Diaree și temperatura la adult cauze si tratament

Fiecare persoană în viață se confruntă cu diaree, care se manifesta scaune frecvente si moi. Aduce o mulțime de disconfort, atât de mulți oameni au încercat să recupereze, să ia medicamente antidiareice.Diaree și temperatura la adult cauze si tratament

Diaree și febră de 38 ° la adult sunt, de obicei, simptome de infecții grave, mai degrabă decât o boală separată. Auto-medicament poate provoca efecte adverse asupra organismului, eliminând simptomele bolii. În acest caz, sursa bolii ramane in organism.

De ce apare diareea

Diaree și febră adesea sateliți sunt bacteriene, virale (rotavirus), infecții parazitare, intoxicațiilor. Iată câteva dintre aceste boli.

 1. E. coli. Puteți deveni infectate prin carne, pește, produse lactate, legume, fructe, apă brută. Infectia poate merge de la o persoană la alta. Simptome: diaree cu sânge de până la 16 ori pe zi, dureri abdominale, greață, vărsături. Temperatură înaltă.
 2. Salmonella. Sursa de infecție - lapte crud, ouă insuficient sau insuficient, alimentele de origine animală, alimente crude. Temperatura crește la 40 °, diaree severă, scaun verde. Dacă suspectați o salmonella ar trebui să consulte imediat un medic pentru a începe tratamentul.
 3. Shigella. Boala în țările în curs de dezvoltare, este de obicei găsite în India, Thailanda și alte țări asiatice din sud. Simptome: îndemne fals scaune de toaletă, de temperatură. Șansa de infecție este extrem de mare. Apare amestecul scaun de sânge. Shigella sunt cunoscuți ca agenți de dizenterie. Ea începe întotdeauna brusc: slăbiciune, febră, diaree, dureri abdominale, având în lupte de caractere. De asemenea, există dureri de cap, greață, vărsături.
 4. Rotavirusul. De obicei, copiii se îmbolnăvesc, de multe ori de pre-școală, vârstă școlară primară. Există o temperatură de 39 ° și diaree severă. De multe ori cu contaminate sunt toți membrii unei familii sau a unui grup de copii. Particularitatea acestui virus este faptul că durează doar 3 zile.
 5. gripa Intestinal. Acesta se referă la grupa A cu rotavirus. Pentru suspectate nevoie urgentă de gripa intestinala pentru a apela un medic. Indigestie timp de 3 zile duce la deshidratare. Și poate fi foarte periculos. Culoare scaun de la galben la verde. Temperatura diaree severă la adulți cu gripa intestinale însoțite întotdeauna de rinită, inflamația gâtului. Aceasta este o trăsătură distinctivă a acestui tip de gripă.
 6. Hepatita. Cauzate de viruși și toxine. Scaun în alb, galben, piele, vărsături, greață, stare generală de slăbiciune, diaree și febră. abdomen Sore. Simptomele nu sunt întotdeauna clar exprimate, în acest caz, boala poate deveni cronica. Hepatita virală este de obicei numit boala mâinilor murdare. El este foarte contagioasă. Prin urmare, aceasta boala este - o ocazie de a consolida reglementările de igienă.
 7. Apendicita. În timpul atacului a avut diaree și febră ridicată, cu dureri în abdomen dreapta. În unele cazuri, este localizată în stomac, și apoi se duce în jos. Aceasta ajută doar o intervenție chirurgicală.
 8. febră tifoidă. boală periculoasă. Căldura și simptome indispensabile ponos- febrei tifoide. Pe abdomen apare erupție cutanată fină de culoare roșie. Aceasta ajută doar spitalizare.
 9. Pancreatita. Inflamația pancreasului. Poate fi diaree, crampe stomacale, și vărsături. Există o slăbiciune, umflarea stomacului. Temperatură ridicată. În pancreatita cronică, creșterea temperaturii de multe ori nu se întâmplă.


Frustrarea unui scaun un calator

creșterea intensivă a turismului, călătorii de afaceri în străinătate a determinat o răspândire foarte largă de infecții intestinale. Diareea calatorului - este o boală a țărilor din lumea a treia cu climat cald. Diareea la adulți este observată la 25-60% din călătorii.

Temperatura de diaree severă poate fi un răspuns la:

 • neobișnuiți sau apa contaminată, alimente,
 • schimbările climatice;
 • lipsa de igienă,
 • prost fierte, alimente prajite;
 • stres din cauza jet lag.

Orice persoană care este de planificare o excursie la climatul cald, trebuie să ne amintim ce să facă pentru a evita infecția. Trebuie sa bei, se spală, se spele pe dinți sau să cumpere apă fiartă.

Diaree și temperatura la adult cauze si tratament

Atunci când pentru a apela la medic

Există o serie de simptome, atunci când acestea apar, o nevoie urgentă de a apela la medic:

 • gură uscată;
 • febră;
 • amețeli;
 • slăbiciune generală, dureri de corp;
 • sete excesivă;
 • palpitații.

Momentul cel mai periculos pentru diaree cu temperatură este deshidratarea, tulburarea metabolismului electrolit. Din corpul afișează o mulțime de potasiu în sudoare, fecale, vomă. deficit de potasiu este cauza stop cardiac. Prin urmare, este nevoie urgent de îngrijire medicală.

Diaree și temperatura la adult cauze si tratament

Bacteriile și virusurile încalcă absorbția electroliților și celule de apă din organism. Există o reducere ziduri de intestine, astfel încât produsele alimentare nu este pe deplin digerat, nu absorbită.

Nu poți auto-medicate. Poate ajuta la antidiareice? Este puțin probabil, deoarece ameliorează simptomele, de obicei, fără a distruge viruși și bacterii.

În mod independent, a permis să ia medicamente numai pentru a reveni la rata de schimb de apă, electroliți, acidoză. De exemplu, Regidron.

Cauzele și tratamentul intoxicațiilor alimentare

Principalele cauze ale otrăvirii - igienă precară, mâini murdare, farfurii slab spălate, placi de taiere, cuțite. Otrăvirea vinovații poate fi, de asemenea:

legume și fructe nespalate pot provoca, de asemenea, diaree, la temperaturi foarte ridicate. Evita intoxicarea, este necesar să se asigure că produsele alimentare, în special carne, erau bine termic prelucrate. Bea numai apa fiarta.

simptome otrăvire la adulți apar în intervalul de la 2 la 12 ore dupa masa. Indispoziție, dureri abdominale, diaree, temperatura de 37 ° - sunt simptome tipice de intoxicații alimentare. Adesea, temperatura crește peste. Deshidratarea poate duce la pierderea conștienței și, uneori, chiar moartea.

Diaree și temperatura la adult cauze si tratament

Copilul are toate simptomele periculoase se dezvolta mai repede din cauza metabolismului mai rapid. Nici de sine nu este permisă. Dacă aveți diaree și o temperatură de 39 °, trebuie să chem un doctor. Independent de diaree pot lua cărbune activ, care absoarbe toate toxinele din intestin.

Cum de a trata diaree singur

Primul ajutor este de a crește cantitatea de lichid. Foarte util băuturi din fructe coacaze, afine, infuzie de măceșe, decoct de musetel, galbenele. Poate fi ceai cu lamaie. Bea in inghitituri mici, în caz contrar se poate întâmpla bout de voma. Vărsături ajuta menta.

În cazul în care diareea a fost cauza de deshidratare severa, este necesar să se bea soluție salină: Ia-1 linguriță .. sare de 5 h. l. zahăr în 1 litru de apă. Bea un pahar după fiecare scaun. Excludeți produse lactate, băuturi răcoritoare și sucuri. Inclus în meniu, banane, orez, mere, biscuiti. Cereale, supe scăzut de grăsime, supe de legume ar trebui să fie, de asemenea, în dieta.

Temperatura și diaree la adulți poate continua într-un mod mai ușor. În cazul în care condiția este normal, tratamentul poate fi efectuat la domiciliu. Prescris de către un medic pentru a lua antidiareic și antipiretice.

Diaree și temperatura la adult cauze si tratament

Înainte de a începe să te trateze, ar trebui să ne amintim că diareea nu este intotdeauna cauzata de bacterii și viruși. De exemplu, sindromul de intestin iritabil, deficit de enzime, utilizarea anumitor medicamente (antibiotice, laxative) apar cu scaun liber, dar fără temperatură.

Același lucru atunci când mâncăm alimente care sunt bogate in fibre, picant, alimente grase, alcool. Pentru a face față cu diaree, aveți nevoie pentru a identifica și elimina cauzele apariției sale. Asigurați-vă că ar putea fi doar un medic.