Diferențele dintre ferestre 10 pro de la domiciliu

Pentru computerele desktop și notebook noul sistem de operare Windows 10 a fost lansat în mai multe versiuni. Pentru utilizatorii devin disponibile imediat versiunea Pro și Home, altele sunt concepute pentru utilizare in cadrul companiei (Enterprise) și educație (Educație).În ceea ce privește aspectul, este aceeași pentru toate edițiile: din nou meniul Start, care combinate elemente ale ambelor 7 și 8 sistem de operare. Making a devenit mai elegant decât cu Windows 7. De asemenea, a existat un asistent virtual Cortana.

Diferențele dintre ferestre 10 pro de la domiciliu
Pentru utilizatorii obișnuiți să actualizeze disponibile pentru Windows 10 Acasă și Pro și ridică multe întrebări în acest sens. Ce fel de sistem pentru a alege pentru a instala pe computer?

Ferestre 10 Acasă

Diferențele dintre diferitele ansambluri pot fi remarcat, nu fiecare utilizator. Versiunea Home este standard si potrivit pentru utilizarea acasă. Acest lucru va fi instalat pe majoritatea dispozitivelor comercializate.

Noile caracteristici pentru Windows 10 Pornire:

 • Ferestre Hello - un nou mod de a efectua autentificarea. Aceasta include abilitatea de a debloca computerul de amprente digitale, iris sau parametrii faciale. Conform planului de către dezvoltatorii se preconizează că noua caracteristică va permite de a proteja în mod fiabil datele utilizatorului.
 • Hiberboot și InstaGo. Aceste funcții oferă recuperare rapidă din modul de somn si accelerarea sistemului de boot.
 • Microsoft Edge - un nou browser, care înlocuiește bine-cunoscut pe Internet Explorer. După eșecul vechea versiune a browser-ului, compania a decis că nu mai este posibil să se corecteze și să-l complet înlocuit cu unul complet nou.
 • desktop-uri virtuale. Această caracteristică nu a fost în oricare din versiunile anterioare de Windows, utilizatorul poate folosi acum orice număr de desktop-uri pe același dispozitiv.


Dar nu toate inovațiile sunt de evaluare pozitivă. Minus 10 Windows Home care utilizatorul alege alegerea potrivită în procesul de actualizare.

Ferestre 10 Pro

Inovatii care au apărut în Windows 10 Home este în versiunea profesională. Dar utilizatorii de Windows 10 Pro sunt mult mai multe oportunități în selectarea actualizări și activitatea în diferite rețele. Această opțiune poate fi de asemenea folosit ca o casă, dar accentul principal este pe proprietarii de afaceri mici: protecția sporită a datelor, un set de funcții de prelucrare și lucrul cu documente, și așa mai departe.

Ferestre 10 diferă de la Pro Enterprise, la un moment dat, dar, în general, adecvat pentru desfășurarea nu numai mici, dar, de asemenea, întreprinderile mijlocii.

Vorbind despre update-uri, atunci utilizatorul va fi capabil de a primi nu numai standardul de renovare, dar noul program și sistemele de securitate, care sunt axate pe afaceri. De asemenea, în Windows 10 Pro, puteți personaliza tipul de actualizări instalate, gestiona programe individuale sau chiar să le abandoneze.

Deoarece versiunea profesională este încă intenționează să facă afaceri, este sporită de securitate a datelor, inclusiv a celor care sunt în nor.

Diferențele dintre ferestre 10 pro de la domiciliu
Dacă compara pentru Windows 10 Pro cu Windows 10 Acasă, are următoarele avantaje:

 • sprijini diferite dispozitive și avansate de management;
 • metode de criptare în transferul rețelelor de întreprinderi;
 • listă mai largă a standardelor de rețea;
 • management de la distanță, accesul la imprimante de birou și documente partajate;
 • Lucrul cu un nor;
 • dacă este necesar, pentru o mică taxă puteți să faceți upgrade această versiune la Enterprise;
 • Group Policy Management.

Toate cele de mai sus caracteristici de utilizator mediu nu este foarte necesar și, în general, a simplifica a face afaceri în raport cu lucrul cu documente. În principiu, prezența unui software specializat și utilizarea corespunzătoare, versiunea Pro poate rezolva probleme pentru întreprinderi mari, cel puțin pentru el, și există un ansamblu separat - Enterprise.

În general, în versiunea Pro care Acasă componente de bază sunt aceleași, singura diferență pentru instrumentele de afaceri.

În cazul în care utilizatorul mediu nu are nevoie de o componentă de afaceri, ediția acasă va putea face față tuturor sarcinilor. Dar, de asemenea, o versiune profesională este de asemenea potrivit pentru acasă.

În ceea ce privește prețul, și ambele versiuni ușor că nu este democratic. Există două moduri de a cumpăra - sau de actualizare existente sau descărcate de pe site-ul oficial al imaginii sistemului. Versiunea la care sistemul actualizat, depinde de sistemul de operare preinstalat.