Din ochi umezi ce iarna lăcrimarea tratament pentru ochi

Din ceea ce ochii mei sunt de udare în timpul iernii? Tratamentul lăcrimarea ochilor

Foarte adesea oamenii se plâng. că ochii lor încep să se rupă, odată ce ei merg afară în timpul iernii. lăcrimare persistente oferă o persoană mare inconvenient în comunicare, pentru că oamenii din jurul tau nu pot înțelege imediat ceea ce este motivul pentru care interlocutorul dintr-o dată pentru nici un motiv dat drumul la lacrimi.Avem tendința să credem că lacrimile curg din ochii lui atunci când oamenii se supără și glandele lacrimale produc cantitati excesive de lichide, care nu reușește să scape pe canalele slezovyvodyaschim. Lacrimile au format în orbita ochiului, iar apoi ele curg de-a lungul suprafața frontală a globului ocular, hidratarea si hranirea corneei. Prin canalele slezovyvodyaschie lacrimă cade în zona nasului și se evaporă acolo.

Atunci când mergeți afară în timpul iernii din cauza subrăcire se produce spasm canaliculele lacrimale, din cauza care lacrimile nu poate scăpa de fisurii optică în cavitatea nazală. care provoacă ruperea. Dacă ați fost în lacrimare excesiva la rece, vă așteptați ca va trece de la sine, nu ar trebui să fie. Cereți imediat asistență medicală, el va afla cauza lacrimare si sa se prescrie un tratament. În cazul în care fluxul de lacrimi de îngustarea sau blocarea canaliculele lacrimale, medicul poate organiza sistemul lacrimal intubare, a cărei esență este de a extinde prin sonda tubulii introducerea slezovyvodyaschih.

Ochii pot rupe și datorită sensibilității crescute a corneei la îngheț, lumină și vânt. Aceasta este văzută de obicei în oameni ca anomalie congenitală. În astfel de cazuri, este mai bine atunci când ieșiți în stradă purta ochelari de soare, și înainte de mers pe jos să se scurgă într-un vasoconstrictor picături pentru nas pentru a respira liber. Persoanele în vârstă de rupere poate fi pur fenomen de vârstă.

Din ochi umezi ce iarna lăcrimarea tratament pentru ochi

După cum știți, cu vârsta, mușchii pleoapelor și lacrimală sacului slăbi. mușchii Slabita nu poate rezista la impactul de aer rece și a altor tipuri de sarcini și ochi vărsat lacrimi pentru nici un motiv. Consolidarea muschii pleoapelor si sacul lacrimal se poate exercita numai pentru ochi. Cel mai simplu dintre ele - pleoapele închise ermetic de 5-10 ori în dimineața și seara.Simptomele de lipsă în organism sunt somnolenta, oboseala, aversiunea la lumină strălucitoare, apariția „Zayed“ în colțurile gurii, membrelor reci și degetele de la picioare, și, uneori, chiar și la crampe picior nocturne. Lupta fără ruperea umple de potasiu și vitamine organismului în acest caz, este inutil. Este urgent de a revizui dieta ta și îmbogăți cu alimente bogate in potasiu si vitaminele B2 și A.

Din ochi umezi ce iarna lăcrimarea tratament pentru ochi

Pentru că ochii umezi pot fi, și de factori externi, cum ar fi purtarea lentilelor de contact, utilizarea de produse cosmetice de calitate slabă și umiditate scăzută în cameră. La urma urmei, de iarnă în birouri sau apartamente in aer usuca din cauza lucrărilor de dispozitive de încălzire, pe ceea ce corpul încearcă să răspundă la o creștere a eliberării de lichid lacrimal. Fii atent la nas, în cazul în care acesta este uscat, și lacrimi curg din ochii lui, este necesar să se gândească la umidificarea camerei.

tulpina ochi constantă din cauza pentru a lucra la calculator, citirea sau improprie purtarea lentilelor de contact poate contribui, de asemenea, la ochi umezi. Pentru a afla ce este cauza ochii umezi, încercați să nu poarte lentile de contact pentru mai multe zile, nu stau mult timp la calculator și să încerce să se odihnească ochii. În cazul în care îmbunătățirea nu se produce, atunci, probabil, motivul de produse cosmetice de calitate slabă pe care le utilizați. Cream, fard de pleoape, rimel si creioane pot provoca iritatii si ochii umezi. Determinați dacă produsele cosmetice nu sunt din vina problema este foarte ușor, aveți ceva timp pentru a picta ochii și să nu renunțe la nutriție a pielii din jurul ochilor crema antirid.

Ca un prim ajutor măsuri din cadrul lăcrimare ochii pot aplica lotiuni de pungi de ceai de ceai verde sau negru. Ei calma ochii și calma iritația. Puteți spăla, de asemenea, ochiul cu o soluție slabă de ceai negru. De la remedii populare mijloace eficiente de ruperea unei mei. Decoctul

Este necesar să fiarbă un litru de apă și se pune în apă clocotită două linguri spălate mei. Bulionul să fiarbă la foc mic timp de 10 minute, apoi se îndepărtează de la căldură și se răcește. tampoane umede într-un bulion de cald și a pus pe pleoape timp de 10-15 minute. Deja o săptămână după decoctul de ochi mei opri tratament de udare în frig.

Calma ochii. elimina iritarea ochilor și ochii umezi poate ajuta, de asemenea, reduce supa de musetel, kalonhoe, aloe, galbenele, trandafir șolduri, petale de albastrea de flori, pătlagină, cimbru și semințe de chimen. Dintre aceste fierturi de plante face loțiuni pentru ochi și, astfel, reduce inflamația.