Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al

La momentul Dugout au fost de tip foarte comun de locuință. În primul rând, ele nu necesită costuri ridicate de construcție; Al doilea avantaj este secretul lor - pe o notificare le face mult mai dificilă în comparație cu clădirile convenționale. A treia virtute: astfel de clădiri sunt foarte bine izolate. Iarna nu este rece în ele, iar vara - foarte cool. Al patrulea avantaj de a obține viteza de erecție. Spre deosebire de cele mai multe dintre clădirile pe care le poate construi o colibă ​​pentru a doua zi, dacă nu te distras, și chiar mai mult - dacă lucrarea nu este singur.

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen alDefinită în ceea ce privește

Cei mai mulți oameni cred că scobită (cu propriile sale mâini făcute sau găsit și adaptate nevoilor dvs.) - este în mod necesar ceva brut, de culoare închisă și în subteran. Cu toate acestea, acest lucru nu este destul de adevărat. Camera, amplasat în întregime în subteran, printre specialiștii numit „transee“. În viață, este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și mult mai puțin interesant, cu excepția cazului în gherilă în timpul luptei. Acest pirogă este mai atractiv și confortabil.

Dugout așa cum este

Firește, scopul principal al unei astfel de locuințe - de supraviețuire, și cel mai confortabil. Pe lângă avantajele deja menționate, o pirogă în pădure are o serie de avantaje. În primul rând, acesta își păstrează bine căldura, chiar și atunci când se stinge focul. Recuperatorul sau cort pe care o astfel comoditate nu oferă. Iar dacă dota cuptorul pirogă, nu da drumul la piatră sau lut case.

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al

Nora, situat adânc sub pământ, mereu umed. Dugout nu este în pericol, dacă nu este într-o mlaștină, sau prea aproape de iaz, și chiar și în gresie. Cu toate acestea, o persoană rezonabilă în măsură să se prevadă astfel de consecințe.

Dacă sunteți interesat de apreciere - a pus pe acoperișul gazon și să nu prea geometrică. Timp de o săptămână acoperire obișnuit, și refugiu va fi similar cu următorul movilă, deși este situat într-o zonă deschisă. Pădurea este cu greu cineva va observa casa ta.

materiale necesare

Sincer, fiind construit scobită cu mâinile lor, de obicei, ceea ce este disponibil. Cu toate acestea, dacă aveți posibilitatea de a aduce la șantierul de construcții, materiale de „non-naturale“, care poate facilita funcționarea în continuare, cel mai bine este să-l folosească. Astfel, în condițiile cele mai favorabile vor avea nevoie de un recuperatorul 12 (dacă lungimea lor este de 2,5 m), 70 stâlpi și 6 120 m - 5 și jumătate, lapnikom - aproximativ cinci cuburi de sârmă (opt kilograme) și 2 foi de tablă ondulată. Dacă există o sobă de tabără, uși și ferestre - casa va fi deosebit de confortabil, dar ambele pot fi înlocuite cu materiale la îndemână, chiar și în detrimentul confortului.

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al

trucuri suplimentareÎn principiu, Dugout corectă permite mersul pe jos pe ea în vizualizare completă. Cu toate acestea, în cazul construcției pirogă primitive, făcute cu propriile mâini, facilități speciale nu pot oferi. Condițiile de viață poate fi îmbunătățită, în cazul în care podeaua este de a stabili placi sau stalpi strâns montaj. De asemenea, ei pot arma pereți adăpost: și estetic, și mai cald (vara - izolație mai rece încă). În cazul pereților de iarnă planificate acoperite cu argilă și înconjurate de gazon; este de asemenea de dorit să se doteze a doua ușă tambour. Există o oportunitate de a aduce la șantierul de construcție de materiale izolatoare moderne (de exemplu, plăci de spumă) - pirogă va fi chiar mai sigure și mai cald.

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al

a opțiunilor de înlocuire

Desigur, nu întotdeauna tot ce ai nevoie pentru a livra la un loc de refugiu facilități. Nu vă faceți griji: materialele moderne pot înlocui vechi. Dacă construit pirogă cu propriile sale mâini, și pentru a aduce firul nu este posibil - Nader scoarță de copac, tăiate în crengi subțiri (de preferință cu salcie, în cazul în care se află în apropiere), colecta rădăcini tineri consumate. Pentru izolarea termică este mușchi foarte proastă. Desigur, acesta va trebui să fie uscat, astfel încât să nu se îndoaie în apropierea zidurilor.

Ei bine, acum puteți afla în detaliu modul de a face Dugout cu mâinile.

reguli de locație

Înainte de a începe de construcție, ar trebui să planifice totul în mod corespunzător. Pentru a începe, ia în considerare vânturile predominante. Dugout trebuie să fie amplasate astfel încât vântul dominant sufla din lateral, în perete, în cazul în care nu există nici o ușă.

Cel mai bun loc, în cazul în care vor fi spectatori casa ta va deveni deal sau zona ușor ridicat - atât mai puține șanse de inundații de apă subterană.

desene finite de clădiri viitoare, de stabilire a dimensiunii stoc. Înainte de a face o pirogă cu propriile sale mâini, trebuie să ne amintim că acesta va fi încălzit din interior, care este, cel puțin clapboard. Dar oamenii rezonabili, de asemenea, participa la un sistem de încălzire, astfel încât grosimea plăcilor trebuie să fie multiplicate cu trei (două straturi de lemn, plus un strat de izolație).

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al

stadiu inițial

Când totul este calculat și marcat, începe cel mai dificil, consumatoare de timp și de stadiul neinteresante. Dacă site-ul dvs. are gazon prismotrennom, acesta trebuie să fie eliminate. Acesta va fi util în viitor și pentru izolare și pentru mascare. Cele mai multe faze neinteresante de lucru cu privire la modul de a face Dugout cu mâinile lor - este săpat gropi. În primul rând baionetă săpat lopata, cu sol afânat. Apoi, în cursul participa lopeți - este aruncat afară din pământ planificate de fundație 50 de centimetri de margine. Nu mai aproape: perimetrul este destinat să formeze acoperiș. Fundația pit ca urmare ar trebui să fie de doi metri adâncime (în Dugout după ce toate încă nevoie de o podea).

construcție efectivă

Când groapa este gata, se toarnă în coloane pentru suporturi și căpriori sunt plasate. Aceasta din urmă poate fi consolidată în pământ, sau pus pe traverse. Ele sunt un recuperatorul sau busteni pus pe sol. Dacă te gândești cum să construiască o colibă ​​doar din resturi de materiale, precum și căpriori și stâlpi din recuperatorul. Cine știe, recuperatorul - este un trunchi de copac, cu un diametru de 5-11 cm Dacă este posibil, livrarea de materiale, recuperatorul înlocuite conducte metalice, canale, unghiuri, sau alte materiale de construcție .. Calitatea de bază necesare pentru stâlpii și căpriori - putere.

Acoperișul este cel mai important

În orice clădire, lucrul cel mai important - este fundația și acoperișul. În cazul în care pereții nu sunt foarte fiabile, ele pot fi consolidate mai târziu. Deoarece baza de acoperire și astfel accentul nu se va trece: ele sunt de la bun început ar trebui să fie de încredere. Prin urmare, dacă sunteți interesat în a ști cum să construiască o pirogă cu mâinile, concentrându-se pe partea de sus. Grinzile ar trebui să pună poli, și nu cea mai subtilă, 3-5 cm în diametru. Acest lucru va fi tavan. Ei au nevoie pentru a pune din nou în spate, încercând să evite lacunele. Bond, de asemenea, au - fie prin cablu (născuți, ramuri flexibile), sau cuie.

Va trebui doar să instalați soba (ca coș de fum văzut doar printr-o gaură în acoperiș, care este derivat din conducta de ei) și placi de învelire culcușuri. Dacă aveți nevoie de un fel de estetica - folosind, de exemplu, imagini. Dug nu poate fi destul de convenabil, dar, de asemenea, locuințe frumoase numai.

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al

Dug propriile sale mâini descrierea detaliată și desen al