Durere în fesa stânga și dreapta și picioare talie cauze si tratament

La un popor la fața locului moale ia instinctiv lovituri neașteptate și terenuri în toamna. Aceasta a declanșat o protecție subconștientă a altor părți ale corpului, și astfel obținute leziuni ale țesuturilor fesieră necesită adesea tratamente complexe. Fesele sunt date simptome de durere și boli ale altor organe. De exemplu, în cazul coloanei vertebrale problematice, boli grave infecțioase (cum sunt osteomielita), tumorile maligne si chiar patologii cardiovasculare.Cauzele durerii în fesă

Durere în fesa stânga și dreapta și picioare talie cauze si tratament

Mulți dintre ei, pentru că fesele sunt înrădăcinare pentru alte părți ale corpului. Cele mai frecvente cauze sunt asociate cu inflamația, leziuni ale țesuturilor moi, boli ale coloanei vertebrale și a articulațiilor. Dacă se întâmplă să „sta“ fese, bolnavi ei pot abia mai puțin din cauza patologii grave. încălcările sistematice ale fluxului sanguin tesuturilor moi sunt cu probleme concrete, și chiar complicații.

Un nerv sciatic prins

Boala este cauzata de oprimarea radacinile nervoase, vertebrele asociate cu deplasarea, tulpina sau inflamatie a tumorilor din tesuturile inconjuratoare. Acest tip de nevrite se manifesta prin durere severă, lumbago, dureri de spate, disconfort cu presiune mână lumina asupra coloanei vertebrale lombare. În patologia acestor probleme apar pe o parte a corpului, care afectează fese.

Unde este nervul sciatic

La om, există două, ambele nervoase provin de la departamentul poyasnichngo. Acestea sunt considerate cele mai mari din lungime. Ramificarea în pelvis, nervii sciatic coboară sub acoperirea fibrelor musculare si paralele cu partea posterioară piciorului se extind la fosa poplitee, unde divizat în medial și lateral fire tibia peroneu.

simptome ciupi

 • durere nevralgice acuta sau dezactivat din compresia nervului apar „spate mai mici“, iar apoi transmise de fese, pe toată lungimea nervului.
 • Amorțeli ale membrelor inferioare, combinate cu degetele furnicături.
 • slăbiciune musculară: ei cu greu păstrează tonul, aud rau la efort și mișcări bruște.
 • Spasmul mușchiului piriformis (responsabil pentru deplasarea soldurilor si picioarelor), și prindere inflamație a nervului provocator sciatic (simptom sciatică).
 • tulburări de mers: atunci când încearcă să reducă durerea, pacientul apasă pe partea opusă a pacientului locuri un podvolakivaet picior.
 • Golirea Involuntară: acest simptom rar necesită îngrijire medicală imediată.
 • Dureri de spate lombare, dureri în fese în timpul sarcinii la femei: o sarcină suplimentară asupra pelvisului duce la ciupirea terminațiile nervoase. Numit de tratamentul nervului sciatic in casa, inclusiv un set de exerciții.


În cazul în care o durere în interiorul fesa

Durere în fesa stânga și dreapta și picioare talie cauze si tratament

Din cauza proceselor patologice în țesuturile durerii fesier este în măsură să devină acută, mai ales atunci când ședinței, în mișcare rapidă. senzații dureroase în fese, provocând daune mușchilor și a ligamentelor articulației șoldului. fese unbearably inflamat atunci când ședinței din cauza abcese, furuncule. ton lung mușchii fesieri atunci când se face o poziție fixă ​​se transformă trăgând de durere, este transmis la partea inferioara a spatelui și picioarelor. Aceste probleme pot provoca, și pentru a da simptome de durere.

În locul injectării

Durere în fesa stânga și dreapta și picioare talie cauze si tratament

Printre efectele neplăcute de preparate injectabile relativ inofensive sunt considerate fotografii „fierbinți“. În acest caz, seringile sunt umplute cu preparate cu vitamine, antibiotice, medicamente consistență vâscoasă. Sigiliul la locul de injectare rezolvă mai mult de o zi, inflamat. Dacă în loc de mușchi seringii aterizat în țesutul gras sau pacientul overstrains fund, forme forfetare dureroase (infiltrare). Din intepatura vasului rănit obține o vânătaie. După contactul cu acul în nerv, se poate dezvolta o complicație.

Durerile de spate în fesă dă

Durere în fesa stânga și dreapta și picioare talie cauze si tratament

durere jart în fața moale, nu este doar le permite să identifice adevărata cauză. Pot să apară în fese, în cazul în care o persoană care sparge greutățile sale de ridicare spate. Devine fibrele musculare microfracturi la tracțiune. În acest caz, există o durere în fesa stângă, care radiază în picior. procesele patologice ale coloanei vertebrale lombare și sacrale (dureri lombare, osteoartrita) aduce al cincilea punct de roadere simptome de durere, cu întărirea activității fizice.

Cu hernie între disconfort vertebre apar mai întâi în spate, fese și laba piciorului dreapta sau la stânga. „apar“ pielea de găină. senzații și sciatica similare, dar completat cu deficiențe de mobilitate. Persoanele cu boli ale articulatiei sacroiliace, osteoartrita sold sufera de simptome de durere severă fesa dreaptă, încearcă să schimbe poziția sau sta în picioare.

Cum de a trata nervului sciatic la domiciliu

Durere în fesa stânga și dreapta și picioare talie cauze si tratament

 • Medicamente: analgezice, antiinflamatoare și accelerează de sânge în țesuturile fese.
 • SIDA: comprese calde sau reci, băncile medicale.
 • Efecte fizice Gentle: utile pentru întărirea fizioterapie din spate (exerciții, cum ar fi ciupituri a nervului sciatic: Plimbare pe fese, „bicicleta“ culcat pe spate, solduri rotative, stretching); si scuturare frecarea (masaj în timp ce ciupit nervul sciatic face fără presiune).
 • Metode de fizioterapie care previn agravarea: UHF, băi de parafină, electroforeză.
 • Important: cum de a vindeca nervului sciatic, rezolvă un medic.