Din ceea ce poate fi introdus în casă - Posturi populare

Îmi place foarte mult un collie mult, dar Collie unui prieten, casa o lână solidă, groază unora (deși este posibil ca ea (pentru lână) nu îngrijirea, sau un fel de probleme)


ca o opțiune - Cap sheltie, ca un fel de Collie, dar se pare ca un pic :))))
și, în general, mai vorbești despre Labradorul (sau de aur), probabil, într-o familie în care copiii sunt câinele ideal de caracter, dar asta e un copil de tine suficient pentru a merge cu câinele decuplată

Trebuie să spun că nu fac în mod special ca Collie de lână și lătratul strident. Dar, printre prieteni și-a păstrat aceasta rasa. câinele prietenului meu dostoval constant eredelya meu, pentru care a fost musca în mod repetat. Dar, femelele din aceasta rasa minunata „detohraniltsy“. Ei și copiii din curte pentru a obține departe nu dau - scoarță de copac, astfel încât pune urechile, și nu lăsa străini. Si este vorba despre doi câini diferiți, iar unul dintre ei nu este absolut instruită și copiii pasc. Sunt instruiți destul de ușor, sunt permise aproape toți copiii.

Aș dori să știu temperatura medie în spital :) Va multumesc. Vă rugăm să scrie înălțimea și greutatea fiilor tăi. Problema a apărut, care nici măcar nu cred. Și să-mi explice de ce lipsa de greutate, acest lucru atât de grav.

Și decât soda (gidrokorbonat de sodiu) preparate mai bune antantsidnyh (conținând gidrokorbonat de sodiu și cretă (sare de calciu))?

Foarte bine de ajutor Ayran, dar este numit Tang. Un produs din lapte fermentat, iaurt ajută, de asemenea, dar este acru și gros. Laptele ajută, e adevărat, uneori, eu beau Borjomi, după eliberarea gazelor. Dar, cel mai bun din Ira nu a putut găsi nimic mai mult.

Am avut de ales, sau chiar copiii lor, sau du-te la culcare. Am ales aceasta din urmă. Sarcina elementară, în opinia mea, dar eu nu pot verifica, deoarece nu există răspunsuri gata făcute pe internet. Și mâine va cere exact DMZ, deoarece ultima lecție în trimestru. Verificați pzhl. Se pare că acest lucru ar trebui să fie introdusă aici nu este ușor, și fără forme negative nu sunt livrate pentru un motiv oarecare. Sarcină: Completați folosit pentru a, n- # 712; t folosi sau a făcut. utilizați pentru a? iar verbul necesar din caseta pentru a finaliza senences. Având în vedere inserare: a.

1. nu a folosit.
2. Ați folosit pentru a petrece. (Live Nu am înțeles cum să inserați aici)


3. ea a folosit pentru a trăi în fermă (spălăm ca nu este aici)
4. Dreptul
5. nu a folosit pentru a bea

în cele din urmă se spală oriunde, fără a obține în sus)

2. Ați folosit să-și petreacă vacanța dumneavoastră în Brighton?
3. folosit pentru a spăla
4 dreapta
5 nu a folosit pentru a bea

Dragă mamă, vă rugăm să împărtășiți experiențele cu privire la adoptarea adulților (8-12 ani) fete. Cum a fost adaptarea? În măsura în care este posibil pentru a face din copiii „podroschennyh“ orfani de acasă? Am sperie povești despre faptul că, în această epocă a acestor copii sunt deja „știu prea mult“ și nu „domesticite“. Poate nu atât de înfricoșător?

Am luat un copil de 9 ani. A fost anul în care casa de oaspeți și 4 ani. Acum, aproape 13. Suntem bine. Cred că suntem foarte norocoși. Lumina este de fapt de aur copil - un fel, flexibil, târg. Cu acesta, puteți negocia întotdeauna, sau pur și simplu cere. Este natura acestui fapt, și era evident aproape imediat la întâlnirea.
Adaptarea a fost - mă. Nu a fost violent, dar pe termen lung, lent. Adoptarea definitivă și lyuboff am acoperit doar recent, după 3,5 ani :))
La problemki foarte detya este, este supărător, dar e ceva cu care se poate trăi. Ei bine, el învață calea cea mai grea. Ei bine, o gamă îngustă de interese. Stima de sine este instabil. Acum, adolescenți gândaci început. Cârnați ei, ea brusc, atunci nimeni nu-i place, nu observă, și toată viața este un eșec.
Ceva de genul asta :)

Avem o astfel de fată. Acesta a fost mult timp acasă, dar, de asemenea, blând, un fel, vesel, activ, generos. Fiica favorită la amețeli. A fost nevoie de 9 ani, nu a visat de dragoste, și, în general, am dorit întotdeauna un băiat, doar am fost deja de nesuportat fără copii. Adaptarea a fost, la naiba. Dar știi, acum totul pare a fi mai greu decât a fost în primul an, dar îmi amintesc acel sentiment și apoi fericit. Am grijă echilibrat cu ea, bajbaind urmări reciproc. Fata mea de aur, ea ma iubit mai devreme decât mine, inima ei copilărească ne iartă mult - oboseala mea, a aruncat între soț și rudele ei, lecții de staniu. Tocmai am învățat să fiu o mamă, și ea a fost mândru de mine.
Pe scurt, suntem bine. Avem nevoie de detalii, scrie PM.
Dar prietenul a revenit fata în vârstă de 7 ani, nu au de lucru au făcut, absolut. Cu copiii mai mari trebuie să caute ceea ce se poate face cu ele, dar întotdeauna interesant pentru copil. Înota în piscina, plimbare în pădure, role patinaj, schi, cântând, da nimic. să participe activ la viața lor, de a comunica cu prietenii lor. Ia un interes în orice moment al vieții lor, să asculte și să le audă, nu ajunge în suflet. Și cel mai important lucru - să fie sincer.

într-un cadru fără sticlă Vreau să inserați o broderie. Zavdney de perete acolo. Coase pânză albă? Cum se face? Mulțumesc.

7ya.ru - proiect de informații cu privire la probleme de familie: sarcină și naștere, părinți, educație și carieră, economie, timp liber, sănătate și frumusețe, relațiile de familie. Lucrarea site-conferințe tematice, blog-uri, a menținut ratingurile de grădinițe și școli, articole de zi cu zi publicate și concursuri.

Dacă găsiți o pagină de eroare erori, inexactități, vă rugăm să ne anunțați. Vă mulțumim!