Dressing cu mâinile sale

Banya Real Rusă este de neconceput fără o sală de așteptare. Ea servește nu numai pentru a proteja împotriva pătrunderii aerului rece în camera de aburi, ci un salon în care să se pregătească pentru primirea procedurilor de baie și să se relaxeze la o ceașcă de ceai sau un pahar de bere. Construi propria lor dressing - asa ca da spiritul distinctă, master, și va da baia de finisare stil original scrise de mână.Noțiuni de bază

Dressing cu mâinile sale
Jurnal băi clădiri livrate, instalate aragaz, abur nedezvoltate, iar acum puteți lua o sală de așteptare. Acest site este în baie trebuie să fie bine izolate, deoarece găzduiește și oaspeții vor petrece aproape cele mai multe ori, chat peste o ceașcă de ceai sau un pahar de bere. Deci, este foarte important să-l construiască în mod corect și să arma pereții.

În primul rând, ceea ce este aranjamentul de o sală de așteptare - se încălzește. În această lecție, avem nevoie de anumite cunoștințe și abilități. Se încălzește camera dressing - este una dintre cele mai importante clădiri din baie, și finisare necesită anumite abilități. Încălzirea în baie, în special predannika, este mai bine pentru a instala cu ajutorul unor specialiști, bine, căptușirea pereților de izolație se poate face în mod independent.

Utilizat în mod avantajos pentru folie din polietilenă de izolare sau mai mică - silicat de sodiu. Ca și în ultimii ani, câștigă teren în popularitate a materialului, numit de popor „o izolație specială în sala de schimbare“, destul de ușor de pus mâinile.

Această izolație asigură retenția de temperatură și, prin urmare, confortul interior, și le așteaptă pereții camerelor în teacă foarte ușor. Finish vestiar acest tip de sisteme de încălzire este convenabil și ușor de utilizat. Aceasta depinde de dispunerea corectă a izolației camerei de schimbare.

La încălzirea vestiarul cel mai important lucru - să ne amintim că, în camera libera circulație a aerului este foarte importantă. Aceasta va preveni acumularea de condens, și, în consecință, putrezire grinzi de lemn ale cadrului. încălzire instalat corect, contribuie, de asemenea, siguranța și operarea în siguranță a unui jurnal de lungă. Respectarea acestor factori va fi foarte util să se încălzească fanii, de asemenea, foarte bucuros să știu că toată această lucrare a fost făcut pe cont propriu.
la partea de sus

Sexul in camera dressing - piatra de temelie

Următoarea etapă de lucru - podele etaje în vestiar. Mulți oameni cred eronat că acest lucru nu este o problemă deosebit de importantă, și sunt gata să-și podele din orice lemn. Acest lucru este fundamental greșit. Deoarece în umiditatea camerei dressing nu este mult mai mică decât în ​​camera de aburi, arborele poate fi selectat ținând cont de această caracteristică, puternic și care nu fac obiectul cariilor.

Expertii recomanda utilizarea podele din lemn de stejar si zada.
Umpleți podeaua nu este recomandată în vestiar cu beton. Podelele trebuie să fie cald, care va asigura temperatura corespunzătoare în întreaga cameră. În caz contrar, revenirea aburului fierbinte în sala de așteptare rece poate fi plină de probleme de sănătate.
la partea de sus

Facem pereți

Dressing cu mâinile sale


După parchetul, izolația și procedeul continuă pereții. Un început bun - este jumătate din bătălie, astfel încât schimbarea placări camerei trebuie să fie făcut în mod corect, ținând cont de toate nuanțele și particularitățile. Și alegerea corecta a lemnului pentru acoperirea sau garnituri de placi de shpuntovochnyh este foarte important.

Deși materialul de placare nu este atât de mult expus la umiditate, ca plăcile de parchet, dar nu trebuie să uităm de condens.

Cum sa suprapus stilul tau - o chestiune de gust, și tehnice speciale nu contează. In mod traditional aranjament de popular pe verticală, cel puțin - orizontală și diagonală. Poate fi pus dusumea se suprapun, această metodă este foarte popular în ultimul timp.

Pereții interiori ai camerei de schimbare, la aspectul frumos și estetic, lemn de asemenea, poate fi placată, alegerea de gazdă - fie din lemn de rasinoase sau lemn de esență tare. În cazul vopsirea pereților, folosiți agenți numai hidrofuge, care nu numai că durează o perioadă lungă de timp în camera fierbinte umed, dar, de asemenea, protejeaza pielea de expunerea la lemn și temperatura apei.
la partea de sus

Furnizarea de lumina soarelui spațiu

Deoarece vestiar - nici o cameră de aburi, atunci el are nevoie de o mulțime de lumină. Prin urmare, fereastra - o condiție prealabilă. Experții nu sunt de acord cu privire la problema. Unii cred că ferestrele trebuie să fie mare: pătrunderea unei cantități suficiente de lumină solară contribuie la protecția naturală a zidurilor împotriva umezelii de saturație.

Alții susțin că ferestrele ar trebui să fie mici, în scopul de a preveni ieșirea căldurii din camera de aburi. Dar, atunci când sunt utilizate în construcția de băi și încălzirea sala de așteptare a tehnologiilor moderne de încălzire și menținerea temperaturii, problema dimensiunea ferestrelor, probabil, retrogradat în fundal.
la partea de sus

Interiorul și mobilierul

Dressing cu mâinile sale
Deci, după terminarea toate construcții și finisaje de lucru, am ajuns la cel mai important și plăcut etapa: vom desena interiorul o sală de așteptare. Deoarece această cameră să se relaxeze, pentru a face confortabil, confortabil și convenabil. În mod tradițional, pentru proiectarea, puteți utiliza stilul clasic de baie ruseasca, dar cel mai adesea proprietarii se deplasează departe de stereotipuri si dressing, iar interiorul devine un domeniu real, pentru fantezii de designer.

Atunci când punerea în aplicare a acestora merită să ne amintim că, dacă doriți să arma pereții camerei în schimbare și părțile individuale cu ceva pe partea de sus a arborelui, apoi alege pielea: baza de tesut este inacceptabil.

Dar, fie că, poate, principalul lucru pe care ar trebui să fie în vestiar pentru a oferi o distracție - este o masă, canapea, scaune (sau o bancă și scaune), un cuier de haine, un televizor pentru a vedea jocul de fotbal de baie sau un film interesant, și un frigider în care va exista întotdeauna o bere rece, care este atât de frumos să aibă o băutură după saună. Cum de a decora o baie - este alegerea proprietarului.

Deci, să rezumăm. După cum vedeți, pentru a construi și dota un dressing - nu este suficient doar simplu, dar, de asemenea, distractiv și ușor de a face frumos și confortabil cu propriile lor mâini. Puteți activa îndemânarea și imaginația.

Dar orice leagăn, finisare cere să urmeze câteva reguli de bază care vă va oferi cele mai bune rezultate:

  • Izolați în mod corespunzător camera dressing, nu lipsește o singură fantă;
  • Calculați suprafața sălii de așteptare pe baza de 1,3 metri pătrați pe persoană - acest lucru va ajuta pentru a evita aglomerarea inutilă și apropierea excesivă;
  • Ai nevoie pentru a face camera mai spațioasă; specialiști numit dimensiune preferată de 140 x 203 centimetri pătrați, mai important, lățimea nu a fost mai mică de m;
  • Amplasat în rafturi dressing și rafturi pantofi și alte detalii, și a pus un scaun confortabil;
  • Organizează sertare pentru lemn și cărbune, astfel încât acestea sunt întotdeauna la îndemână pentru surcele: acest lucru este usor de facut cu ajutorul unor unelte de tamplarie si cutii;
  • Puteți decora camera dressing ca tu de cuviință.

Aceasta este, regulile de construcție și amenajare a camerei de schimbare pe baza recomandărilor de urmat, și dorințele lor proprii maestru de baie, care poate fi limitată doar la aceste recomandări și logica elementară.

Aderarea la aceste sfaturi, vă va asigura camera de confort de așteptare, -teplo dvs. de baie și confort, și le familia si invitatii tai - confort, sănătate și de petrecere a timpului liber plăcut, și în același timp, și de a face o sută nu este dificil de a construi o baie si dressing in casa.
la partea de sus