Din ceea ce apare celulita - cauze și soluții

Celulita - este destul de comună din secolul douăzeci și unu. De ce este el acolo, și ce să facă, așa că nu apare, precum și modalități de a scăpa de el. Toate acestea puteți afla citind acest articol.Ce este celulita si de ce apare

Celulita - se acumulează grăsime subcutanată, care se manifestă pe piele sub formă de lovituri și neregularități. Este, de asemenea, numit „coaja de portocala“, deoarece pielea cu celulita este foarte similar cu o portocală.

Să încercăm să se ocupe de întrebarea de ce există celulita?

În general vorbind, putem spune că celulita din cauza încălcării unui număr de procese în organism.

În primul rând procesul de lipoliza, care conduce la faptul că organismul nu poate face față cu celule de grăsime de intrare la acestea perturbat, și ei încep să se acumuleze.

Cazurile de apariția celulitei

Să ne gândim mai detaliat cele mai comune cauze ale celulitei și în paralel pentru a încerca să răspundă la întrebări tulburătoare.

baieti celulitei

Deci, mulți oameni sunt preocupați de ce băieții nu au celulita?

Într-adevăr, cu ochiul liber se poate observa ca in celulita de sex feminin este mult mai frecvent.

Informații! Dacă te uiți la statistici, putem specifica și spune că 85% dintre femei a observat efectul de „coaja de portocala“, în timp ce la bărbați cifra este de doar 6%.

Acest fenomen poate fi explicat prin simpla anatomie. In corpul masculin celulele adipoase sunt aranjate orizontal și nu sunt la fel de aproape de piele.

Femeile, dimpotrivă, celulele adipoase sunt dispuse vertical și aproape de piele, ceea ce le face mai vizibile.

In timpul sarcinii

Deci, de multe ori se pune întrebarea de ce apare celulita in timpul sarcinii?

Acest lucru poate fi explicat cu ajutorul hormonilor. Deci, în timpul sarcinii precum și în timpul pubertății, menopauza, și așa mai departe, organismul este supus supratensiunii hormonale și recesiunilor care declanșează organismul pentru grăsimi stoc care cauzează celulita.

Fiți conștienți! De exemplu, studiile au aratat ca celulita apare in timpul sarcinii, in 20% dintre femei în timpul menopauzei, 25% din timpul pubertății la 12%.

celulita slabă

O altă întrebare foarte interesantă care plăgi cele mai multe femei, este întrebarea de ce apare celulita slabă. Dar, într-adevăr de ce?

Și toate pentru că genele noastre afectează, de asemenea, procesul de formare a celulitei. Toți suntem diferiți și fiecare are o intensitate diferită de a arde de grăsime, care depinde în mare măsură de bunicii părinților noștri.

Prin urmare, în cazul în care genele transmise la intensitate scăzută de grăsime-ardere, precum și o varietate de obiceiuri nesănătoase, nu contează, om subțire, sau plin, va apărea „coaja de portocala“.

În plus, există o serie de motive, de la ceea ce este celulita. În primul rând ar trebui să fie vârsta de remarcat.

Deci, suntem mai in varsta, cu atât mai puțin ne mișcăm, tonul mușchilor noastre slăbi, procesele sunt încetinite, există modificări în fundal hormonale care duc la acumularea de celule adipoase și a celulitei.

sedentar

Fiți conștienți! Un alt motiv, faptul că există celulita pe papa si Lyashkov este un stil de viață sedentar.

Astăzi, în cele mai multe cazuri de muncă sedentar, în biroul din fața calculatorului și așa mai departe. Și la locul de muncă ne petrecem 75% din timp, respectiv, activitatea este mică.Doar stresul este unul dintre motivele pentru apariția celulitei. În timpul eșecuri supratensiune apar în diverse procese, circulația, digestia, și așa mai departe.

Pentru toate acestea există o acumulare de grăsime în cele mai interesante locuri, de exemplu, sub coaste, în buric sau în partea din spate a capului.

obiceiurile dăunătoare

Și, desigur, obiceiurile noastre proaste asociate cu utilizarea de nicotina, alcool si nicotina înfundă organismul și încetini procesul de retragere a toxinelor și a deșeurilor, precum și toate contribuie la formarea celulitei.

Cum sa scap de celulita

Ce trebuie să ia măsuri care ar scapa de „coaja de portocala“?

alimentația corectă

Eliminați celulita la domiciliu. precum și a preveni, puteți utiliza alimentația corectă.

Deci, trebuie să mănânce mai multe fructe si legume, branza si iaurt, elimina din dieta ta produse din făină, iubit de multi fast-food, alimente grase si limitati aportul de dulciuri.

Este important să ne amintim că, în orice caz, nu mânca prea mult, mananca mult mai corect porțiuni 4-5raz mici pe zi decât o dată, dar.

Sport impotriva celulitei

Amintiți-vă! De asemenea, este foarte important să se joace de sport și să conducă o viață activă, care, în sine este un instrument excelent pentru pierderea in greutate

Dacă nu aveți timp pentru a merge la sala de sport sau de aerobic, este posibil să se facă un mic exerciții complexe la domiciliu.

Sau urca sau coborî pe scări în loc de lift, mersul pe jos la și de la locul de muncă pe jos sau o plimbare cu bicicleta.

Masaj impotriva celulitei

Informații! Foarte bine în lupta împotriva celulitei Masajul anticelulitic ajuta.

Această procedură îmbunătățește circulația sângelui și a fluxului sanguin la nivelul celulelor, procesele respectiv Decuplarea celulelor adipoase se produce mult mai repede.

folie de corp celulitei

Este, de asemenea, un mod preferat pentru multe femei este împachetări celulita la domiciliu. Această procedură curăță și hrănește pielea precum și îmbunătățește circulația sângelui, descompune celulele adipoase și afișează excesul de lichid din organism.

Este important să se înțeleagă. că totul este în contact strâns cu și proporționale și complementare între ele.

Deci, dacă faci masajul anti-celulita, dar în același timp să mănânce timp de noapte, cartofi prăjiți și chifle, rezultatul nu va fi vizibil.

Cel mai bine este de a aborda în mod cuprinzător problema și să urmeze dieta, exercițiul fizic și de a face o varietate de tratamente spa.

Amintiți-vă! Astfel, dacă urmați regulile simple și da-te si corpul cu cel puțin o jumătate de oră pe zi, problema de tipul format ca celulita pe picioare, fund sau stomac nu apar, iar corpul tau va fi frumos și atractiv.

Din ceea ce apare celulita - cauze și soluții

Există multe anti-celulita, dintre care cele mai populare sunt împachetări crema anti-celulită. Acestea sunt printre cele mai eficiente mijloace, dacă vrei să scapi de stratul de celulita

Din ceea ce apare celulita - cauze și soluții

Astăzi, pentru a lupta împotriva celulitei folosi o varietate de produse cosmetice. Printre acestea, topul celor mai bune mijloace de capete de sare pentru frecat de celulita.

Din ceea ce apare celulita - cauze și soluții

Celulita - este destul de comună din secolul douăzeci și unu. De ce este el acolo, și ce să facă, așa că nu apare, precum și modalități de a scăpa de el. Toate acestea puteți afla citind acest articol.

Din ceea ce apare celulita - cauze și soluții

Celulita - este o problemă larg răspândită a femeilor din întreaga lume. Noroi - acesta este modul corect de a lupta împotriva inamicului insidios și o modalitate foarte bună de a îmbunătăți starea pielii.

Din ceea ce apare celulita - cauze și soluții

Până în prezent, există mai multe căi și mijloace de combatere a celulitei si excesul de centimetri, iar unul dintre acestea este o folie de celulita la domiciliu.