Du-te! Natural (ho! Neycheral Holistic) cat food uscata

Du-te natural - mâncare excelentă, dezvoltat de medici veterinari și nutriționiști certificate pe o tehnologie complet nouă pentru animalele de companie în toate etapele vieții.Du-te natural - alimente sănătoase și gustoase preparate cu piese proaspete suculente de pui, somon proaspăt și o varietate de alte surse de proteine ​​animale.

Formula unic de alimentare oferă animalul de companie excelent de sanatate, vitalitate si fericire. Sa dovedit a fi o mulțime de consumatori.

GO! - produse alimentare holistică complet echilibrată pentru câini și pisici, create cu toate caracteristicile unei diete sanatoase. Compoziția hranei pentru animale include doar cele mai proaspete ingrediente, cultivate în aer liber în ferme canadiene, faimos pentru ecologia. Pentru a asigura animalele de companie cele mai bune alimente care le-am inclus în ea proteinele animale din cele mai bune grăsimi de calitate și utilizate cele mai avansate tehnologii disponibile în prezent. Feed nu conține OMG-uri, hormoni, produse secundare, coloranți.GO! 3 este reteta unica:

  • Vrei alimente pe deplin bezzernovoy, bogat in proteine? GO! FIT + GRATUIT - bezzernovaya formulă, bogată în proteine ​​de înaltă calitate. Primele 6 ingrediente din compoziție reprezentată de proteine ​​animale. Este o dieta complet echilibrata, care este potrivit pentru hrănirea zilnică a câinilor și pisicilor.
  • Uita-te pentru digestie sensibilă alimentare sau alergii alimentare? GO! SENSIBILITATE + SHINE - mare pentru toate pisicile și câinii. Mai ales bine daca digestia sensibila animalului de companie sau intoleranță de componente separate. Bogat în proteine ​​de calitate înaltă și acizi grași omega-3 și omega-6.
  • Preferați întregi de alimente de cereale? GO! ZILNIC DE APĂRARE - formula cereale integrale, îmbogățit cu proteine ​​de înaltă calitate, concepute pentru a satisface toate nevoile animalului tau de companie. Pentru câini și pisici. Formula de „toate etapele vieții.“

Du-te! Natural (ho! Neycheral Holistic) cat food uscata

Du-te! Natural (ho! Neycheral Holistic) cat food uscata