necrotica afecțiune numită angină în cazul în care puroi și inflamația progresează atât de rapid și puternic, care contribuie la schimbările în structura amigdalele și formarea de ulcere pe suprafața lor. Cu acest tip de angina poate dezvolta necroza, adică dispariția lor.

Tratamentul Sore la adulți

Angina tratate în mod necesar cu antibiotice. Cu ei în medicul complex, de obicei, recomandă luarea de medicamente anti-inflamatorii, și medicamente anti-alergice. Este foarte important pentru tratamentul local al gâtului și amigdalelor cu antiseptice pentru a preveni dezvoltarea în continuare a infecției.

Pacientii recomanda de obicei repaus la pat, pentru a restabili organismul a avut loc cât mai curând posibil. Împreună cu medicul de medicamente, de obicei, prescris pacienților care economisesc dieta, nu irita dureri în gât unele produse. Se recomandă să se bea ceai cald, zmeura, musetel sau plante medicinale. Puteți utiliza, de asemenea, compot de fructe sau băutură de fructe, în mod normal, în cazul în care pacientul le poartă și ei nu sunt prea acide. Alimentelor poate prefera o supă de lumină și piure de cartofi.

Pentru a vă proteja de o durere în gât, medicii recomandă să tempereze corpul, mananca mai multe alimente care au vitamine și pentru a evita hipotermie. De asemenea, asigurați-vă că pentru a consolida sistemul imunitar, atunci va avea un risc mai mic de a dezvolta angina.