Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu

În timpul iernii, străzile sunt acoperite de un covor alb pufos. Ce Anul Nou dispensează cu fulgi de zăpadă și nămeți? O astfel de frumusete se poate face la domiciliu pentru a te copii. Învățăm, din care poate fi zăpadă, care va decora apartamentul dumneavoastră.Principalele metode de a face zăpadă artificială

nu neapărat pentru a cumpăra un instrument special pentru crearea de fulgi de zăpadă artificială în

Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu
balonul. Puteți utiliza materialele care există în casa ta. Din ceea ce putem face zăpadă? Da, de fapt, așa cum este indicat de imaginatia ta. În orice gospodină este un set de materiale care se va potrivi pentru acest loc de muncă simplu de muncă.

Foarte des, zăpadă artificială realizate din scutece umplutura, spuma, ceara, săpun, pungi de ambalare, hârtie, spumă de ras, sare sau zahăr. Ați putea veni în minte altceva. Încercați să vă amintiți că există în coșurile tale. Scoate tot ce s-ar putea veni la îndemână.

Zăpadă din spumă

Dacă aveți orice bucăți nedorite de spumă, ei vor merge foarte bine pentru zăpadă artificială.

Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu
De altfel, acest material este adesea utilizat pentru ambalarea aparatelor și echipamentelor de uz casnic, prin urmare, consideră că este nici o problema.

Spuma poate decora crengi de brad. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să frotiu adeziv, cum ar fi PVA si se presara cu firimituri. Va arata foarte frumos. Dacă vom adăuga sclipici, strălucire ramura acoperit de zăpadă.

Zăpadă de săpun și spumă de ras

spumă de ras nu este ieftin, deci ar trebui să ia în considerare în primul rând, dacă sunteți gata pentru astfel de cheltuieli. Dacă da, nu ezitați să ia o cutie în mâinile sale. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un pachet de bicarbonat de sodiu și un castron mare. Se toarnă în ea conținutul canistrei și a turnat sifon. Acum trebuie să fim cu toții bine amestecate. Ca urmare, ar trebui să obțineți o multime de rece, de la care se pot modela fulgi de zăpadă.

ar trebui să utilizați o răzătoare pentru fabricarea de zăpadă din săpun sau ceară. Tu le macina si se amesteca cu pudra pentru copii. Se obțin fulgi mici. Pentru zapada a fost ca un naturale, să ia săpun sau alb lumânare.

Efectuarea de zăpadă de scuteceDin ceea ce putem face zăpadă încă? De la scutece. ei trebuie doar să fie noi. ei

Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu
compus din poliacrilat de sodiu și de care avem nevoie. Luăm foarfeca și a tăiat scutece, luând de la ei conținutul și adăugându-l la castron.

Când eviscerat toate scutece fierte, se toarnă într-un bol puțină apă. Se amestecă greutate și așteptați până când lichidul este absorbit în poliacrilatul. Dacă vă simțiți că apa nu este suficient, se adaugă și se amestecă din nou.

Peste o perioadă scurtă de timp masa devine ca o zăpadă adevărată. Acesta poate fi pus pe scurt în frigider. Atunci va deveni mai mult și rece. Asta folosind scutece poate face zăpadă cu mâinile lor.

Din ceea ce putem face zăpadă pentru decorarea?

Pentru a decora decoratiuni pentru pomul de Crăciun sau în aer liber, puteți folosi un polimer

Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu
argilă. Ar trebui să fie o crumble de bun. Poti sa o faci cu un ciocan sau mașină de măcinat. firimituri obținute trebuie presară cu înveliș adeziv Crăciun mingea sau un alt obiect. O astfel de zăpadă este posibil să se coloreze prin adăugarea unei argilă într-o vopsea polimerică sau cerneală. Iată cum să facă zăpadă rapid și ieftin.

ramuri mici pot fi decorate cu îngheț. El a făcut din sare și arată ca un lucru real. Se fierbe într-o cratiță de aproximativ 1,5 litri de apă (poate fi puțin mai mare) și se toarnă kilogram de sare grosier. Cand este dizolvat, într-un lichid fierbinte omite nuia uscat și se lasă pentru o vreme. Atunci când apa se răcește, se scoate si se pune pe hârtie sau ulei pentru a-cârpă se lasă să se răcească. Iney gata.

Aceste metode de luare de zăpadă sunt perfecte pentru decorarea decor acasă și cadouri. Dar, altele decât cele pe care, gazdele doresc să decoreze și mesele de vacanță. Spune-ne cum să facă zăpadă artificială la domiciliu, care pot fi consumate.

Efectuarea zăpadă comestibilă

Zăpadă pentru mâncăruri decor festiv făcut foarte simplu și rapid. Cel mai simplu

Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu
modalitate - de a lua de zahăr. Ele pot decora ochelarii. Pentru a face acest lucru, dip-le într-un sirop de zahăr și apoi. Efectul este pulverizarea de zăpadă.

Pentru a decora tort și fructe ar trebui să bici albusul până când devine o spumă albă omogenă. Amestecul este aplicat cu o perie si se presara cu zahar pudra. Apoi pune fructele în cuptor pentru un foc mic. După 2 ore, acestea pot fi îndepărtate și puse pe masă festivă. În acest fel puteți decora orice produse de patiserie.

Pentru carne de pasăre sau preparate pot fi făcute similar cu glazura. Folosiți numai sare în loc de zahăr. Se acoperă vasul într-o astfel de snowbank și a pus coace. Sosul va rămâne pe carne, creând impresia de zăpadă.

Acum, că știți de ce pot face propriile lor de zăpadă. Utilizați aceste sfaturi și veți vedea modul în gospodărie va fi măreția încântat de decorarea apartamentului. În plus, te vei distra și de a aduce bucurie copiilor.

Din ceea ce putem face zăpadă la domiciliu