Durere în cauzele abdomenului și ce să facă bisturiu - medicale

Durere în cauzele abdomenului și ce să facă bisturiu - medicale
Durerea apare brusc. Ea poate apărea oriunde pe corpul nostru. apare Mulți dintre noi, uneori, dureri în abdomen. O astfel de durere pot fi cauzate de diverși factori: tulburări abdominale, boli ginecologice, boli ale coloanei vertebrale și așa mai departe. Dacă o fată îngrijorat cu privire la durere severă în abdomen, poate indica spasme musculare ale unor organe interne. De asemenea, foarte des diverse procese inflamatorii provoca o astfel de durere.
Fetele mai mici dureri abdominale mai des decât bărbații. Acest lucru se datorează structurii anatomice a corpului. Diferite boli ginecologice provoca cele mai multe ori durerea. Durerea poate fi însoțită de alte simptome, cum ar fi hemoragii la nivelul tractului genital. În astfel de cazuri, trebuie să vă adresați imediat medicului dumneavoastră, deoarece aveți nevoie pentru a determina cauza durerii și eliminarea acesteia pentru a evita complicații grave. În cazul în care durerea este dureri, au frisoane și febră, indică prezența infecției în organele pelvine. Oricare ar fi durerea nu a fost, în cazul în care este însoțită de alte simptome si deranjeaza in mod regulat tu, atunci asigurați-vă că pentru a contacta un medic și nu auto-medicate și nu încercați să-l rezolve cu ajutorul analgezice.

De ce doare abdomenul inferior?

Abdomenul poate răni oriunde: în mijloc, dreapta, stânga, sus sau de jos. În acest articol, vă vom spune de ce durere în abdomen. În cazul în care o fată îngrijorat de durere la nivelul abdomenului inferior de pe partea dreaptă, durerea este constantă și ascuțit, este probabil ca motivul este apendicita. În astfel de cazuri, o nevoie urgentă de a apela un medic și du-te la spital. Dupa apendicita este indepartata chirurgical.

În cazul în care durerile de stomac și nu există nici o poftei de mâncare, greață și vărsături, este probabil ca aceasta este o boală a tractului gastro-intestinal. În astfel de cazuri, este necesar, de asemenea, pentru a apela o ambulanță la un medic tine si diagnostic examinat. Uneori, pacientul trebuie să ia la spital pentru a face o ecografie a cavității abdominale.

dureri abdominale inferioare poate fi declanșat de sângerare intraperitoneală. Într-un astfel de caz, dar durerea va fi unele simptome: leșin și prăbușirea vaselor de sânge. Această condiție este foarte periculos, deoarece poate duce la moarte. Prin urmare, trebuie să apelați imediat un medic.

Uneori doare nu numai abdomenul inferior, dar partea inferioara a spatelui, precum și apare urinarea privat. Adesea însoțită de durere la urinare, și, uneori, cu eliberarea de sânge și impurități. Aceasta indică o problemă a tractului urinar. În acest caz, trebuie să se refere la un nefrolog, el va ocupa de cercetare necesare si sa se prescrie un tratament.

Femeile gravide experienta de multe ori dureri în abdomen. Cu toate acestea, orice durere ar trebui să alerteze, deoarece acestea pot indica un flux patologic de sarcină. În cazul în care apar abdomen durere ascuțită, este posibil să aveți o sarcină extrauterină femei. Dar nu întotdeauna există durere din cauza patologii. În cazul în care durerea nu este constantă și nu este ascuțit, nu ar trebui să provoace o mare emoție. Astfel de dureri este necesar să se informeze medicul ginecolog. Când sarcina se apropie de sfârșit, durerea în abdomen pentru a deveni fată obișnuit.

Ce conturi pentru durere?

După cum sa menționat mai sus, dureri abdominale poate provoca o varietate de boli ale organelor digestive. observate deseori cu constipatie sau tractului urinar boli infectioase. În astfel de cazuri, este necesar să se înceapă tratamentul precoce pentru a preveni boala merge în stadiul cronic.

Pentru acele femei care sunt gravide, dureri abdominale se încadrează în două grupe: a obstetricale și non-obstetricale. durere obstetrică apar în cazurile în care cojile placenta. Acest lucru poate indica faptul că amenințarea de avort spontan. Pentru a evita acest lucru, o femeie ar trebui să abandoneze complet activitatea fizica, fumatul si alcoolul, de la alimente sarate si grase. Dacă durerea pronunțată, este necesar să se meargă la spital și a observat acolo. durere non-obstetricale apar în tulburări ale activității tractului gastrointestinal.Cel mai adesea, durerea apare brusc și pot fi șterse caractere. In astfel de cazuri, medicul poate suspecta prezența unor boli cronice ale cavității abdominale. Bolile cronice sunt periculoase, deoarece acestea sunt tratate mult mai dificil. Provoca dureri abdominale, uneori, nu recunosc ușor. De asemenea, nu este întotdeauna posibil să se determine locația sa. Stomacul poate trage în zona inghinală, iar apoi durerea se poate deplasa de la dreapta la stânga, precum și coborâte și ridicate.

În orice caz, dureri abdominale mai mici ar trebui să vă avertizăm. Nu este necesar să se auto-medicate și sper că totul merge de la sine, fără consecințe. În cazul în care durerea este necesară pentru a apela un medic sau de a obtine testate. Durerea poate duce la consecințe grave și chiar moartea. durere acută ulcere cauzate, gastrita, colita și alte boli cronice. Uneori, această durere, există complicații, care numai pot fi indepartate chirurgical. Prin urmare, este foarte important pentru tratarea bolii la momentul respectiv.

De ce femeile au dureri abdominale inferioare

fiziologie pentru femei este diferit de bărbați. Prin urmare, mai mici dureri abdominale pot fi cauzate de diferite motive. În primăvara și toamna abdomenul inferior la femei durea din cauza inflamarea organelor pelvine. Hipotermie, imunitate slăbit, bolile virale - toți acești factori provoacă dezvoltarea bolilor cronice.

Este demn de remarcat faptul că o astfel de durere afecteaza aproximativ 50% din femeile de vârstă reproductivă. Cel mai adesea, dureri abdominale apar din cauza inflamație a ovarelor și a uterului. Dacă nu începe să trateze boala, ei vor începe la progresul. Foarte dureri periculoase, care apare în partea de jos în partea stângă a abdomenului, și care dă înapoi sau rect. În astfel de cazuri, trebuie să contactați imediat un medic ginecolog.

Cea mai frecventă cauză a durerii la femei este menstruatie. Această durere este numit algomenorrhea. Acesta poate fi administrat în marginea de jos a spatelui și chiar. O astfel de durere este considerat normal și nu necesită nici un tratament. Acesta poate fi ușor îndepărtat cu ajutorul analgezice. Dar dacă durerea este întotdeauna puternic, este încă necesar să se consulte cu medicul ginecolog.

boli ginecologice foarte mult (uter fibrioma, endometrioza, infecții cu transmitere sexuală și altele asemenea), și toate acestea provoca dureri la nivelul abdomenului inferior. In tesutul endometrioza, care este o structură similară cu endometru, se extinde la alte organe. Durerea in aceasta boala apar in timpul actului sexual in timpul menstruatiei, precum urinare și defecare.

Alte cauze de dureri abdominale

Unele boli cu transmitere sexuală provoacă dureri în abdomen. Astfel de boli includ Chlamydia si gonoreea. Durerea, de asemenea, poate fi declansata de sarcina ectopica, ruptura de trompa uterina.

Boli ale tractului urinar care duce la apariția unor dureri abdominale inferioare. Aceasta cistită, urolitiaza. Atunci când obstrucție a intestinului subțire sau mari există dureri în abdomen și în jurul buricului. În toate aceste cazuri, nu se poate determina cauza propriei lor durere. Prin urmare, este necesar să se consulte un medic. După o examinare completă, el a stabilit diagnosticul și prescrie un tratament adecvat.

În durere acută și severă în abdomen este recomandat să apelați imediat un medic. Înainte de sosirea sa, este recomandabil să nu bea analgezice, pentru a nu complica diagnosticul. Este mai bine dacă un medic însuși dă analgezic.

Durere în cauzele abdomenului și ce să facă bisturiu - medicale

Trage mai mici dureri de abdomen și piept

Există mai multe motive din cauza pe care-l doare pieptul și trage abdomenul inferior: uterul se pregătește pentru zile critice, la începutul sarcinii, boli, etc. Atunci când astfel de simptome, este de dorit să se consulte un medic, care va afla cauza și, dacă este necesar, se prescrie un tratament.

Durere în cauzele abdomenului și ce să facă bisturiu - medicale

Durere în abdomen. douăsprezece motive

Durerea abdominala poate aparea in fiecare. Există douăsprezece motive pentru apariția lor, care pot fi asociate cu diverse boli, malnutriție, slagging și alți factori. Cel mai adesea ele provoacă boli cronice.

Durere în cauzele abdomenului și ce să facă bisturiu - medicale

Soreness ovarian ciclu de 26 zile

Cauzele durerii poate fi un chist ovarian (tumori, tumori ovariene) sau ooforitei (inflamația fanere în interiorul ovar). În acest caz, femeia simte o durere sâcâitoare în abdomen, care dă la talie, și slăbiciune, și, uneori, vărsături și greață.

Durere în cauzele abdomenului și ce să facă bisturiu - medicale

Durere la nivelul abdomenului inferior

Durere la nivelul abdomenului, indica boli grave. Când durere severă nevoie pentru a vedea un specialist. Spasmele pot indica insuficiență renală sau hepatică. Cauza durerii este inflamația la nivelul organelor.