Dior otravă pură - «Ce este Poisson„recenzii ale clientilor

Am dat peste comentarii meu Poisson parfum preferat de la Dior. Pentru distracție Am citit comentarii altora. În general, la fel ca și a mea.

Eu folosesc aceste spirite. Nu râde. mai mult de 10 ani.Prima mea impresie a fost - un deliciu! Am stropit pe plăcerea de piele și de experiență.

Și apoi. Din păcate, eu nu mă simt de acest parfum. absolut Nu pot să simt. Se spune că modul în care ar trebui să fie în cazul în care parfumul vi se potrivește. Dar cum doare ceva. Tot ce simt aroma, și eu însumi - nu. Suflet batistă și-l adulmece)))

Sticla este foarte frumos, scoate în evidență aspecte ale sale perle sclipitoare. Se pare pe raft elegant și drăguț, confortabil într-un fel.GrainOl recomanda Dior Poison Pure

Vă rugăm să evaluați utilitatea revizuirii

Noul parfum Poison Pure Christian Dior a creat pentru o femeie emoțională, senzuală, sexuală. Esența Poison Pure parfum - stralucire care provin de la proprietarul său, sunetul inimii ei, puterea ei, magnetism. Vino mai aproape și de captură aroma proaspătă și flirt ispită, parfum de pielea ei ... Prospețimea citrice contrastează cu abundența de flori înflorite și nuanțe de chihlimbar si mosc adaugă senzualitate aproape tangibil si feminitatea. Notele includ portocaliu, bergamot calabreză, mandarinei siciliene, iasomie, gardenie, lemn de santal, ambra, mosc alb.

Mama ta spune numele este foarte potrivit. Cu toate acestea, există o opțiune în stil englezesc - „Poison“. Un Poisson în franceză - pește

Bozhechkitymoy. Tu mă va ierta, desigur, dar cum. Puteți utiliza parfum de 10 de ani, și pronunță-l ca Poisson. Nu citești numele de pe sticla? E ca celebrul „Verseys“))))