digitizare de film

≡ Acasă → Phototechnique → digitalizat AS FILM ACASĂ

digitizare de film
Mulți cu siguranță au fost păstrate în arhivele casei zeci sau chiar sute de filme alb-negru și color. Arunca mana lor nu este ridicat, și urmăriți slide-uri printr-un proiector de diapozitive, în prezența unui computer modern este într-un fel nu simt ca ea. Deci, se pune întrebarea de film de transfer de la digital. Există două moduri diferite:1) scanarea filmelor folosind o fotografie-un scaner sau o tabletă cu un adaptor special pentru filme. scaner flatbed cu unitate de transparență diferă de capacul convențional cu lampă cu iluminare din spate monocrom.

2) susține din nou negative sau diapozitive cu un aparat de fotografiat digital.

Luați în considerare ambele opțiuni și să estimeze avantajele și dezavantajele fiecăreia.

Dacă există o casă pentru un astfel de scaner, precum și numărul de diapozitive sau filme este mic, această metodă este destul de acceptabil. Mai ales ca pentru a cumpăra echipamente scumpe pentru o singură utilizare greu rezonabilă. În plus, atunci când o cantitate mare de proces de scanare de film fotografic devine foarte obositor, deoarece un anumit cadru cu o rezoluție acceptabilă durează 4-5 minute, iar la scanner profesional cu o rezoluție bună la 10 minute.

Reia - este cel mai rapid, mai ieftine și de înaltă calitate versiune a filmului digitizare

Moduri de a reshoot filmele destul de mult. Unele necesită producția independentă de dispozitive destul de complexe. Metoda pe care am aduce, necesită puțin sau nici un echipament special și este destul de simplu de utilizat.Monitor PC-ul sau laptop

Într-un trepied montat la un alt aparat de fotografiat orice dispozitiv pentru fixarea filmului sau slide-uri. Sunt folosind în acest scop un cadru să alunece pe un proiector, un cadru de la marirea.

digitizare de film

În ambele cazuri, filmul nu are nevoie să fie tăiate, acesta este fixat sigur și ușor defilat. În scopul de a obține rezultate bune atunci când fotografiați filme, trebuie să le ia până la lumina, care este, sursa de lumină ar trebui să fie în spatele filmului. Sursa de lumină poate fi utilizat fie uniform obiect luminos, cum ar fi un monitor de PC sau notebook-uri. Acesta este cel mai ușor și cel mai eficient mod.

Pentru a obține o strălucire uniformă a ecranului, executați programul Adobe Photoshop și a crea un nou document de orice dimensiune, de exemplu A4. Vei primi o hârtie albă. Acum du-te la modul ecran complet, alb devine ecran complet.

digitizare de film

Aparat foto digital este prezentată doar o singură cerință - prezența modul macro. Mai mici distanța minimă la care macro poate mai bine. Ideal varianta va 2cm sau mai puțin. în mod normal, am închiriat un aparat Lumix de la o distanță de 1 cm. Cu cât dimensiunea camerei matrice (în megapixeli), se obține o rezoluție mai mare cadru. Distanța de la monitorul LCD este de 25-35 cm. Cele mai apropiate pixeli pe crearea de moar, a slăbit și mai mult strălucirea ecranului. Am stabilit valoarea minimă ISO, obturatorul și de a folosi modul de întârziere. Diafragma poate fi nu de mult de acoperire ca adâncimea câmpului, în acest caz, este influențată de nu va. Astfel, întregul proces de fotografiere (pentru un singur cadru) ocupă

După cum puteți vedea, totul este foarte simplu. Mult noroc!