Durata de viață a pisicilor la domiciliu

acţiuni articolul

Condițiile care afectează speranța de viață a animalelor de companie. Cât de mulți câini și pisici trăiesc corcitură de rasa un sfinx.

Orice persoană care are sentimente calde pentru animalele de companie, speră că va fi o parte preferată a vieții pentru mulți, mulți ani, dar, din păcate, acest lucru este imposibil. Natura ar avea, că oamenii trăiesc mai mult decât acele specii care iau rădăcină la domiciliu este cel mai bun. Câți câini trăiesc potaie? Durata medie a vieții de câine corcitură este de 10-12 ani. Pisicile care traiesc putin mai mult - aproximativ 10-14 ani.În plus, animalele vechi au nevoi foarte specifice și sunt deosebit de sensibile în ultimii ani ai vieții sale de cancer, artrita, boli cardiovasculare și boli ale dinților. Și din aceste boli au redus foarte mult calitatea vieții și au nevoie de îngrijire suplimentară, precum și la om. Suplimentarea animalul de companie dieta antioxidanți, fitonutrienți și acizi grași omega-3 pot imbunatati starea animalului de companie iubit de viață și de a extinde anii vieții sale. De asemenea, această abordare va ajuta la mentinerea functiei cerebrale si pentru a minimiza schimbările de comportament.

viața animală - nu zahăr

Cel mai lung Speranța de viață a unei pisici care a fost înregistrat este mai mare de 30 de ani. Guinness Book of Records are cea mai veche pisica, care a murit la vârsta de 36 de ani. În dimensiunea umană, vârsta pisicii, la 30 de ani, este de 130 de ani, și în vârstă de 34-36 de ani, pisica - este de 150-160-tiile asupra persoanelor în vârstă. Există dovezi că, în Scoția pisica de rasa pura obișnuită a trăit la varsta de 40 de ani.

pisică normală internă, în medie, vii 14 ani, iar rasa de animale mixt sau rasă pură absolut trăiesc mai mult decât rasa pura. Dacă știți cât de multe sfincsi vii, pisicile din rasa atât de unic, iar această perioadă este de numai 8-10 ani, animale consangvinizate, în comparație cu ei, doar centenari. reprezentanți ai Homeless casa familiei pisica la aproximativ jumatate din perioada pentru pisici domestice, deoarece calea lor de viață este găsit mai multe lupte, accidente, boli, prădători și afectează în special penuria de alimente.

Durata de viață a pisicilor la domiciliu


O trăsătură distinctivă a acestei specii este faptul că pisicile sunt în măsură să mențină capacitatea de a continua acest fel, chiar și în vârstă foarte vechi. De exemplu, un douăzeci și pisica cu aceeași eficiență aduce pisoii, precum și cinci ani de vârsta animalului. Dacă te duci înapoi la standardele umane, este - o femeie, este capabil să poarte un copil la vârsta de aproximativ 95 ani.

Durata de viață a câinilor este de aproximativ aceeași ca și pisica - o medie de aproximativ 12 de ani. Caracteristici suplimentare ale acestui tip includ următoarele condiții. câinii de talie mare trăiesc mult mai puțin, aproximativ o treime sau jumătate, decât omologii lor mai mici. Mai mult, mai pur sânge, organismul animal mai sensibile la o varietate de boli cronice severe - câini corcituri durata de viata poate fi de 203 ori mai mare decât Pekinez. Câini de mărime medie trăiesc aproximativ 8-10 ani. Animalele care asigura o nutritie buna, casa de zi cu zi și de îngrijire veterinară trăiesc mai mult. Câinii vagabonzi și acele animale care sunt încă intacte de sex opus în ceea ce privește procreare, trăiesc o viață scurtă.

Spre deosebire de pisicile, câinii sunt mai predispuse la stres situație de mediu, în special împotriva separării de gazdă. Astfel de efecte negative ale stresului asupra sistemului nervos al animalului nu poate lăsa amprenta pe sănătatea animalului.

Speranța de viață în unele specii de animale

Bine de știut:

Medicamente pentru durere la câini, care pot fi folosite la domiciliu. LECTURĂ ESENȚIAL.

Medicii noștri vă va spune cum să faci o lovitură intramuscular câine, intradermic și intravenos. Tehnica de injectare și pregătire proceduri detaliate.

Pericolul poate capcana peste tot. Otrăvitoare la pisici plante de interior pot provoca simptome intoxicații severe, ar trebui să știe orice proprietar.

Aflați mai multe despre ce să se hrănească câinele acasă, luând în considerare beneficiul diferitelor produse, cum să calculeze dieta câini cu hrănire naturală.

pericol Otrăvitoare pândește peste tot pisici. Luați în considerare principalele substanțe toxice care pot provoca intoxicații de pisici, descrie simptome și tratament.

Răspunsuri la multe întrebări despre câini pentru scăldat - cât de des puteți să vă spălați câinele când vă puteți scălda catelul tau, pentru a folosi sampon uman este permis, și altele.

Acest articol descrie modul în care să aibă grijă de un câine în casă ar trebui să arate ca un câine sănătos și ce să facă în situații dificile.

Ați primit un al doilea câine în casă: vă vom arăta cum să introducă animalele pentru a aplatiza mai multe probleme de interacțiune a puilor și câinii bătrâni.